Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Kompiuterija  (Skaityta 502156 kartus)

Neprisijungęs orzo

• Įrašai: 4660
    • Žiūrėti profilį
Re: Kompiuterija
« Atsakymas #4650: 2014 Balandžio 11, 14:16:37 »
serija nesidomėjau, bet bendrai imant hp mano nuomone pats blogiausias gamintojas, ne dėl to kad kompai negyvi, bet dėl gedimų.

Neseniai kolega 2013 gale nusipirko sau ant firmos elitebook tipo galingą su solidworks dirbt. Pirma mirė micron ramai, pakeitė visus 16gb, atsigavo. Po kiek laiko mirė ssd hdd - pasirodo irgi micron :) bet ne pagal tai nusprendžiau kad jie blogi, čia tik eilinis pavizdys

taupo kur netingi, net ir verslo klasės kompuose

Cia kaip paziuresi, man ziurint is profesines puses tai nera toks jau ir blogas tas HP, netgi sakyciau visai neblogas gamintojas. Turim apie 90 hp compaq stacionaru stovi ir gedimu per kelis metus ant vienos rankos pirstu galima suskaiciuoti, o mate jie visko - kai kurie isbuve 7 metus nei karto net nevalyti, atidarius korpusa dulkiu kalnas. Vat kas pradejo eiti  saibom pastaruoju metu, tai monitoriai - atrodo 7 metai jiems riba. Tiesa serveriai visi HP taip pat ir sukasi metu metais, kartais tik koki diska pakeist tenka.

Ziurint is eilinio vartotojo puses, tai HP man atrodo prastokai, o ypac susigadino savo varda mano akyse su Hp Pavilion serija. Dv6000 serija buvo visiskai niekam tikusi, su nusokanciais gpu cipais, sekanti serija velgi su kitom problemom. Gal 7 serijoj jau sugebejo kazkiek kokybes isgauti :bedantis:

Tiesa po keliu metu HP ignoravimo, susigundziau belaide pele. Trumpai tariant - sudas paskutinis, buvo po keliu menesiu grazinta i parduotuve kai pradejo valgyti baterijas ir rysys dinginet ir atgavau pinigus be jokiu klausimu (matyt zinoma problema).