Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Kompiuterija  (Skaityta 510911 kartus)

Neprisijungęs Grishman

• Įrašai: 7631
    • Žiūrėti profilį
Re: Kompiuterija
« Atsakymas #1250: 2010 Kovo 19, 21:56:51 »
Notebookas HP Pavilion DV 9000 serija, klausimas: ar galima jam deti SATA II HDD, kadangi iš gamyklos išejo su SATA kuom tie formatai skiriasi?
Ačiū už daugybę atsakymų, šitie abu formatai vienas su kitu yra suderinami nes tai praktiškai tas pats su kaikuriais skirtumais ir viskas puikia veikia :D
Sekantis klausimas, tas pats HP naudoja PC5300 RAM'us, ar veiks jis su PC6400?
veiks
Ačiū, tikrai, kad veikia :G :D

Neprisijungęs beee

• Įrašai: 621
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1251: 2010 Kovo 21, 13:23:47 »
na va prisidirbiau.. perasinejau windows ir kazka rasydamas pridirbau su garso draiveriu.. ir dabar neveikia garsas ?!?
toks klausimas ar kazkaip galima istrinti draiverius ir juos per nauja surasyti? :V
ar tik win. perasimas dabar galbeje? :V

Neprisijungęs orzo

• Įrašai: 4660
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1252: 2010 Kovo 21, 15:26:16 »
na va prisidirbiau.. perasinejau windows ir kazka rasydamas pridirbau su garso draiveriu.. ir dabar neveikia garsas ?!?
toks klausimas ar kazkaip galima istrinti draiverius ir juos per nauja surasyti? :V
ant My Computer spaudi desinie peles klavisa, Manage ir pasirenki Device manager. Susirandi reikalingus draiverius ir darai uninstall.

Neprisijungęs vyciokas

• Įrašai: 1603
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1253: 2010 Kovo 22, 10:36:39 »
paziurek kokia tavo garso korta, atsisiusk draiverius is interneto ir suinstaliuok, viskas turi veikt.

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6902
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1254: 2010 Kovo 22, 18:27:30 »
kur sia savaite akcijos kompams? skubiai reikia laptopo (h)

Neprisijungęs dohc16v

• Įrašai: 955
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1255: 2010 Kovo 22, 19:30:21 »
kur sia savaite akcijos kompams? skubiai reikia laptopo (h)
o tu zinias ziurei kad musu seimunai apmokiestino naujius laptopus ir usb raktus ketosius hdd uz 1gb 50ct,dabar mokiet reikia.

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6902
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1256: 2010 Kovo 22, 21:13:39 »
oro kiek pagadinam alaus prigere dar neapmokestino? (!?)

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16827
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1257: 2010 Kovo 23, 10:53:20 »
Dar neapmokestino, tik ruosia.
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs romas

• Įrašai: 1323
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1258: 2010 Kovo 23, 20:34:22 »
norejau paklaust klausimelio, nelabai as gaudausi tuose baituose chujajtuose tad...

db naudojames Erdves internetu...i menesi mokam 49 lt graiciau 11.0 Mbps nebuna... menesyje 3-4 dienas uzgrybauja... nervu gadinimas. sutartis eina i pabaiga, tad noretume pasikeist... ka siulytumete uz panasia kaina isivest, koki interneta su kokiu planu?  filmu nepumpuoju, kazkoko kito dideliu matmenu nesisiunciu.... taciau inernetas reikalingas kad butu visa diena...

Neprisijungęs orzo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1259: 2010 Kovo 23, 21:17:06 »
o kokie tiekejai GALI pas tave ivest interneta m?

Neprisijungęs romas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1260: 2010 Kovo 23, 23:05:17 »
ta prasme? na laidas  tas paprasto telefono ateina..

Neprisijungęs orzo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1261: 2010 Kovo 23, 23:20:26 »
ta prasme? na laidas  tas paprasto telefono ateina..
o kas neaisku? Gi nepasirinksi betkurio tiekejo ir nepasakysi jam "Ivesk man interneta", kiekvienas interneto tiekejas turi savo zonas kuriose yra ispletojes tinkla. O kas tavo gyvenamoj vietoj tiekia interneta be Erdviu ir TEO tai neatspesiu. Nors siaip ir TEO yra visai neblogai, jei tik yra galimybe idiegt sviesolaidini interneta.
Zodziu apsiklausinek koki interneta kaimynai naudoja. Google radau kad Plungej "Parabole" tiekia interneta, va ju sviesolaidinio (optinio) tinklo padengiamumas: http://www.parabole.lt/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=34

Neprisijungęs romas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1262: 2010 Kovo 23, 23:29:36 »
is mane kompiuteristas prastas  :-] tad ir neaiskumu, kaip ir tamsiame miske pilna  ;) kaip suprantu cia internetas eina per kabelines televizijos laidus... kadangi gyvenu nuosavam name, tai kabelines televizijos neturiu, tai tokios galimybes kaip ir nebutu kaip suprantu...

Neprisijungęs orzo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1263: 2010 Kovo 23, 23:37:57 »
kas eina kabelines TV laidais yra slamstas. Bet ta pati firma tiekia ir sviesolaidini interneta, o tas yra 100 kartu geriau nei kabelines laidu.

Nuosavam name gyvenant isvis liudni popieriai su internetu. Lieka pasirinkimas TEO, tos pacios nelaimingos Erdves arba mobilus internetas (Omni connect, Vodafone ar  panasiai), bet pastarojo ir kainu kategorija kita.

Neprisijungęs romas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1264: 2010 Kovo 23, 23:46:58 »
bet tai gal jei teo pasijungtume kuris kaip suprantu eina telefono laidu, maziau strigtu ir maziau uzeitu zajopu nei db esant erdveje.... siuo metu yra ant stogo antena iskelta erdviu pas mane..

Neprisijungęs orzo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1265: 2010 Kovo 24, 00:45:25 »
GAL, priklauso velgi kokia linijos bukle ir pan. Jei per telefonini kabeli jungsi tai dar ir uz telefona gausi  moket :D

Neprisijungęs submarinas

• Įrašai: 410
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1266: 2010 Kovo 24, 09:11:32 »
Na TEO paprasti tinklai per telefona nieko labai mandro, strigineja taip pat neblogai, o sviesolaidis visai nieko, o ypac dabar kai pradejo tiekt 200 Mbs, bet va Vln pats naudojuos Skynetu ir jokiu problemu neturejau, nei su striginejimu, nei dar su kazkuo.

Neprisijungęs vyciokas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1267: 2010 Kovo 27, 09:49:04 »
Uzduosiu jau gal visiem atsibodusi klausima ir 100 kartu aptarineta, bet jau nebezinau ka daryt su tom antivirusinem ir visokiom apsaugom, visos pas mane pasibaige ir kas keleta dienu atnaujint jau nervina. Taigi kas ka naudojat, ar originalias ar is torentu atsiustas antivirusines, kas siais laikais skaitoma geriausia. Ar geriau pirkt ar taspats sh.. is torentu siustis. Nepykit uz durnus klausimus, gal kas ka protingai patars.

Neprisijungęs submarinas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1268: 2010 Kovo 27, 12:16:23 »
nemokama Avira, sukonfiguruota normaliai labai puiki apsauga.

Neprisijungęs vyciokas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1269: 2010 Kovo 27, 12:26:56 »
Tai va kaip ten normaliai sukonfiguruot? Nors sita panaudosiu kol normalia gausiu :)

Neprisijungęs A200TQ

• Įrašai: 1504
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1270: 2010 Kovo 27, 13:39:35 »
nzn, as ebay nusipirkau licenzija Bitdefender 2010 antivirus (mano akim viena geriausiu antivirusiniu) 2 metam 3 kompam uz 10$, iskart i emeila atsiunte koda ir is kur parsisiust setupa, viskas veikia :D
paciam bitdefenderio psl toks paketas kainuoja 50$

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1271: 2010 Kovo 27, 14:41:51 »
Uzduosiu jau gal visiem atsibodusi klausima ir 100 kartu aptarineta, bet jau nebezinau ka daryt su tom antivirusinem ir visokiom apsaugom, visos pas mane pasibaige ir kas keleta dienu atnaujint jau nervina. Taigi kas ka naudojat, ar originalias ar is torentu atsiustas antivirusines, kas siais laikais skaitoma geriausia. Ar geriau pirkt ar taspats sh.. is torentu siustis. Nepykit uz durnus klausimus, gal kas ka protingai patars.

Kariauju ir aš su jomis dabar, niekaip nesurandu tokios, kuri nemėtytų man updeitų kas kelias valandas :D

Neprisijungęs vyciokas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1272: 2010 Kovo 27, 14:45:38 »
Tai va, jau gal svaite be normalios antivirusines sedziu :D :D :D galvoju gal normaliai is pardos pirkt??  :V tik nezinau kokia :D

Neprisijungęs submarinas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1273: 2010 Kovo 27, 15:51:39 »
ne nu net nervas ima kai paklausai kad zmones dar leidzia pinigus tokiem dalykam kaip antivirusine, butu imonej tai suprantu, bet namu kompam pinigu metimas i bala.

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1274: 2010 Kovo 27, 15:52:15 »
Susipūčiau avasta, žiūrėsiu, kaip ji :)