Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Kompiuterija  (Skaityta 514601 kartus)

Neprisijungęs Leopoldas

• Cosmic Green Metallic
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 3197
    • Žiūrėti profilį
Re: Kompiuterija
« Atsakymas #1725: 2010 Birželio 23, 17:43:17 »
cia jau nuo tiekejo priklauso. Turejau TEO 2 metus sviesolaidini, luzinedavo tai kas savaite stabiliai po karta, kovok ten su jais nekovojes. Deklaruojamas greitis buvo pradzioj 20mb, poto lyg ir 40 su lietuva. Deklaruojama greiti isspausdavo per greicio matuokles, BET... Pakeitus interneto tiekeja su letesniu planu ir ne sviesolaidini, torrentai sukosi 2-3 kartus greiciau, puslapius taip pat kraudavo greiciau.

Idomu ka tu veiki su 100mbps su P4 kompu? Nemanau kad kompas fiziskai jau pavelka tokia interneto sparta.

CAT5 kabeliai veza iki 100mbps, sviesolaidinis tempia ir 150gbps (priklausomai nuo naudojamos technologijos ir atstumu sparta gali smarkiai skirtis). Taigi TEORISKAI pralaidumas geresnis, bet ar praktiskai kazkas pasijaus tai labai abejoju, daug kas priklauso nuo naudojamos irangos ir t.t.
Ne vienas namuose naudojuos internetu ir ne su vienu pc, tiesiog greitis pradėjo plaukiot. Naudojuos per wireless, matuoklės rodydavo man pastovų 21mb greitį, paskutiniu metu taip suletėjo interneto greitis, kad forume nuotraukų puse nebeužkrauna. Kiekviena kart paskambinus pasiteiraut, kas per problemos, prasideda kalbos, kad pas juos ekranuose gerą greitį rodo, persikrauk routeri(greitį rodydavo tarp 5-10mb). Perkrovus routerį, greitis atsistatydavo, BET po kelių dienų vėl tas pats fekalijų rinkinys, kol galiausiai perkrovus routerį, po valandos vėl greitis krisdavo per puse. Tai ka man routeri perkraudinet kas valandą? Tai pagalvojau apie šitą super internetą, galbūt su juo bus viskas ok? Ar tiesiog geriau keist į kitos firmos?

p.s man nereik žvėriško greičio, man reik kad butų pastovus, kad ir tas 20mb ka rodo per matuoklę. dabar rodo tokį:
su tokiu greičiu vos krauna youtube filmukus. paskui idėsiu greitį koks būna perkrovus routerį

o čia perkrovus routerį:

kartais siekia 22mb
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Birželio 23, 17:52:31 sukūrė Leopoldas »