na vėlgi čia laptopas, paskui parašysiu spec'us ir grafikų porą įmesiu. Nemanau kad ramų greityje labai daug esmės tame kompe. Bet čia nuomonė.
SSD irgi galvojau, bet vėlgi ten skeltas 500gb dabar, o išnaudojami bent pusę tikrai, nes naudojamas filmams serialams etc siųstis. Aš savo laptope susidėjau SSD, bet pas mane ta bėda atkrenta nes pas mane 2 HDD slotai, tai C diskui 120GB ssd per akis. Galvoju gal ten gaut adapterį vietoj CD-rom į tą kompą, ir ten mest antrinį HDD, bet kol kas tik mintis.
Kol kas klausimas toks: o ar gali būt kad bėda windows versijoje? W7 Ultimate 64bit ten. Šviežiai perrašyti, prieš tai buvo tokie pat tik 32bit. Ir laaabai nedaug pagerėjimo jaučiasi. Ar gali būt viskas dėl to kad 64bit sistemą užsukti kompui reikia daugiau sveikatos? O gal visgi reikėtų pabandyt home premium sumesti? Pas mane buvo H P, paskui upgradinau į Ultimate nes reikėjo. Nepajaučiau kažkokio skirtumo, bet vėlgi pas mane su greičiu/laginimu bėdų nėra. Any ideas?
Dėl pagingo išjungimo, kokie galimi šalutiniai poveikiai, ar yra žinoma? Ir išvis ar tas dalykas paging failo apskritai visai neišjungs?
ši funkcija pagingo failo neišjungia
viskas veikia kaip ir seniau tik su ta funkcija daugiau programų lieka rame ir nededa ir page file ar dar dar kur nors, bent jau taip turėtu būti
pvz numinizavus langa jei mažiau ramo tai windozai dali programos sumeta į diska kad atlaisvinti vietos rame ka nors, bet jei turi daug ramo tai tau nereikia kad taip darytų nes paskui kai padarai restore langa ar programa tai palagija kol vel susikrauna is disko
32 bit ar 64 bit kažkokios įtakos neturi dėl greičio
ant win7 padeda disablinimas serviso „Windows Search“
ir nuo diskų nuimti varnike, kad neideksuotu failu diskuise