Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Kietas, skystas ir kitoks kuras nuosavame name  (Skaityta 177792 kartus)

Neprisijungęs karalaitis

• Įrašai: 690
    • Žiūrėti profilį
saliurininkams - aliejum kurent nebandet?pats aisku nebandysiu, bet cia kaip pasiulymas butu jums.tevo pazystamas naudoja, ir nieko sake...

zvakes turetojams - faaak. pas mane 8-14val kurenasi.. gal galit nufotografuot kaip visa sistema pas ju atrodo - katilo pajungimas, paskirstymas ir tt.? kazkas negerai pas mane jauciu..

simkarai - tarkis kad pingus, ar nors dali ju grazintu. manau virins jie tau iki garantija baigsis ir viskas. mano santechnikas kuris viska dare, man atsisake stropuvos zvake pajunginet, o del rudestos - ok. nepamenu dabar, bet tada minejo kad katilo sieneliu storis x mm mazesnis (nepamenu jau..), siules vaikiskos, maksimalus slegis rodos net 1 bar mazesnis nei rudestos ir tt.
su bendradarbiu rodos taip pat pries 3 metus namus isirenginejom, ir kurent pradejom. tik pas ji stropuva - siemet taip pat truko. o pas mane nieko. tik trumpai kurenasi..
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Vasario 25, 23:39:51 sukūrė karalaitis »