Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Kietas, skystas ir kitoks kuras nuosavame name  (Skaityta 187198 kartus)

Neprisijungęs Tom4s

• Įrašai: 6846
    • Žiūrėti profilį
Zinok tiksliai nepasakysiu. Nes as per pazintis gavau. Bet man rodos tona 300LT berods kazkas tokio.
Ąžuolo briketų tona kainuoja 450Lt ir su ja daug paprasčiau :V Ar apsimoka knistis su tais pelenais dėl 150Lt ?? :V Abejočiau. Beje, spėju ąžuoliniai ir kaitros daugiau turi ;)

Neprisijungęs Kawronn

• Įrašai: 71
    • Žiūrėti profilį
o kai uzgesta,ar ilgai buna ikaitusi krosnele? ar samotines sieneles ilgiau palaiko siluma?jei krosnele reikes pleskinti visa diena,tai jokios ekonomikos nebus

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
o kai uzgesta,ar ilgai buna ikaitusi krosnele? ar samotines sieneles ilgiau palaiko siluma?jei krosnele reikes pleskinti visa diena,tai jokios ekonomikos nebus
aš pakuriu ryte 6 briketukus ir apie kokią 16-17val 6vnt. Jų kaina gaunasi apie 5Lt. Per tą laiką dujinis šildymas neveikia visai (-) Briketų pliusas tas, kad jie tikrai ilgai dega ir visą tą laiką, kol jie rusena nors ir minimaliai, krosnelė skleidžia šilumą (y) Tikrai daugiau nei porą kubų dujų per tą laiką išdeginčiau ;)

Neprisijungęs provokator

• Įrašai: 2415
    • Žiūrėti profilį
iki vieno organo... ~6000Lt...
Kodel taip galvoji? normali gero daikto kaina. manai zidini pigiau pasistatyt? patikek (B-)

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
Kodel taip galvoji? normali gero daikto kaina. manai zidini pigiau pasistatyt? patikek (B-)
kur aš norėjau židinio, tai vien kapsulė kainavo 5.000Lt, o kur dar visi kiti darbai, tai be 10.000Lt net kalbos nebuvo (-) Šiaip, kai tai nėra pagrindinis šildymosi šaltinis, tai pinigų išmetimas, ta suma, kurią už ją sumokėjau, per ilgus metus nesugrįš (-) :-], bet tas jaukumas daug priduoda (+)

Neprisijungęs Kawronn

• Žiūrėti profilį
na tikrai uz "burzuika" 5000lt nemokesiu,nuo 1000 iki 2000lt uztektu ir tokios manau.Gal kas esat susidures su "vienybe" krosnelemis?

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
na tikrai uz "burzuika" 5000lt nemokesiu,nuo 1000 iki 2000lt uztektu ir tokios manau.Gal kas esat susidures su "vienybe" krosnelemis?
Buržuika buržuikei nelygu (-)
Kaina stipriai kyla, kai pradedi vaikytis dizaino... :-/

Neprisijungęs egidijus 40

• Įrašai: 16
    • Žiūrėti profilį
su vienybes krosnele 5 metus sildziausi...ir kadangi jos tada tik pasirode ir buvo viena is pirmuju,tai buvo vienas minusas kad degimo proceso negaledavai suvaldyti ir reikdavo tik po nedaug kuro krauti,nes priesingu atveju liepsna nezmoniska...o pliusas buvo kad ir slapios malkos degdavo be problemu ir niekad stiklas neuzrukdavo ir jokio kondensato kamine...dabar antri metai kaip pasistates kinieti spizini,tai esu patenkintas..nes galiu beleka kisti i vidu ir degima kontroliuoti... (y)

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
:G kiek čia jūsų su tais papais avatare (8-)

Neprisijungęs egidijus 40

• Įrašai: 16
    • Žiūrėti profilį
cia kazkokia silpnybe jauciu... :-]

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį

Sakyčiau tikrai brangu už krosnelę tiek litų išmesti, kai atmos dc32 pečius mažiau kainuoja :D Ieškau kažko pigesnio, mačiau yra variantų po 2-3 tūkstančius litų ~8kw.

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
Sakyčiau tikrai brangu už krosnelę tiek litų išmesti, kai atmos dc32 pečius mažiau kainuoja :D Ieškau kažko pigesnio, mačiau yra variantų po 2-3 tūkstančius litų ~8kw.
Evka, viskas rėmėsi į tai, kad norėjo žmona stiklo iš trijų pusių... Vien dėl to kaina kosminė iškart :facepalm:

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Parodžiau savajai tavo krosnį, sako kokia čia 200ltr bačka su stiklais :D Nesupyk, tik taip pasakė  :bedantis: Gal kas kokį www žinote, kur būtų jų pasirinkimas šioks toks?

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
Parodžiau savajai tavo krosnį, sako kokia čia 200ltr bačka su stiklais :D Nesupyk, tik taip pasakė  :bedantis: Gal kas kokį www žinote, kur būtų jų pasirinkimas šioks toks?
Evka, na vkys i na cvet, druga net (-) :-] Man visai nieko dizainas, o savo pareigą tikrai (y) atlieka (+)

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Kad stiklas aplink, tai afigienas navarotas, dėl šito nesiginčiju. Kaip su aprūkimu?

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
Kad stiklas aplink, tai afigienas navarotas, dėl šito nesiginčiju. Kaip su aprūkimu?
su šlapiomis malkomis tai katastrofa buvo, kas porą kūrimų valymas... Su briketais pofig (y)
Aišku dar neatmetu galimybės, kad pas mane dėl kamino nėra reikiamos traukos, bet šitą vasarą žiūrėsiu (+)

Neprisijungęs Arvis

• Įrašai: 4984
    • Žiūrėti profilį
o klausimas del tu burzuku... o kaip su karsciu ju paciu? ta prasme jos spinduliuoja siluma, bet ju isore iki kokios lygio ikaista? ar galima prie jos prisiliesti, kai ji dega? man cia toks klausimas pasistojo, del saugumo vaikams...

Neprisijungęs zawedxi

• Įrašai: 2791
    • Žiūrėti profilį
tikroji burzuika tikrai ne vaikams glaustytis prie jos  :-)

Neprisijungęs deleted

• Banned!
  • Įrašai: 0
    • Žiūrėti profilį
kuklesne burzuika.  :)

Neprisijungęs zawedxi

• Įrašai: 2791
    • Žiūrėti profilį
Čia ''падёбка'' ne buržuika :-]
Židinys čia. (+)

Neprisijungęs deleted

• Banned!
  • Įrašai: 0
    • Žiūrėti profilį
kuklus,be marmuro pribumbasu.   :-]

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
o klausimas del tu burzuku... o kaip su karsciu ju paciu? ta prasme jos spinduliuoja siluma, bet ju isore iki kokios lygio ikaista? ar galima prie jos prisiliesti, kai ji dega? man cia toks klausimas pasistojo, del saugumo vaikams...
Tiek pat kiek ir kapsule ;)

Neprisijungęs Kawronn

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Arvis

• Įrašai: 4984
    • Žiūrėti profilį
viskas aisku :) vadinas si reikala dar reiks atidet ilgesniam laikui, kol vaikai paaugs :D

Neprisijungęs Rok4s

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 971
    • Žiūrėti profilį
http://www.celsis.lt/out/oxbaseshop/html/0/dyn_images/1/4107400000_p1.jpg
ka manot apie tokia?

Pas drauga didziajam kambary stovi tokia. Pradziai pakuria smulkiom malkom ir po to deda po kalade, arpa puse kalades ir rusena ir kambary karsta. Kambarys apie 35 kvadratai, plius duris atidaro i kolidoriu ir ten buna silta. Mazos malku sanaudos. Tik jei nori su ja pastoviai sildyt tai vis reikia kartas nuo karto kalade imest :)