Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Kompiuterija  (Skaityta 533850 kartus)

Neprisijungęs dohc16v

• Įrašai: 955
    • Žiūrėti profilį
Re: Kompiuterija
« Atsakymas #2375: 2011 Sausio 06, 18:08:20 »
esu daręs bandymą su tais aušinimo padėklais :D laptopas su AMD CPU (visi puikiai žinot kaip kaista). realiai temperatūra su padu nukrito 2-5 laipsnių, buvo naudojamas pigus už 30Lt ir Logitech su kolonėlėm ir kitais bajeriais už 200Lt. mano nuomone visiškai nereikalingas daiktas, geriau dažniau išsivalyti kompą. o jei kas patys nesugebate išsivalyti, prašom kreiptis, pagelbėsiu :)
as tai ant cd dezuciu uzdejau laptopa ir jis man jau gerau kvepot pradeio iskart ventiliatorius tilau dirbt pradejo,ato isvis uze kaito laptopas paprastai stovedomas ant stalo.

Neprisijungęs m3f15

• Įrašai: 214
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2376: 2011 Sausio 06, 18:53:57 »
sakot dulkiu pritrauks maziau per ta pada, tai pries ijungiant kompa nusivalykit stala:) dulkiu pritrauks ir per pada jei ju bus ant stalo:)

Neprisijungęs Audi110kw

• Įrašai: 2367
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2377: 2011 Sausio 06, 18:55:22 »
sakot dulkiu pritrauks maziau per ta pada, tai pries ijungiant kompa nusivalykit stala:) dulkiu pritrauks ir per pada jei ju bus ant stalo:)
o tai papasakok kaip ant jo pateks dulkiu kai ant jo bus laptopas ? o ir nuo stalo jam bus sunkiau paimti i save nes tarpas tarp stalo ir kompo bus didelis.

Neprisijungęs m3f15

• Įrašai: 214
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2378: 2011 Sausio 06, 18:59:33 »
na kiek zmoniu tiek nuomoniu:) man tai jis bereikalingas daiktas atrodo ir tiek, o tau reikalingas nu ir fsio:)

Neprisijungęs Audi110kw

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2379: 2011 Sausio 06, 19:01:12 »
Na tai kad tu dar nepasakei nevieno minuso kuri jis suteiktu. o siaip ir tie 5 laipsniai uz 20lt isleistus manau gera investicija.  :)

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2380: 2011 Sausio 08, 16:30:56 »
Pagrinde ta skaitoma bendra temperatura laptopo skaitosi cia kiek GPU rodo ? Ar ne ? Kas cia tas gpu ? Ir kiek siaip "protinga" dar skaitosi temperatura ? Laptopas asus a52j.. Kai anksciau nesusidures su jais,baisu kad neperkaistu  :D

Prisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18295
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2381: 2011 Sausio 09, 06:28:49 »
gpu = graphics procesor unit

vaizdo pl. temperatūra ten. Žiūrėk į cpu, kitkas kaista retai

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16828
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2382: 2011 Sausio 10, 17:18:37 »
Gal kas turit DDR3 2x2GB 1333mhz sodimm RAM parduoti?
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs Indiva

• Įrašai: 282
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2383: 2011 Sausio 11, 17:10:27 »
tai stai kodel laptopas taip uzkaista......ant stalo dazniausiai jis buna nors ir pakeliauja jis kartais pvz. ant koju pasidedi...
taip kaip ji laikyti? pakisti po apacia kazka jog tarpelis butu?  :)

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2384: 2011 Sausio 11, 17:13:06 »
Nu jei padejus tu ant paklodes kokios ir kaista labai tai nelaikyk taip. Bet jei jau kazka reik daryt kai ant stalo stovi tai gamintoju aplaidumas skaitau :)
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs Audi110kw

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2385: 2011 Sausio 11, 17:35:10 »
Nu jei padejus tu ant paklodes kokios ir kaista labai tai nelaikyk taip. Bet jei jau kazka reik daryt kai ant stalo stovi tai gamintoju aplaidumas skaitau :)
Kaip gamintojo aplaidumas ? juk jis padare tam kojeles kad butu tarpas padejus ant minkstu dalyku jo nebelieka, tai kur cia gamintojo aplaidumas ? nusiperki ferari ir vazinejies po miskus ir sakai sudas o ne masina nepavaziuoja isviso...

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2386: 2011 Sausio 11, 17:39:11 »
Kaip gamintojo aplaidumas ? juk jis padare tam kojeles kad butu tarpas padejus ant minkstu dalyku jo nebelieka, tai kur cia gamintojo aplaidumas ? nusiperki ferari ir vazinejies po miskus ir sakai sudas o ne masina nepavaziuoja isviso...
Gerb. komentatoriau, pries rasydamas ISISKAITYK.
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs Tomekas

• Įrašai: 141
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2387: 2011 Sausio 11, 18:37:42 »
sveiki, turiu beda su bevieliu internetu veikia tik 10min ant mano pc, veliau dingsta perkrauni pc vel yra internetas, ant kito pc visas gerai, windausus perrasem per nauja ir tas pats, kas gali but? Ar jau kuput kampui? PC Hp Pavilion dv 6000.

Prisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18295
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2388: 2011 Sausio 11, 18:47:43 »
su tais bevieliais tikrai labai daug mistikos teko matyti, speju pas Tave koks nors softas negeras gali būti, gal suvesti kokie dns netinkami, gal dar kas. Kartais tiesiog neveikia nors nusišauk.

kai sudurniuoja pabandyk per cmd pasileist paleist šitas komandas:
ipconfig /flushdns
ipconfig /renew

kartais padeda. Įjunk išjunk wireless, gal atsigauna.

Kartą teko matyt atvėjį kai prie univero nėjo prisijungti (sudėtingi parametrai, krč saugumas :D) tai teko pakeisti parametrą per device manager, wireless kortos properties > advanced > ir tame sąraše susirasti "AP suderinamumo rėžimas" ir pakeistį iš "platesnio suderinamumo" į "efektivesnį veikimą" arba atvirkščiai. Dabar nepamenu kaip tiksliai angliškai skambėjo, pažiūrėjau pas save, o mano draiveris lietuviškas, na bet surpasi

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2389: 2011 Sausio 11, 21:13:54 »
Sveiki kolegos. Gal kas galit papasakoti, ko reikia, kad laptopas dirbtų kaip navigacija?

Neprisijungęs Tomekas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2390: 2011 Sausio 11, 21:36:03 »
su tais bevieliais tikrai labai daug mistikos teko matyti, speju pas Tave koks nors softas negeras gali būti, gal suvesti kokie dns netinkami, gal dar kas. Kartais tiesiog neveikia nors nusišauk.

kai sudurniuoja pabandyk per cmd pasileist paleist šitas komandas:
ipconfig /flushdns
ipconfig /renew

kartais padeda. Įjunk išjunk wireless, gal atsigauna.

Kartą teko matyt atvėjį kai prie univero nėjo prisijungti (sudėtingi parametrai, krč saugumas :D) tai teko pakeisti parametrą per device manager, wireless kortos properties > advanced > ir tame sąraše susirasti "AP suderinamumo rėžimas" ir pakeistį iš "platesnio suderinamumo" į "efektivesnį veikimą" arba atvirkščiai. Dabar nepamenu kaip tiksliai angliškai skambėjo, pažiūrėjau pas save, o mano draiveris lietuviškas, na bet surpasi

bratka nieks nepadejo :-{ ir draiverius per nauja irasiau.

Neprisijungęs Tomekas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2391: 2011 Sausio 11, 21:40:33 »
Sveiki kolegos. Gal kas galit papasakoti, ko reikia, kad laptopas dirbtų kaip navigacija?

cia pasiskaityk visko yra apie tai http://www.gps.lt/forumas/viewtopic.php?t=1013 dar kazkur turejau programke panasi buvo kaip tomtom'o, bent valdymas toks pats.

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2392: 2011 Sausio 12, 08:50:36 »
Dėkingas už info

Neprisijungęs vyciokas

• Įrašai: 1603
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2393: 2011 Sausio 12, 10:42:19 »
norius nusipirkt nauja nesiojama kompa.
Siaip mane labiau domina DELL, koki geriau pasirinkt?  Gal kas zinot is kur geriausia pirkt, gal turit kokiu nuolaidu ir panasiai. Pagelbetu visakeriopa pagalba

Neprisijungęs ::: Marius :::

• Aš ne pikta menantis - aš pikta užsirašantis.
  • Įrašai: 4449
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2394: 2011 Sausio 12, 11:12:49 »
Nusižiūrėk modelį, komplektaciją - ir ieškok. Aš lygiai prieš metus Dell Studio 1555 pasijamiau. Pirmas asmeninis laptopas. Dell patikimi, todėl į juos ir žiūrėjau (XPS perbrangus tuomet buvo). Radau e-shop'ą Lietuvoje, kur pasiūlė geriausia kainą (kitų modelių kainos nebuvo taip labai geros), kurios negalėjo pasiūlyti nei DSD nei Asbis, kurie yra oficialūs DELL atstovai.
Taigi esmė - ne būtinai jeigu pas Petrą batonai pigesni, tai ir dešras bus pigesnės nei pas Antaną :D.

Neprisijungęs orzo

• Įrašai: 4660
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2395: 2011 Sausio 12, 12:32:18 »
Gerb. komentatoriau, pries rasydamas ISISKAITYK.
dulkes issikrapstykit ir neush jokie ventiliatoriai, nebent ten Pentium4 procesorius ikistas pas jus.

Neprisijungęs vyciokas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2396: 2011 Sausio 12, 12:59:57 »
Nusižiūrėk modelį, komplektaciją - ir ieškok. Aš lygiai prieš metus Dell Studio 1555 pasijamiau. Pirmas asmeninis laptopas. Dell patikimi, todėl į juos ir žiūrėjau (XPS perbrangus tuomet buvo). Radau e-shop'ą Lietuvoje, kur pasiūlė geriausia kainą (kitų modelių kainos nebuvo taip labai geros), kurios negalėjo pasiūlyti nei DSD nei Asbis, kurie yra oficialūs DELL atstovai.
Taigi esmė - ne būtinai jeigu pas Petrą batonai pigesni, tai ir dešras bus pigesnės nei pas Antaną :D.

:D :D :D
na vienu zodziu aisku, bandysiu susirast kazkoki modeli ir ieskot per interneta geriausiu pasiulymu :)

Neprisijungęs kosmo

• Įrašai: 1408
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2397: 2011 Sausio 12, 13:21:15 »

Neprisijungęs Kimukas

• Įrašai: 741
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2398: 2011 Sausio 12, 13:32:35 »
http://www.1a.lt/kompiuterine_technika/nesiojami_kompiuteriai/?brandid=385846
čia šeip atrodo ganėtinai geas kainas siūlo.  ;)

skytech.lt ir sako kad pakankamai zemas kainas siulo. Pries pora metu pirkau dell'a xps, naudoju iki siol per du metus jokiu gedimu nebuvo, kita greiciau irgi imciau xps serijos. :)

Neprisijungęs vyciokas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2399: 2011 Sausio 12, 14:28:22 »
o tas XPS serijos tai kuom jis geresnis uz kitus? Man tie nesiojami kompai tai tamsus miskas :D