Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Kompiuterija  (Skaityta 502210 kartus)

Neprisijungęs ArasCL

• Įrašai: 7063
    • Žiūrėti profilį
Re: Kompiuterija
« Atsakymas #4650: 2014 Gegužės 09, 13:17:37 »
Mirė mano SSD OCZ VECTOR, pragyveno tik 7 mėnesius ir nebuvo be proto intensyviai naudojamas
liūdna dingo biški duomenų :(
paskusiu firma skytech.lt atrodo normali solidi, o stabdžiai ir išsisukinėtojai konkretūs, kas liečia dėl garantinio problemų.

Atėjo garantinis diskas, bet aišku kitas nes turbūt tokių jau nebėra tas kitas pigesnis ir paprastesnis variantas, aš tada pareiškiau, kad noriu susigrąžinti pinigus. Prašymą priėmė ir sakė per 10 priims sprendimą. Praėjo tos 10 dienų, paklausus kokia situacija aiškinosi, kad jie tik tarpininkai ir kad iš gamintojo dar jie negavo jokio atsakymo ir dar, kad nepraėjo 10 dienų nes jie skaičiuoja darbo dienas nors pagal įstatimą yra 10 kalendorinių dienų. Pradėjau rašinėti piktus laiškus grasintis Vartotojų teisėm tai praėjus 16 dienų atrašė, kad gavo leidimą gražinti pinigus. Aišku jie laukė kada tiekėjas jiems gražins ir tada būtų gražinę, bet esmė tame, kad man kaip pirkėjui visai nerūpi jūsų santykiai su tiekėju. Nuo disko sugedimo praėjo mėnuo laiko.

Dabar užsisakysiu Samsunga 840 pro pagal testus tipo neblogas labai ir kaina pakritus
dar Plextor M5P neblogas irgi
abu turi savo kontrolerius ir cache ramukus ir aišku MLC flashiukus