skynet dar toli iki Meganet O Kaune yra ir dar geresniu, pvz KIS. Nors cia velgi priklauso daug nuo rajono, vienur geriau vieno tiekejo intikas, kitur - kito
susitvarkiau pele pagaliau kazkoki usb filter suinstalinau ir nebeatsijungineja, o ta kur dvdukas siule, tai man nesiuncia del to klaustuko
Flash'inis www nepripazysta LT raidziu, koduote regis gera, UTF-8 arba windows-1257. nepadeda. esat kas susidure gal ? :/
Citata iš: kunigs 2009 Rugpjūčio 31, 12:51:31 Flash'inis www nepripazysta LT raidziu, koduote regis gera, UTF-8 arba windows-1257. nepadeda. esat kas susidure gal ? :/O tu cia kaip kurejas flahinio www klausi ar kaip vartotojas kurio narsykle nerodo lt raidziu??
o ka nori skanuot?
mane domina kad apziuretu ps ir pasakytu kas jame blogai nes neisiraso win (v)
Citata iš: beee 2009 Rugsėjo 01, 20:44:32 mane domina kad apziuretu ps ir pasakytu kas jame blogai nes neisiraso win (v)Low Level format daryk turetu padet.
Cia laptopas, gerai as su juo pasnekesiu, jei gales, na nebus uzimtas tau pranesiu i PM
kompas paparastas irasius win raso A driver error arba visai nieko (v) ta prasme irasius win kompas persikrauna ir vel skaito cd ir vel irasineja ?!?