sveiki vyrai,
mano dell eina į pabaigą jau, klaviatūra išorinė, pelė išorinė pajungta, pakrovėjas naujas pirktas už brangiai, baterija jau pusvalandį laiko tik. Na žodžiu 2007 spalio gamybos kompas jau kasdieniniam naudojimui nebepatogus. Kompas made in Ireland, senas bet iš savęs kokybiškas.
Reikia rinktis naują. Nekenčiu kai pas mane ateina taisyti visokių pigių acer asus ir t.t., siutina ale tas šūstras dizainas su tragišku funkcionalumu, visokie energy saving mygtukai ir t.t. - kam to reikia. Media (play/stop/volume etc) guzikai labai patinka.
Poreikiai: gali būt didelis ir sunkus, skaičių klaviatūra, paprastas dizainas be jokių drakonų (omg shiny apple mac vemt verčia), kokybė (todėl domina verslo klasės kompai), galiu pirkti naudotą bet rimtesnį, kaip minėjau verslo klasės. Žodžiu reikia rimto darbinio arklio ilgam. Dell patinka pagal vertę už pinigus; kitų pačiam neteko turėti. Techninės specifikacijos ne tiek aktualios, žaidimų nežaidžiu, bet kompas iki 1 metų senumo, tai maždaug pagal tai. oldchool dizainas patinka:
http://www.techpowerup.com/img/07-12-31/lenovo_thinkpad_t61_2.jpgGal galit tiksliau paaiškinti ko aš noriu?