Sveiki, mano asusui parejo baterija, nebelaiko visiskai ,15 min max, pradejau dometis, siauliuose uzlekiau i bateriju parde, restauracija sake +- 200lt, pasidomejau internete, nauja kita baterija +-150, 130lt ir pan
Is kur tas skirtumas toks ? Ta restauruota stebuklinga patampa gal ?
Jei galit papasakokit kaip kas geriau daryti, aciu 
restauracija tokia kaina, taip, keičia celles kurios kainuoja nemažai, ir restauruotos ilgiau nelaikys, neapsimoka didelės talpos baterijų dėt. Bet esmė kad jos veiks beveik kaip gamyklinės, ne amžinai, bet laikys.
tos už 100lt ebayinės pradžioj veiks gerai, po pusės-metų mirs
Geriau restauruot nei pigias pirkt, dar geriau originalias. Aš sau restauravau.
Šiauliuose restauravau vieną, labai šlykščiai aplaužė, reikėjo pačiam dataisyt, po pusmečio kažkas su gas gauge pasidarė kontroleryje, pradžioj atjunginėjo ant 10% paskui 15, 20 ir net iki 50prc likučio. Nžn ar čia tik man taip ar iš tikro nekokie ten dirba.
Kaune atrestauravo dvi batarkes, mano pagrindinio kompo po restauracijos buvo 92% gamyklinės numatytos talpos, dabar nukrito iki 85, normalu. Kitam per pusę metų nukrito nuo 80% iki 78%, bet jis beveik nenaudojamas. restauruotos abi vasarą.
Restauracija tai celių pakeitimas naujomis ir kontrolerio perprogramavimas arba perkalbravimas. Patys nepasidarysit