sitas matytas paziurek vienu postu atgal kuriuos rekomendavau neblogi, gal dar turi ka pasiulyt ?
The shuttler island, seven pounds (senokas bet afigenas)
taipogi matyti, esu tikrai daug mates filmu tad jau nebezinau ka ziuret... neholivudinio filmo gal turi ka nors pasiulyt ?
As irgi daug darbe filmu perziuriu irgi nebezinau jau ka zieti Seip nezinau gali pabandyti lietuviska ,,Balkonas'' apie jaunima filmas,pats nemaciau bet kiek teko girdeti atsilipiemai neblogi. Gali pabandyti Gruzinu kuryba paziureti 1. Nuvaziuoti i Gruzija 2. Paziureti Mimino, filmai senoki ~80m. bet kas megsta kitoki filma irgi sake galima ziureti. O seip paziurek ,,Kino pavasario repertuara'' siu metu,ten tikrai neblogu ir idomiu filmu buvo.aisku jej nesi pries paprastus kitokio kampo filmus.
balkona esu mates o siaip man is senu laiku tai tik apie mafija traukia ar panasus stilius... bet visi godfather, scarface ir panasus matyti
Serialus ziurek. kad ir tie per tv rodyti. visus Sopranu , Skydo (the shield) sezonus perziuret yra kas veikt
kazkada atsimenu buvo kaip teve musu, pries miega po viena, dvi serijas
Is nekomercinio neholivudinio kino, tai linkomanijoj yra Kino pavasario visas repertuaras pernykstis ~50GB.. aisku nebutina visu siustis