Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Kompiuterija  (Skaityta 533799 kartus)

Neprisijungęs DOHC

• Įrašai: 2680
    • Žiūrėti profilį
Re: Kompiuterija
« Atsakymas #3675: 2013 Vasario 10, 18:56:00 »
as irgi naudoju logitech produkcija, nei karto neapvyle. pele MX518, klava MK320

Neprisijungęs ::: Marius :::

• Aš ne pikta menantis - aš pikta užsirašantis.
  • Įrašai: 4449
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3676: 2013 Vasario 11, 00:39:20 »
Broodas,
pagedo forumo citavimo funkcija, atsakysiu taip.

nėra taip kad tik trust ir acme.
Kaip ir apklausoje tam, kad patikrinti informantą, yra kontrolinis klausimas, į kurį žinomas jau yra atsakymas, todėl remiantis atsakymu galima geriau vertinti kitus jo atsakymus :-]

Tiesiog, mala su fekalijomis ACME. Bet butent ACMEs turėjau pastaruosius 3 metus dvi bevieles peles (MW01). po metų pirmą pagal garantinį pakeitė nauja, nes sugedo ratukas. panašiai nutiko ir su antrąja. esmė - 2metus (pagal standartinį ES elektronikos garantinį laikotarpį) tinkamai elgdamasis buvau garantuotas jog ir turėsiu funkcionalią pelę.  Tiesiog atsargiai žiūriu į brangesnes IT prekes, kurios sunkiai perparduodamos. Visgi, juk ir laikui bėgant keičiasi technologijos. Šiuo atveju, netgi mieliau rinkčiausi Bluetooth pelę ir klaviatūrą (mažesnis energijos vartojimas, o spec apps'ų pagalba galima būtų ir prie android telefono priporuoti). Tačiau nežinau kaip į bluetooth'inį variantą reaguos telikas. Šiuo metu ieškau tinkamo komplekto ir kompui ir telikui ;)

kažkas siūlė logitech, bet vien kiek žiūriu bevielius komplektus, kai bent pelė būtų su papildomais valdymo mygtukais (daug nereikia, bent šone FWD,BACK), jau kaina virš 200lt. pvz MK710lt net 280lt siekia ;)

dar vienas svarbus dalykas, kad nebūtų didelis ar ilgas kaip pimpalas USB signalo imtuvas.

Atskirai pelė atskirai klaviatūra irgi bent kol kas nelabai. Laptopas su 2 USB jungtimis, o jeigu dar kabantis papildomas šakotuvas  - tai manęs nedžiugintų.
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Vasario 11, 00:50:45 sukūrė ::: Marius ::: »

Neprisijungęs broodas

• Įrašai: 1354
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3677: 2013 Vasario 11, 00:51:00 »
Na matai žiūrint kam naudoji, aš kai mėgstu pagamint tai manes technika negali pavest nei 1 ms. Turėjau trust bevielę pelytę tai taip grybą pjovė kad sekančia dieną sudužo į kambario betoninę sieną. Tada turėjau logitech pelytes, per kelerius metus pakeičiau kelias, kažkaip nelipo. Tada pasižiūrėjau kiek išleidau viskam pinigų  :-/ Išmečiau visą turėtą šlamštą ir pasiemiau pelę, jos kilimėli ir klaviatūrą iš Razer. Nuskausmino labai, bet nesigailiu nei vienu išleistu centu. Tarnauja jau virš dviejų metų, problemų neturėjau ir tikrai nekeisčiau nei į jokius konkurentų gaminius, nes jų ir neturi.

Neprisijungęs ArasCL

• Įrašai: 7063
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3678: 2013 Vasario 11, 12:08:30 »
kaip nešiojamam kompui tai gal patogiau bluetooth pelike būtų, sutaupai viena usb
o kaip stacionarui gal naudingiau tik tas kad geriau komplektas peles + klava kad būtų tik vienas usb užimtas
dar iš pigių firmų yra ir A4tech tai manau kad irgi nenusileidžia Acme ar Trust
aišku tas Razer tai super turbūt, gyvai nečiupinėjau tik mačiau aprašymus, pelikės su daug DPI ir dideliu jautrumu, paprastų pelių pigių tokių negamina, bet kaina atitinkama
kiekvienam pagal poreiki
mano akim žiūrint tai logitech kažkas per viduriuką tarp kokybės ir kainos
tik su Web kamerom logitecho nepatiko bajeris, kad senesnė kamera ir ant Win7 nėra draiverių ir jie siūlo pirkti nauja
vietoj to, kad galėtų atnaujinti draiverius

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18294
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3679: 2013 Vasario 11, 12:48:06 »
Broodas,
pagedo forumo citavimo funkcija, atsakysiu taip.

nėra taip kad tik trust ir acme.
Kaip ir apklausoje tam, kad patikrinti informantą, yra kontrolinis klausimas, į kurį žinomas jau yra atsakymas, todėl remiantis atsakymu galima geriau vertinti kitus jo atsakymus :-]

Tiesiog, mala su fekalijomis ACME. Bet butent ACMEs turėjau pastaruosius 3 metus dvi bevieles peles (MW01). po metų pirmą pagal garantinį pakeitė nauja, nes sugedo ratukas. panašiai nutiko ir su antrąja. esmė - 2metus (pagal standartinį ES elektronikos garantinį laikotarpį) tinkamai elgdamasis buvau garantuotas jog ir turėsiu funkcionalią pelę.  Tiesiog atsargiai žiūriu į brangesnes IT prekes, kurios sunkiai perparduodamos. Visgi, juk ir laikui bėgant keičiasi technologijos. Šiuo atveju, netgi mieliau rinkčiausi Bluetooth pelę ir klaviatūrą (mažesnis energijos vartojimas, o spec apps'ų pagalba galima būtų ir prie android telefono priporuoti). Tačiau nežinau kaip į bluetooth'inį variantą reaguos telikas. Šiuo metu ieškau tinkamo komplekto ir kompui ir telikui ;)

kažkas siūlė logitech, bet vien kiek žiūriu bevielius komplektus, kai bent pelė būtų su papildomais valdymo mygtukais (daug nereikia, bent šone FWD,BACK), jau kaina virš 200lt. pvz MK710lt net 280lt siekia ;)

dar vienas svarbus dalykas, kad nebūtų didelis ar ilgas kaip pimpalas USB signalo imtuvas.

Atskirai pelė atskirai klaviatūra irgi bent kol kas nelabai. Laptopas su 2 USB jungtimis, o jeigu dar kabantis papildomas šakotuvas  - tai manęs nedžiugintų.
Galiu patart ką pats naudoju pelė Logitech M325, antri metai, kaip nauja, aišku tik geimint negeiminu apie lagus nieko nepasakysiu, bet viskas gerai, nesijaučia jokių vėlavimų net kai ji ir užmiega, įsijungia momentaliai. Baterija 1 atlaikė pusantrų metų, ir veikė net ir po to kai pradėjo raudona lemputė indikacinė degt kad tipo keisk bateriją, tai pakeičiau, ir toliau naudoju. ~27USD iš dx.com, nors ir pardavėjas DX, bet daiktas labai kokybiškas. Neseniai pirkau dar vieną draugei, kokybė nepasikeitė.

FWD BACK mygtukai yra ant ratuko, jie yra vartant jį į šonus, tai dažnai spaudžiant ratuką kaip vidurinį pelės klavišą paspaudžiu back - erzina. Scrollinimui daiktas irgi nebogas. Receiveris tas mažiukas, ir jis unifying yra, reiškias prie jo programiškai gali pririšti kitus prietaisus, kaip klaviatūras, na aišku turi būt logitecho ir su ta pačia unifying funkcija.

p.s. tik ji sąlyginai nedidelė, na tokia laptopinė pėlė. tai jei ranka didelė kaip mano, reikės kad priprastum.

Neprisijungęs ArasCL

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3680: 2013 Vasario 11, 19:40:49 »
vienas iš variantų pelės ir klaviatūros komplektų
http://www.skytech.lt/920002613-logitech-wireless-combo-mk520-p-49244.html

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3681: 2013 Vasario 11, 23:27:16 »
vienas iš variantų pelės ir klaviatūros komplektų
http://www.skytech.lt/920002613-logitech-wireless-combo-mk520-p-49244.html
ne variantas man tokia pelė (-)

kad ir vien pelės žiūrėjausi Logitech'o, be 100-150lt "geresnės" nė nepaimti.
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Vasario 11, 23:29:32 sukūrė ::: Marius ::: »

Neprisijungęs DOHC

• Įrašai: 2680
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3682: 2013 Vasario 12, 01:36:47 »
imk pele logitech mx518 pats naudoju, patogi labai :) nenusivilsi arba imk G5 :)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3683: 2013 Vasario 12, 08:58:57 »
imk pele logitech mx518 pats naudoju, patogi labai :) nenusivilsi arba imk G5 :)

mx518 vielė :D o man reikia bevielės :D
nes šiuo metu, kol nebeturiu bevielės naudoju laidinę paprastą Hama. labai nepatogu, tiek dėl laido, tiek dėl formos, tiek dėl nefunkcionalumo ;)

Kol kas bandysiu pačiupinėti tą MaxTrack'ą (lyg ir flagmanas Trust klaviatūrų+pelių linijoje). Telikui bent kol kas turiu idėją pirkti iš ebay ar DX kokią Ultra Mini klaviatūrą. nes pagalvojau, tingėsis traukioti siustuvą iš TV į kompą ir atvirškčiau. O be to, jeigu prie pc reikės tik pelės o prie tv tik klaviatūros... Neperskirsiu taip komplekto.

Neprisijungęs ArasCL

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3684: 2013 Vasario 12, 09:52:08 »
telikui tiktų gal tas pvz parodytas, bet kompui tai jau nebepatogus bus rašyti kažką

Neprisijungęs ArasCL

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3685: 2013 Vasario 12, 10:07:16 »
nelabai suprantu, kaip tokio dydžio touchpadu naudotis, jis gi dviejų pirštų dydžio :bedantis:
nu čia būtų kaip su mobiliakiu rašyti kaža :)

Neprisijungęs ArasCL

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3686: 2013 Vasario 12, 19:39:45 »
klava reik normalią pele irgi, o ne žaisliuku mini kažkokių nebent to reikia specialiai kažkam

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3687: 2013 Vasario 12, 21:11:35 »
Vyrai... :D kaip ir rašiau, mažoji skirta būtų TIK telikui :) nes sąlyginai retai bus reikalinga klaviatūra prie teliko, tad dar viena didelė besimėtanti klaviatūra ant stalelio - beprasmiška (-).

Šiandien vakare aplėkiau didžiausius butinės technikos centrus Vilniuje, tik į BMS Megapolį nespėjau.
Resiume: mažai variantų rinktis, dauguma bevielių klaviatūrų vien logitech... ir to ko man reikia iš pelės gali pasiūlyti vienas brangiausių pelės + klaviatūros variantų :V (MK710 berods, apie 300-350lt).

Visgi tik Euronics'e pavyko pačiupinėti Trust'ą. Manau turėtų atidirbti savo kainą.

p.s. Suprantu ir nesiginčyju, jog Logitech yra gerai, tačiau ir kainuoja gerai :D įvertinęs alternatyvas ir perspektyvas negalėčiau rinktis Logitech ;)

Neprisijungęs orzo

• Įrašai: 4660
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3688: 2013 Vasario 12, 21:49:51 »
darbe turiu Microsoft Wireless Comfort 5000 komplektuka http://www.microsoft.com/hardware/en-us/p/wireless-comfort-desktop-5000/CSD-00001#details. Man asmeniskai pigiai pati plastmase atrodo, plius reikia priprast prie klavisu isdestymo, amzinai nepataikau ant Shift klaviso. Tiesa puslapy nesamone totali parasyta, jog tik vienos baterijos reikia, realiai po 2 i klava ir pele. Sau tokio komplekto nepirkciau.

Namie turiu belaide Microsoft Mobile Mouse 4000 - daiktas superinis, patogus, baterija laiko amzinai, veikia ant visu pavirsiu, micro imtuvas. Bet jau pradeda sone guma luptis po 1,5 metu naudojimo.

turiu dar toki http://www.asus.com/Keyboards_Mice/Eee_Keyboard_Plus_Mouse_Set/ bet sugebejau praganyt usb imtuva pries panaudojant :/ Atskirai nepardavineja, nuo kitu netinka, taigi keliaus i siuksline..

su pigiais kitaiskais dar studiju laikais pasimokiau, kai nusipirkau belaide klaviatura, o ji buvo visiska flegma ir greitai rasant net raides sumaisydavo vietom :D

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3689: 2013 Vasario 12, 22:00:50 »
ar matei tą logitecho mažąją? kur prie tv

ne... :V apie kokią tu?

ką iš mažesnių (sąlyginai) Logitech'o mačiau tik maždaug tokias:

topo centre buvau radęs dar Hama iš mažesnių.

« Paskutinį kartą keitė: 2013 Vasario 12, 22:08:53 sukūrė ::: Marius ::: »

Neprisijungęs ArasCL

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3690: 2013 Vasario 12, 22:02:24 »
Vyrai... :D kaip ir rašiau, mažoji skirta būtų TIK telikui :) nes sąlyginai retai bus reikalinga klaviatūra prie teliko, tad dar viena didelė besimėtanti klaviatūra ant stalelio - beprasmiška (-).

Šiandien vakare aplėkiau didžiausius butinės technikos centrus Vilniuje, tik į BMS Megapolį nespėjau.
Resiume: mažai variantų rinktis, dauguma bevielių klaviatūrų vien logitech... ir to ko man reikia iš pelės gali pasiūlyti vienas brangiausių pelės + klaviatūros variantų :V (MK710 berods, apie 300-350lt).

Visgi tik Euronics'e pavyko pačiupinėti Trust'ą. Manau turėtų atidirbti savo kainą.

p.s. Suprantu ir nesiginčyju, jog Logitech yra gerai, tačiau ir kainuoja gerai :D įvertinęs alternatyvas ir perspektyvas negalėčiau rinktis Logitech ;)
ar nematei MK 520, kaina tai puse velnio, jei nėra vietoje manau galima užsisakyti

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3691: 2013 Vasario 12, 22:04:32 »
ar nematei MK 520, kaina tai puse velnio, jei nėra vietoje manau galima užsisakyti
man atrodo buvo, bet atmečiau iš variantų, nes pelė netiko.

Neprisijungęs AudiFun3

• Įrašai: 645
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3692: 2013 Vasario 17, 17:58:11 »
Sveiki, gal kas nors turit Samsung galaxy Tab 2 P5100 planšetinį? Kaip jie laiko? Ar verti tokių pinigų?

Neprisijungęs zydrunasA4

• Įrašai: 1005
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3693: 2013 Vasario 18, 09:23:59 »
sveiki, pas mane kompe ilindo kažkoks biesas procas dirba ant 100 pr nors nedirba jokios programos ir stringa jei nori interneta atsidaryt krauna labai ilgai puslapius cia ta windows višta dirbo be problemu o dabar nežinau ka daryt. :-(

Neprisijungęs Rok4s

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 971
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3694: 2013 Vasario 18, 10:56:59 »
virusus likviduok :D

Neprisijungęs zydrunasA4

• Įrašai: 1005
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3695: 2013 Vasario 18, 11:16:00 »
tai kad neranda ju

Neprisijungęs orzo

• Įrašai: 4660
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3696: 2013 Vasario 18, 11:35:19 »
Task Manager isijunk ir paziurek kas ta 100% valgo.

Neprisijungęs ArasCL

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3697: 2013 Vasario 18, 12:05:44 »
bus koks nors „svchost.exe“ su 100%

Neprisijungęs volume13

• Audi klubo prezidentas
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 19606
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3698: 2013 Vasario 22, 08:49:00 »
Gal kas tokia pelyte naudoja? :G

Jei keliaujate po pasaulį, prisidėkite prie kolekcijos! :
Kolekcija

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3699: 2013 Vasario 25, 20:44:22 »
Reikia nuomonės dėl Wireless routerio.

planuose yra toks:
http://www.kilobaitas.lt/Beviele_iranga/TP-Link/WRL_300MBPS_ROUTER_10/100M/4PO/TL-WR842ND/CatalogStoreDetail.aspx?CatID=PL_558&ID=420505
USB beveik būtina, su laiku bus galima pakabinti Hdd.

Su kuo kol kas kiek kalbėjau sako, jog imk 300Mbps o ne 150Mbps.

Bet mačiau jog yra berods 450Mbps, 600Mbps. Kaip ten su jais? Verta, neverta? ar tai daugiau teoriniai skaičiai? Nes kažkur užmačiau, jog Wireless N max įmanoma 300Mbps...