Citata iš: Žora 2009 Spalio 05, 07:28:48 Citata iš: Justas. 2009 Spalio 05, 07:12:49 tesiant RAMu tema: kiek ju prikist i kompa galima? t.p. kaip zinot ar pavilks mano kompas tuos RAMus?MB specifikacijoj parasyta kiek max ramu ji pavilks, dar ziurint kokia OS pas tave, nes gali prikist labai dauk to ramo kurio OS nenaudos.kur cia ziuret ta specifikacija?
Citata iš: Justas. 2009 Spalio 05, 07:12:49 tesiant RAMu tema: kiek ju prikist i kompa galima? t.p. kaip zinot ar pavilks mano kompas tuos RAMus?MB specifikacijoj parasyta kiek max ramu ji pavilks, dar ziurint kokia OS pas tave, nes gali prikist labai dauk to ramo kurio OS nenaudos.
tesiant RAMu tema: kiek ju prikist i kompa galima? t.p. kaip zinot ar pavilks mano kompas tuos RAMus?
Pas mane 4GB Win XP 32 bitai mato tik 3,25GB, jau kitoje savaiteje pereinu prie Win 7. Ziuresim kaip suksis sis stebuklas
Prie securyti enabled ir neprisijungsi, kiek as suprantu
nepadarysi, cia megini prie kazko prisijungt, o tas kazkas tau to paprasciausiai neleidzia
niekaip negaliu prisijungti su laptopu prie bevielio interneto, rysi randa, bet spaudziant conect migtuka ismeta ERRORa gal kas zino ka reikia daryt tokiu atveju ?
Citata iš: Arturiuxv6 2009 Spalio 09, 09:20:43 Pas mane 4GB Win XP 32 bitai mato tik 3,25GB, jau kitoje savaiteje pereinu prie Win 7. Ziuresim kaip suksis sis stebuklas o kaip ta procedura atrodo ? kaip paprasta windows instaliacija,ar jis instalinasi kaip update'as vistai ? ?!? gal galit aprasyt,maciau torentuose jau pilna windoziu situ...
as ne kompiuteristas, bet negi taip gali but, kad su vienu kompu kodo nereikia, o su kitu jau reikia?
Citata iš: jaunelis 2009 Spalio 09, 21:30:46 Citata iš: Arturiuxv6 2009 Spalio 09, 09:20:43 Pas mane 4GB Win XP 32 bitai mato tik 3,25GB, jau kitoje savaiteje pereinu prie Win 7. Ziuresim kaip suksis sis stebuklas o kaip ta procedura atrodo ? kaip paprasta windows instaliacija,ar jis instalinasi kaip update'as vistai ? ?!? gal galit aprasyt,maciau torentuose jau pilna windoziu situ...svieziai perrasyt reikia, cia gi visa OS o ne koks service pack..
Taip. O kaip tu isivaizduoji perejima nuo WinXP i Win7?
Citata iš: orzo 2009 Spalio 10, 13:22:39 Taip. O kaip tu isivaizduoji perejima nuo WinXP i Win7? Arba is winXP i win Vista beje gal kas zinot, bo dar neieskojau, ar win7 eina upgreidint ant winXP ar tik ant Vistos tai imanoma? ar siuo atveju jei turiu XP reiktu formatuot nafik viska ir statyt is naujo OS?
Na ka bandysiu ir as win7 kita savaite, o kada oficeali versija iseina win7 gal kas zinot?
gak kas nereikalinga vaizduske turi dovanu ? ( bent jau 128 mb )
Citata iš: vyciokas 2009 Spalio 11, 07:32:53 Na ka bandysiu ir as win7 kita savaite, o kada oficeali versija iseina win7 gal kas zinot?oficiali jau kaip ir isejus, tik pardavinet win 7 prades nuo spalio 22 dienos