Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Kompiuterija  (Skaityta 514669 kartus)

Neprisijungęs GedasQ

• Įrašai: 2515
    • Žiūrėti profilį
Re: Kompiuterija
« Atsakymas #1800: 2010 Liepos 23, 16:40:25 »
kaip atrasti recykle bina? nu siusksline kitaip tariant. per siearča neranda, nezinau kur dingo. shortcut'a duoda pasidaryt bet ne to noriu.
kokie windows ? ant ekrano su desiniu peles >personalize>change desktop icons... ir ten varnele pasidedi... w7/wistai turetu tikti
dekui :) wišta pas mane. dar klausiu, dabar pas mane višta yra. kai kompa pirkau jau buvo, tai taip suprantu ji yra licenzijuota, nes atnaujinimai be bedu eina, ir kodas kazkoks yra ant kompo uzklijuotas, zodziu dirba be problemu ligtai, bet noreciau win7, o ten jau juos kai irasyciau tai jokiu atnaujinimu nebegauciau, buciau kaip nelegalas?
eitu ir update'ai, tik reiktu ziuret ka siuntiesi :D O tu isitikines, kad Vista pas tave legali? Siaip turetu but licenzijos lipdukas su serijiniu nr. ant pacio kompo. Jei jo nera, tai nelegalai.
nu va su tais ziurejimais tai kai xp turedavau tai taip ir budavo kad paliksi kompa broliui ir ziurek bus visokiu grybu prisiusta :D taip aš isitikines yra nakleike su serijos nr, ir kodu, dar ten visokiu ispejimu prirasyta :D