Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Kompiuterija  (Skaityta 502221 kartus)

Neprisijungęs ArasCL

• Įrašai: 7063
    • Žiūrėti profilį
Re: Kompiuterija
« Atsakymas #4650: 2014 Balandžio 14, 10:27:27 »
na taip jau yra, a, galvojau atvirkščiai yra su kontroleriais, na vis tiek man nieko nesako :)

Turiu porą / trejetą atliekamų hdd, 2x 250 GB 3.5" su minimaliai badų, naudojimui gal nelabai saugu nes jų 10+ kiekvienam, bet backupam ok, tik nervina kad reikia external power jiems tiek jungiant per usb kontrolerį tiek per sata, it kelis 2,5 ten kito kompo backupas :) darau retai, reiks vėl padaryt abiem kompam, aišku ghetto toks jungimas ant laidų pliko hardo (nuo pliko 220v->12V adapterio), bet vis šis tas :) geriau kaip baltas žmogus namie prie networko pasijungi hardą, nusistatai kad automatiškai backupintų namie būnant ir gyveni kaip baltas žmogus :)) bet man taip netinka, gi reik pinigus mokėt, aš geriau ant snarglių pasidarysiu :D

AraiCl susitvarkei UPS kur atidaviau ar išmetei?
indilinx konmtroleris naudoja dar 512 mb arba 1gb cach ramo priklausomai nuo dydzio disko sand force neturi tokio
upsas stovi, reikia pakeisti batareikas tik blolgai tas, kad dedasi jos 2, bet ale dėl to jis skaitosi galingesnis kažkiek
patiko softas, kad rodo elektros sąnaudas momentines ir bendrai kiek išnaudojo kompas ir kie CO2 dėl to į lauka išskirta :)
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Balandžio 14, 10:29:54 sukūrė ArasCL »