Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Kompiuterija  (Skaityta 512774 kartus)

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16827
    • Žiūrėti profilį
Re: Kompiuterija
« Atsakymas #925: 2009 Lapkričio 20, 02:34:15 »
Žodžiu taip, yra kompiuteris, pasigavęs virusą per skype, kaip supratau failas Autorun.info.vir
veikiančios antivirusines tuo metu nebuvo, naujos suinstaliuoti neleidžia, kaip ir betkokios kitos programos iškart automatiškai daro cancel, pavyko kažkaip suinstalinti kažkokį gaidy trojan remover, bet anas nieko nepadeda, per safe mode kompas nepasileidžia, visos administratoriaus teises apribotos, registrų editinimas neveikia, task manager net vos įjungus išjungia, žodžiu, visi man žinomi kelia atkirsti
http://sujith06.wordpress.com/2008/05/14/to-remove-autoruninf-virus/ išsamiausia ką radau šia tema googleje, bet šis budas turi vieną mažą trūkumą - JIS NEVEIKIA    :-] :-] :-] :-{
Man seniau buvo isisukes SALITY.NAT, deja teko perrasyt windowsus... Nieko nebeejo padaryt, atvejis toks kaip tavo (-)
Kas įdomu persimeta į flashą, nuskanavau bet nieko nerado, visų folderių netikrinau ikišęs i savo laptopą tik atidariau vieną iš jų ir pasileido, pirmu reikalu automatiškai išsitrynė antivirusine (!?) per system restore paskuj repair atsikurė ir dabar lyg normaliai viskas veikia ?!? kaip dabar patikrinti ar likus ta zaraza kur nors kokiam kompo užkampy :-]
Va va, vienintelis kas man padejo tai system restore, kai netycia uzkreciau ir kita kompa. Visa kita buvo bergzdzios pastangos. Mano atveju virusas apkrete visus exe failus esancius kompe, zopa.. Sugadino dauguma instalu ir t.t
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91