Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Kompiuterija  (Skaityta 534073 kartus)

Neprisijungęs vyciokas

• Įrašai: 1603
    • Žiūrėti profilį
Re: Kompiuterija
« Atsakymas #2400: 2011 Sausio 12, 14:37:03 »
Jei nesunku gal kas galit paimt koki modeli tarp 3k ir 4k kaip pvz koki noretumet pirk dabar jei butu lesu is DELL, buciau labai dekingas, nes dabar tai net nezinau nuo ko pradet :(

Neprisijungęs Kimukas

• Įrašai: 741
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2401: 2011 Sausio 12, 15:03:18 »
o tas XPS serijos tai kuom jis geresnis uz kitus? Man tie nesiojami kompai tai tamsus miskas :D

Tada kai emiau tai buvo is dell'u vienas rimtesniu db gali issirinkti ne tik xps'a bet kaip teigia oficialus atstovas.
Va galvojes buvau apie sita modeli:
http://dellshop.lt/lightspeed.php/dell-nesiojami-kompiuteriai/dell-studio-xps-adamo-kompiuteriai/dell-xps-15-sidabrinis-i7-740qm-1-73ghz-15-6-1366x768-gf-gt-435m-2gb-6gb-640gb-7200rpm-win7-hp.html
Asmeninius poreikius atitinka puikiai :) Dar nelygu ka tu su juo veiksi

Neprisijungęs vyciokas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2402: 2011 Sausio 12, 15:18:31 »
o tas XPS serijos tai kuom jis geresnis uz kitus? Man tie nesiojami kompai tai tamsus miskas :D

Tada kai emiau tai buvo is dell'u vienas rimtesniu db gali issirinkti ne tik xps'a bet kaip teigia oficialus atstovas.
http://dellshop.lt/lightspeed.php/dell-nesiojami-kompiuteriai/dell-studio-xps-adamo-kompiuteriai/dell-xps-15-sidabrinis-i7-740qm-1-73ghz-15-6-1366x768-gf-gt-435m-2gb-6gb-640gb-7200rpm-win7-hp.html
Dekuj,
Na manau viska noresi veikt ir darbas, ir zaidimai ir t.t. :D

Neprisijungęs orzo

• Įrašai: 4660
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2403: 2011 Sausio 12, 15:34:22 »
sitas Dell xps tai raketele turetu but :) Dar ir zaidimus pavilks, aisku nevisus ant high nustatymu, bet bent ant medium tikrai.

Vaizdo plokstes apzvalga http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-435M.35836.0.html
Procas i7 turetu visus poreikius tenkint

XPS serija aplamai jau rimtesne klase skaitosi, dangtis is aliuminio, zodziu rekomenduoju ir as si zvereli

Neprisijungęs Kimukas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2404: 2011 Sausio 12, 15:37:32 »

Dekuj,
Na manau viska noresi veikt ir darbas, ir zaidimai ir t.t. :D

Tai bus kuo puikiausiai. :) P.s visur akcentuoja jo skype sertifikuota kamera :D :D + jam teikiama 3metu garantija :)
Dar sake SONY Vaio Z series yra geri :) bet Lt nemaciau ju pardavime
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Sausio 12, 15:41:12 sukūrė Kimukas »

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16828
    • Žiūrėti profilį
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs vyciokas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2407: 2011 Sausio 12, 17:27:51 »

Neprisijungęs Kimukas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2408: 2011 Sausio 12, 17:31:20 »
Kaip girdejau kazkur pasakyta buvo. Paklauskit saves ar jum reikia nesiojamojo ar pernesamo kompo :D Del to pernesamo kalba ejo apie 17. Asmeniskai jau per didelis tampytis toki  :) Db tik 13 imciau

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2409: 2011 Sausio 12, 17:31:44 »
Va toki paimciau, bet dar neiperkamas kaip jum?
http://dellshop.lt/lightspeed.php/dell-nesiojami-kompiuteriai/dell-studio-xps-adamo-kompiuteriai/dell-xps-17-sidabrinis-i7-740qm-1-73ghz-17-3-1600x900-gf-gt-445m-3gb-6gb-640gb-7200rpm-win7-hp.html
O tai ne geriau tada toki stacionaru nusipirkt? :D ir kainuos pigiau ir nekais taip :D
tai stacionaru turiu dar geresni :D dabar reik nesiojamo :D
Tu bent isivaizduoji jo matmenis? Nezinau kaip ten nesiojamas ir kokiu tikslu tu ji panaudosi, nes pilnu pajegumu toki gargara paleidus beterija oi kaip greit mirs. Man tai cia pinigai i bala butu, jei kaip tu sakai namie turi far geresni.
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs vyciokas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2410: 2011 Sausio 12, 17:34:35 »
http://dellshop.lt/lightspeed.php/dell-nesiojami-kompiuteriai/dell-studio-xps-adamo-kompiuteriai/dell-xps-17-sidabrinis-i7-740qm-1-73ghz-17-3-1600x900-gf-gt-445m-3gb-6gb-640gb-7200rpm-win7-hp.html
O tai ne geriau tada toki stacionaru nusipirkt? :D ir kainuos pigiau ir nekais taip :D
Tu bent isivaizduoji jo matmenis? Nezinau kaip ten nesiojamas ir kokiu tikslu tu ji panaudosi, nes pilnu pajegumu toki gargara paleidus beterija oi kaip greit mirs. Man tai cia pinigai i bala butu, jei kaip tu sakai namie turi far geresni.
ne nu tai tu duodi, tai as ir klausi, patarkit koki imt. 17 reiski neapsimoka taip?

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2411: 2011 Sausio 12, 17:41:19 »
ne nu tai tu duodi, tai as ir klausi, patarkit koki imt. 17 reiski neapsimoka taip?
As tau patariu nuo saves ir tai yra MANO nuomone: kadangi namie turi padoru ir greita stacionara, tu ant jo galesi pasileist zaidimus(daugiau neisivaizduoju kam tau gali reikt galingo kompo), todel siulau nesiojamaji imti iki 13coliu ekranu, nes ju svoris iki 1.5kg, nereikalauja atskira tase jam imt, tilps daug kur, kelioneje ar kazkur ilgai veiks baterija(bent 6h) ir t.t
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs vyciokas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2412: 2011 Sausio 12, 17:43:15 »
Na va, dabar protingai ir aiskiai pasakiai savo nuomone, dekui :)

Neprisijungęs vyciokas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2413: 2011 Sausio 12, 17:48:41 »
Dabar man taip atrodo tikriausiai, nes priprates prie didelio moniko, telikai dabar dideli, tai ir nesiojamas kompas turi but didelis :D bet iskitos puses pagalvojus, kaip ir gatas sake, kam tas 17. Tikriausiai pasirinksiu per viduri 15 :)

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2414: 2011 Sausio 12, 17:52:43 »
Suprasciau, kad dirbtum su kokia grafika ar dar kuo, tai reikia ekrano didelio issidestyt viskam ekrane. Isvis pasakyk kam tu kompa naudosi? :V
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs vyciokas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2415: 2011 Sausio 12, 17:56:23 »
Suprasciau, kad dirbtum su kokia grafika ar dar kuo, tai reikia ekrano didelio issidestyt viskam ekrane. Isvis pasakyk kam tu kompa naudosi? :V
Zmona naudos daugiau nei as, suprantu as gatai kas ir kaip, paprasciausia norisi kazkiek i prieki nusipirk, kad nereiktu greit keist  :V

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2416: 2011 Sausio 12, 18:04:27 »
Zmona naudos daugiau nei as, suprantu as gatai kas ir kaip, paprasciausia norisi kazkiek i prieki nusipirk, kad nereiktu greit keist  :V
Tai tuo labiau jei zmona naudos. Pagrinde RAM atsinaujini ir vaziuoji toliau. Patikek jei mano buves asus 1005ha veikia puikiai su 1.6ghz single core tai cia belenkoks nauajs nupirktas kompas suksis, dabar dar jam idejau 2gb ram ir win7 supuciau, tai pana naudojasi ir pilnai uztenka.
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs vyciokas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2417: 2011 Sausio 12, 18:08:33 »
Tai tuo labiau jei zmona naudos. Pagrinde RAM atsinaujini ir vaziuoji toliau. Patikek jei mano buves asus 1005ha veikia puikiai su 1.6ghz single core tai cia belenkoks nauajs nupirktas kompas suksis, dabar dar jam idejau 2gb ram ir win7 supuciau, tai pana naudojasi ir pilnai uztenka.
As kazkaip galvojau, kad i nesiojamus kompus idet ramus ar pakeist koki harda yra labai sunku ar isvis neimanoma, bet jei galima papildyt ,tada taip, galima pirkt ir netoki gargara kaip tu sakai :D Dar karta dekui ;), po biski pradedu atsirinkt :)

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2418: 2011 Sausio 12, 18:13:51 »
As kazkaip galvojau, kad i nesiojamus kompus idet ramus ar pakeist koki harda yra labai sunku ar isvis neimanoma, bet jei galima papildyt ,tada taip, galima pirkt ir netoki gargara kaip tu sakai :D Dar karta dekui ;), po biski pradedu atsirinkt :)
Viskas imanoma, ant 15coliu kompu net atskiros dureles dazniausiai buna ramam pakeist ir HDD. Aisku reikia ziuret kiek MAX ram palaiko slotai ir t.t. Pvz namie pas mane stovi Druskose senas notebookas kokiu 5m senumo, 3ghz procas, 80gb hdd, 512ram. Aisku jau buna uzlagina jis ir t.t bet atnaujinsiu ram ir vel suksis, tevas naudoja ji netui ir koki word ar excel patvarkyt, pilnai dar uztenka.
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs orzo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2419: 2011 Sausio 12, 18:25:27 »
Gataz, tavo pana matyt SIMS'u nezaidzia :D Neisivaizduoju kaip gali uztekti 1.6 single core proco. Visokie flashai gi zudo kompa. Pas draugus butent toks yra, tai keikiasi visi.

Vyciokai, imk ta Dell XPS 15 coliu ir pamirsi kad kompa reikia keist bent 3 metams.

Neprisijungęs vyciokas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2420: 2011 Sausio 12, 18:29:15 »
Gataz, tavo pana matyt SIMS'u nezaidzia :D Neisivaizduoju kaip gali uztekti 1.6 single core proco. Visokie flashai gi zudo kompa. Pas draugus butent toks yra, tai keikiasi visi.

Vyciokai, imk ta Dell XPS 15 coliu ir pamirsi kad kompa reikia keist bent 3 metams.
Apie ta 15 ir rezgu minti :D

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2421: 2011 Sausio 12, 18:32:05 »

Nezaidzia ji jokiu zaidimu, naudoja tik firefox, office ir muzikos klausymui :) Na uztenka, dabar isvis puikiai sukasi po ram update.
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs orzo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2422: 2011 Sausio 12, 18:40:43 »

Nezaidzia ji jokiu zaidimu, naudoja tik firefox, office ir muzikos klausymui :) Na uztenka, dabar isvis puikiai sukasi po ram update.
matyt skirtingai suprantam savokas "puikiai sukasi" :) Cia kaip kitiems 1.3 variklis irgi puikiai traukia, gi 4 zmones paveza :D

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2423: 2011 Sausio 12, 18:54:08 »

matyt skirtingai suprantam savokas "puikiai sukasi" :) Cia kaip kitiems 1.3 variklis irgi puikiai traukia, gi 4 zmones paveza :D
O ka tu vadintum puikiai sukasi narsant internete ir naudojant word? Greiciau raides gal rasys? :D
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs orzo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2424: 2011 Sausio 12, 19:44:03 »

O ka tu vadintum puikiai sukasi narsant internete ir naudojant word? Greiciau raides gal rasys? :D
atsidaryk kelis puslapius prikistus flasho, paziuresim kaip tau ten viskas suksis. Nors cia jau greiciau GPU bedos. Cia nesulyginami dalykai net.