Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Kompiuterija  (Skaityta 500953 kartus)

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18273
    • Žiūrėti profilį
Re: Kompiuterija
« Atsakymas #5025: 2015 Gegužės 11, 12:39:39 »
jo gali būt labai daug kas, pirma pradedam nuo update/driverių ir t.t.
---
Toliau mano klausimas, esu Wifi networke, su wpa2-enterprise AES > Microsoft PEAP > EAP-MSCHAPv2 > 802.1X Paprastu user name ir password, kurį davė provaideris

Bėda tokia, kad kambary arba atsijunginėja arba neprisijungia netas. Pvz Android telefonas veikia geriausiai, su atsijungimais, w7 viekia gal 70% laiko, w8 neprisijungia visai. Ankščiau trūkinėjo, bet buvo dar ok.
Sistema tokia, kad tas wifi netas per visą miesto centrą eina, ir jis turi daug AP
siganalo stiprumas geras, bet ką atradau: balkone, kur silpnesnis signalas, jis pasijungia ir veikia, iki kol negrįžtu į kambarį.

Išvada, kažkuris AP negyvas, t.y. signalą duoda bet pats intiko negauna, ir tai yra tas, kuris turi geriausią signalą esant kambaryje. Kol kas pasidariau roaming agresiveness lowest, kad kuo vėliau jungtųsi prie kito AP, bet vistiek kambary persijungia prie to negyvo, ir iškart atsijungia.

Kokiu būdu užbaninti man tą AP? Dar tik aiškinuosi kuris jis čia, bandau nenutrūkstant siūstis inssider programą.

Stopudovai koks mega žino :)