Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Kietas, skystas ir kitoks kuras nuosavame name  (Skaityta 177934 kartus)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
eini teisingu keliu. o paskui paskaiciuoji,kad briketai kainuoja tiek pat kiek granules,tik vistiek rankytemis turi krauti.  ;) :) padarai teisingas isvadas,ir... :D
Tiesa sakant lauksiu tavo pastabu po ziemos sezono - kiek sukurenai :) skaiciavimai viena, bet faktas kartais nesutampa :) todel labiau remiuosi faktais, pastebejimais paremtais praktika.

Neprisijungęs provokator

• Įrašai: 2415
    • Žiūrėti profilį
mano pastabos bus siek tiek iskreiptos po siu metu sezono. mat pirma sezona sildau. sekantis sezonas turetu but malonesnis. b et mielai pasidalinsiu informacija. siai dienai sukurenta 2 tonos granuliu.

Neprisijungęs beee

• Įrašai: 621
    • Žiūrėti profilį
Kur kaune ar aplink kauna geriausia pirkt briketu 1t ? ir kokius geriausia imt?

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Vilkaviskin ant dienu vaziuosime, pasakysiu kainas. Pagal kalbas, tai pigiau uz pigiausius Senuku, bet neva gerokai geresni.

Neprisijungęs arunas666

• Įrašai: 1216
    • Žiūrėti profilį
Per para iseina nuo 50iki 75kg granuliu patogu labai,bet ir nepigu aisku anglis malkas sudejus panasiai gaunasi po dvieju savaiciu bandysiu siaudu granules matysim kaip sitos, 2tonu vos 1.5menesio uzteko stebuklu nera is dangaus siluma neateina kad butu silta reik kazka kist

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Vilkaviskin ant dienu vaziuosime, pasakysiu kainas. Pagal kalbas, tai pigiau uz pigiausius Senuku, bet neva gerokai geresni.
Vilkaviskyje gamina is azuolo kazkokias lentutes, kubelius, nesuprasi, tad ne pagrindine lyg ju veikla tie briketai.
Gauti pavyko per pazintis pasirodo. Tona azuolo briketu 450lt. Skirtingai nei senuku - pagamina ne is dulkiu ir supresuota zenkliau tvirciau.
Kurensime, ziuresime :)

Neprisijungęs mariuskm

• Įrašai: 728
    • Žiūrėti profilį
Ąžuoliniai tai good, turėjau tai židinys iki paraudonavimo varydavo.

Neprisijungęs Tom4s

• Įrašai: 6846
    • Žiūrėti profilį
Vilkaviskyje gamina is azuolo kazkokias lentutes, kubelius, nesuprasi, tad ne pagrindine lyg ju veikla tie briketai.
Gauti pavyko per pazintis pasirodo. Tona azuolo briketu 450lt. Skirtingai nei senuku - pagamina ne is dulkiu ir supresuota zenkliau tvirciau.
Kurensime, ziuresime :)
gal ponas duotumėte pabandyti porą briketukų? :) Jei tiktų, bandyčiau ir aš įsigyti. Beje, jie krosnelėje tinkami kūrenti?? :V

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Tinkama žinoma. Įsimesiu porą pakelių į mašiną ;)

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
Tinkama žinoma. Įsimesiu porą pakelių į mašiną ;)
pakelių nereikia (-) Reikia tik porą briketų, kad įsimesčiau vakare į krosnelę patestuoti kas per daiktas :) Dabar turiu ąžuolinių malkų, bet jos nėra visiškai sausos ir stiklas aprūksta (n) Pas mane krosnelė iš visų pusių stiklinė (n)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Nėra prasmės dėti porą briketų. Pakrauni krūvelę, įsidega, tada stovi didesnis žarijos ugnikalnis - tada veikia.
Įdėjus mažai, keletą jie man neveikia iš vis.

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
na ryt užsuksiu pas Tave dėl visų reikalų (+) Pasižiūrėsiu kaip kas :V

Neprisijungęs beee

• Žiūrėti profilį
gal kokius kontaktus tos kontoras? (H-) cia jau labai gera kaina (H-) nes tik durpiu terandu   ff
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Sausio 14, 21:29:29 sukūrė beee »

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Tiesioginio nežinau, ne aš ten patekau, bet mačiau teritorijoje sunkvežimiuką, kuris ryškiai iš jų vežioja, prekiauja. Pasuk tu jam, bei ir man įdomu bus, po kiek pardavinėja jis :)
8 600 59339

Neprisijungęs beee

• Žiūrėti profilį
azuolines iki pat duru 520
maisytos 470
durpiu 3xx  :-)
o tau kaip gavosi be atvezimo 450? (H-)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Nuvažiavau ir nusipirkau. Įkrovė su autokaru į busiką ir tiek žinių :)
Matomai jis iš visur pirkinėja, nes ten durpių ir kitko net nėra :)

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
kaitrumėlis... :O Pakūriau šešis juos, tai svetainėje nuo +21.5 iki +26 užkilo temperatūra per valandą laiko nepilnai... Man jau neįmanoma ten būti, žmona dabar džiaugiasi :-] Su malkomis (B-) tiek pasiekdavo per tokį laiką, reikėdavo bent jau dvigubai ilgiau kūrenti (malkos ne pačios sausiausios pasitaikė). Reikės imti ir man šitų briketų (+)

Neprisijungęs Ūkvedys

• Įrašai: 619
    • Žiūrėti profilį
Adresa Bajoras gal žinai, arba nupasakok kur ten yra, Vilkaviškį žinau neblogai, tai užtektų pasakyt kurioj vietoj.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Nežinau adreso, turi būti nemaža teritorija, kuri užsiima medžio apdirbimu. http://maps.lt/map/default.aspx?lang=lt#obj=473246;6101406;Pa%C5%BEym%C4%97tas%20ta%C5%A1kas;&xy=473272,6101433&z=5000&lrs=orthophoto,stops,zebra
Gal čia kažkur... Nebaisiai aš ten bandžiau atsiminti jei atvirai :D

Neprisijungęs Ūkvedys

• Įrašai: 619
    • Žiūrėti profilį
Nežinau adreso, turi būti nemaža teritorija, kuri užsiima medžio apdirbimu. http://maps.lt/map/default.aspx?lang=lt#obj=473246;6101406;Pa%C5%BEym%C4%97tas%20ta%C5%A1kas;&xy=473272,6101433&z=5000&lrs=orthophoto,stops,zebra
Gal čia kažkur... Nebaisiai aš ten bandžiau atsiminti jei atvirai :D

Pradžioj pasakojai kad vilkaviškyje, o žemelapi idejai vilkijos :D Tai likau nesuprates

Neprisijungęs roberto

• Įrašai: 1378
    • Žiūrėti profilį
Pradžioj pasakojai kad vilkaviškyje, o žemelapi idejai vilkijos :D Tai likau nesuprates
meto pedas sniege Bajoras  :xpln: :fight: :D

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Kaltas ne aš, kalta kreiva klaviatūra  :facepalm:
:-] :-] :-] :-]

Neprisijungęs Arvis

• Įrašai: 4984
    • Žiūrėti profilį
Tiesa sakant lauksiu tavo pastabu po ziemos sezono - kiek sukurenai :) skaiciavimai viena, bet faktas kartais nesutampa :) todel labiau remiuosi faktais, pastebejimais paremtais praktika.
mano faktas: menuo - tona :) kalbam apie gruodzio antra puse, iki siu dienu... sildau 192m2, i sistema pasiduoda is katilo ~27-37 laipsniu vanduo, o viduj turiu 20-21 laipsni...

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Kas per pecius? Sildai grindis ar radiatorius? Visa para palaikoma vienoda temperatura?

Neprisijungęs Arvis

• Įrašai: 4984
    • Žiūrėti profilį
http://www.biokaitra.lt/lt/granuliniai-katilai/ Šiaudų granulių katilai.mpg nuo 1:55min sildoma didzioji dalis patalpu radiatoriai, tik vonios, priengys ir drabuzine grindys... o temperatura visa para vienoda.. nakti siek tiek maziau pasiduoda... ant 1,5 laipsnio.