Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Kompiuterija  (Skaityta 521596 kartus)

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18289
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Andrius19

• Įrašai: 740
    • Žiūrėti profilį
Re: Kompiuterija
« Atsakymas #4126: 2013 Rugsėjo 11, 13:16:48 »
tai kad šiais laikais viskas moka thermal thottle + shutdown daryt :) nebe 1999 metai kada amd laužo liepsnoj degdavo. Tikrai nustebčiau jei kas perkaistų ir sudegtų.

Klausimas Andriui ar kompas nepypsi įjungus? Pagal kompo tipą jis išpypsi klaidą, pvz 2 trumpi du ilgi pyptelėjimai savo reikšmę turi ir t.t.
vakare pasiskambinsiu paklausiu kas viksta ijungus :)

Neprisijungęs Andrius19

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4127: 2013 Rugsėjo 11, 13:18:07 »
nu va dar info, do you speak English?:)
http://www.badcaps.net/forum/showthread.php?t=22609&highlight=hp+dv7
http://www.badcaps.net/forum/showthread.php?t=13763&highlight=hp+dv7
good luck
ta bandziau kur palaikyt 15sec. po to ikist maitinima ir bandyt junk , nk sake neisejo :)

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4128: 2013 Rugsėjo 11, 13:33:17 »
ne ne, kai jau hardware žopa tai tokie dalykai nepadės :)

Neprisijungęs Andrius19

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4129: 2013 Rugsėjo 11, 14:42:24 »
ne ne, kai jau hardware žopa tai tokie dalykai nepadės :)
seip kompas senas ar be apsimoka ji tvarkyt? kiek tai galetu kainuot?:)

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4130: 2013 Rugsėjo 11, 14:52:35 »
na tam greičiausiai reikės rimtos įrangos, o šiais ubagiškais laikais visi perka naujus daiktus ar jų komponentus, nežinau ar rasi kas taisys.

O jei ir taisytų tai kainuotų apie ~ kelis šimtus litų, kiek tas kompas vertas?

Neprisijungęs Andrius19

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4131: 2013 Rugsėjo 11, 15:09:10 »
na tam greičiausiai reikės rimtos įrangos, o šiais ubagiškais laikais visi perka naujus daiktus ar jų komponentus, nežinau ar rasi kas taisys.

O jei ir taisytų tai kainuotų apie ~ kelis šimtus litų, kiek tas kompas vertas?
pries 5 metus 4k litu paplojau , ir tik viena karta tvarkiau buvo perkaites , seip gaila kazkaip labai gerai veikia. dv7 1060en

http://www.fotofabrikas.lt/items/HP/Nesiojamas-kompiuteris/79f37b.4-HP-Pavilion-DV7-1060EN.html

toksai tik kad ramu pas mane 4 gb

Neprisijungęs killer_beast

• Įrašai: 307
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4132: 2013 Rugsėjo 11, 23:09:09 »
Rimtos irangos reiketu jei chipa nukelineti ir is naujo rebaulinti ji. o jei chipas dar is sonu su klijais priklijuotas tai is vis vargo ir rizikos daug buna. youtube yra ne vienas video kaip net pilnai neisrinkus hp remontuoja nuo tokiu bedu. prakaitina chipa su karstu oru ir pradeda dirbti jis, pats savo fujitsu taip tvarkiau, bet tai laikinas dalykas.

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4133: 2013 Rugsėjo 11, 23:23:04 »
tai čia reflow tipo :)

reball yra kai pats lydmetalis keičiamas, šiaip dažnai šaltom paikėm apsišika nauji kompai, sukakotas RoHS uždraudė šviną naudot, tai patrumpina gerokai elektronikos tarnavimo laiką

Neprisijungęs killer_beast

• Įrašai: 307
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4134: 2013 Rugsėjo 12, 11:02:26 »
Saltos paikes dazniau gaunasi del blogo litavimo profilio ir taupymo kur nereikia. Galima labai graziai sulituoti ir su besvine pasta, tik reikia parinkti tinkamas temperaturas peciuje, na ir azotas daug gero duoda. Paziurejus po rengenu kaip sulituoti brangus ismanieji telefonai tai klausimas kyla kaip jie isvis veikia, atrodo lyg atbulumis rankomis daryta:D

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4135: 2013 Rugsėjo 12, 12:14:32 »
nu su švinu vistiek papraščiau :)

bejear matėt kas W8 nebėra funkcijos "manage wireless networks" :D :D :D reikia papildomo softo arba command prompto :DD Well done Microsoft! Back to the roots

Neprisijungęs ArasCL

• Įrašai: 7063
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4136: 2013 Rugsėjo 13, 08:15:27 »
kam iš vis tie win8 reikalingi

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4137: 2013 Rugsėjo 13, 08:47:33 »
vaikam :)

kaip sakoma, 2 metų vaiko sukurtas 2 metų vaikui. Mac os x, manau, net normalesnis :D nors nelabai naudoju, viskas orentuota į durnių vartotoją, kasdieninės funkcijos arčiau interfeiso, o nekasdieninės toliau, plius dar kažkas sakė kad greitai sukas :) restartuojas stebuklingai greit, bet lagina kaip iš skelbimų pirktas naudotas kompas, galvoju bandyt švarius w8 sumest ten, o ne "samsungo pamodifikuotus"

Neprisijungęs ArasCL

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4138: 2013 Rugsėjo 13, 13:45:56 »
vaikam :)

kaip sakoma, 2 metų vaiko sukurtas 2 metų vaikui. Mac os x, manau, net normalesnis :D nors nelabai naudoju, viskas orentuota į durnių vartotoją, kasdieninės funkcijos arčiau interfeiso, o nekasdieninės toliau, plius dar kažkas sakė kad greitai sukas :) restartuojas stebuklingai greit, bet lagina kaip iš skelbimų pirktas naudotas kompas, galvoju bandyt švarius w8 sumest ten, o ne "samsungo pamodifikuotus"
tai išmesk visas samsungines programas ir tiek
tas nekasdinides programas kitas gal naudoja kasdien :)

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4139: 2013 Rugsėjo 13, 14:03:12 »
ai man ten viskas įtartinai atrodo, kompas už brangiai o lagina pagal mane, tas ir erzina, kad perki naują daiką o su juo užsiiminėt reikia kad gerai veiktų. taip neturi būt

tai būtent, pabandyk su klava pasinaudot, ieškot ir taip toliau - ten nieko nėra, toucscreed, pad, arba pelė visagalė..

Neprisijungęs siomka

• Įrašai: 2931
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4140: 2013 Rugsėjo 18, 22:56:33 »
dar as cia su savo paieskom palysiu i akis, zodziu, nusprendziau, kad man ssd 128gb kaip ir nereikalingas, didesnio niekas kaip ir nesiulo komplekte, o ir pirkdamas be jo sutaupau nemazai pinigu, greicio man po seno ibm manau bus daugiau nei per akis, o po kokio metu kitu prireikus galima nusipirkti didesnes talpos, pigesni ssd, taigi radau toki pasiulyma http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=111165898763&fromMakeTrack=true&ssPageName=VIP:watchlink:top:de gal kas kokiu pastebejimu turit konkreciu atveju kas blogai, gerai, nes nesinori susimaut perkant, pigiau jau nerandu, kad butu su tokiais parametrais, bet nerandu kiek metu duoda garantija cia jam, ar isvis duoda?

Neprisijungęs orzo

• Įrašai: 4660
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4141: 2013 Rugsėjo 18, 23:08:42 »
perki kompa su hi end procesorium ir sakai SSD nereikalingas... HDD siais laikais yra pagrindinis kompo stabdis, praejo Pentium4 laikai, kai CPU galejai 100% apkraut i one.lt iejes.

Tada jau geriau su pigesniu procesorium ir SSD, vistiek jis greiciau suksis nei sitas i7 su hdd.

Neprisijungęs siomka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4142: 2013 Rugsėjo 18, 23:26:44 »
perki kompa su hi end procesorium ir sakai SSD nereikalingas... HDD siais laikais yra pagrindinis kompo stabdis, praejo Pentium4 laikai, kai CPU galejai 100% apkraut i one.lt iejes.

Tada jau geriau su pigesniu procesorium ir SSD, vistiek jis greiciau suksis nei sitas i7 su hdd.

kaip ir sakiau, greicio man tikrai pakanka, kam man tas greitis jei as jo neisnaudosiu siuo metu? puslapius internete nepavartys su hdd? :-), o uz ssd bent 256gb tai jau zenkliai kaina kompo pakyla, kas neadekvatu nenaudojant jo pilnu pajegumu, po metu zenkliai pigiau viskas bus ir galima upgradint esant reikalui, dirbau su tokiu kompu be ssd su gan rimtom programom ir viskas ten normos ir kantrybes ribose su tuo greiciu

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4143: 2013 Rugsėjo 19, 00:14:16 »
viskas gerai su tuo kompu, tikrai suksis kaip vėjas, pas mane panašus konfigas, na tik šiaip jam du metai jau, procas 2,0-2,9 antros kartos man rodos, dėjaus tą ssd, prieš tai veikė gerai, dabar kažkiek geriau, kosmoso kaip visi sako tikrai nebuvo. Ai dar: Nžn ką deklaruoja gamintojas, bet iš baterijos (darbo laiko) stebuklo nesitikėk. Manau naujas iki 4h max.

Bottom line toks, kad ssd yra gerai, bet ne ant tiek kiek jis išpūstas :)

Neprisijungęs siomka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4144: 2013 Rugsėjo 19, 00:44:15 »
viskas gerai su tuo kompu, tikrai suksis kaip vėjas, pas mane panašus konfigas, na tik šiaip jam du metai jau, procas 2,0-2,9 antros kartos man rodos, dėjaus tą ssd, prieš tai veikė gerai, dabar kažkiek geriau, kosmoso kaip visi sako tikrai nebuvo. Ai dar: Nžn ką deklaruoja gamintojas, bet iš baterijos (darbo laiko) stebuklo nesitikėk. Manau naujas iki 4h max.

Bottom line toks, kad ssd yra gerai, bet ne ant tiek kiek jis išpūstas :)
nu tai apie ka as ir kalbu, be to, bet kokiu atveju nusipirkus su ssd jis max bus 128gb kas man yra per mazai, taigi reikia pirkti bet kokiu atveju atskirai kita bent 256gb ssd kas siuo metu pabrangina kompa bent 500lt ir ko man nereikia, kompa perku ne pusei metu, taigi procesorius silpnesnis ne pati geriausia iseitis, siuo metu nereikia, gal po puses metu prireiks, taigi bet kada prireikus hdd galima pasikeisti i ssd be problemu ir kuo veliau to prireiks tuo maziau man tai kainuos, be to ir ssd talpa laikui begant padides uz ta pacia kaina

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4145: 2013 Rugsėjo 19, 08:19:41 »
žodžiu pritariu :) Kaip ir sakiau viskas bus gerai jei jį pasiimsi. O ar labai gerai ar tiesiog pakankamai gerai... abu yra gerai
tik gausi vokišką klavos layoutą, y su z bus sukeista.

Neprisijungęs lialius

• Įrašai: 1378
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4146: 2013 Rugsėjo 19, 09:30:00 »
SSD yra dabar MAIN STUFF. Pasistaciau del vietos trukuma laptopa. i7 haswell, 8gb ram na tirliai pirliai. Kaip programeriui - kaip oro truksta SSD. Reikes lupt lauk ta cdroma ir det ssd 128gb. Tandenmuu su 1tb hdd bus gerai. Aisku visi SSD fanatikai ivertinkiite kad SSD dar nera tokia patikima - bet ... greitis yra greitis :D

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4147: 2013 Rugsėjo 19, 09:49:03 »
SSD yra dabar MAIN STUFF. Pasistaciau del vietos trukuma laptopa. i7 haswell, 8gb ram na tirliai pirliai. Kaip programeriui - kaip oro truksta SSD. Reikes lupt lauk ta cdroma ir det ssd 128gb. Tandenmuu su 1tb hdd bus gerai. Aisku visi SSD fanatikai ivertinkiite kad SSD dar nera tokia patikima - bet ... greitis yra greitis :D
SSD dabar yra overrated stuff :D

dėl patikimumo nesuku galvos :) Sakoma kai miršta sektoriai tranzai jame jie pasidaro read only, tai duomenys kaip ir neprarandami :) kiek tiesos nežinau. O ir šiaip pas ką dual drive sistemos, dažniausiai ssd laiko ne duomenim :) O šiaip kaip pats sakai, greitis yra greitis, nes mano audi 200 irgi nepatikima, bet greitis atperka :D

Neprisijungęs lialius

• Įrašai: 1378
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4148: 2013 Rugsėjo 19, 10:05:20 »
SSD dabar yra overrated stuff :D

dėl patikimumo nesuku galvos :) Sakoma kai miršta sektoriai tranzai jame jie pasidaro read only, tai duomenys kaip ir neprarandami :) kiek tiesos nežinau. O ir šiaip pas ką dual drive sistemos, dažniausiai ssd laiko ne duomenim :) O šiaip kaip pats sakai, greitis yra greitis, nes mano audi 200 irgi nepatikima, bet greitis atperka :D

Na man SSD reik sistemai, programoms, ir duombazems. Viskam kam reikia greicio. numirs - velniop. Garantinis pakeis. Duomenys pagrindiai stovi diske, backupai stovi nas'e.

SSD siaip yra LAAABAI jautrus itampos dingimam. Taigi jei jau stacionariam - geriau pasirupinti UPSu.

Neprisijungęs ArasCL

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4149: 2013 Rugsėjo 19, 10:07:13 »
vien tai kad uzsiloadina kompas per 5-10s jau SSD yra gerai
jei jis 10 metų veiks tai manau pakankamas laikas