Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Kietas, skystas ir kitoks kuras nuosavame name  (Skaityta 177565 kartus)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
o kaina? ne kaip garazo?

Pagal apspitusius zmones neatrode , kad gazdintu kaina  :-] Jeigu bus kita savaitgali, reikes uzklausti.

Neprisijungęs sparco

• Įrašai: 107
    • Žiūrėti profilį
pas mane ~160 kv.m.,logiskai mastant turetu but maziau beveik per puse :) siaip buciau laimingas jei sezonui,tai yra 6-7 menesiams uztektu 4 tonu. nors zmogus kuris tikius butent pecius paleidineja tvirtina,kad uzteks iki 3 tonu,ne vienas jau paleistas,namu kvadraturos daug maz panasios. sake tik pirma menesi neissigast,gali sukurent beveik dvieju menesiu norma, kol isildys sienas. paskui pastebimai ims mazeti sanaudos. na tikekimes nesigailesiu nupirkes granulini peciu :)

Nesigailesi :-) Sanaudos mazes, ramiai koki vakara uzpildysi bunkeri, su malkom 5 val ryte salta ziema i katiline begt nereikes :-) Tiesa, dabar skaiciau kazkada, kad savivaldybes labai pradejo dometis kurenimu tokiom paciom granulem, tai tokia va paklausa gali tonos kaina uzkelt kazkiek :-)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
granules reikia pirkti vasaros pradzioje, nes kaina zenkliai skiriasi :)

Neprisijungęs provokator

• Įrašai: 2415
    • Žiūrėti profilį
jo,man si ziema tikrai nebus lengva... pirma ziema name,neturiu nei granuliu nusipirkes,nei zinau kur gera kaina nusipirkt. gerai,kad statydamas zidini ortakius isvedziojau,kolkas pakanka per akis,net per daug :) kolkas katilas tik ''aprisinejamas'',bet jau sia savaite pildysiu sitema,einu i pabaiga (+)

Neprisijungęs sparco

• Žiūrėti profilį
Radviliškyje neblogos kokybės granulės, šviesios, netrapios, be žievių ir smėlio, kaip priklauso. Tai čia ko gero arčiausiai tau būtų :) Jeigu negaila papildomų išlaidų, tai be konkurencijos Alytaus granulės geriausios Lietuvoje, taip ir degiklių pardavėjai, ir tie, kurie juos pajunginėja nurodė, o ir žmonės, kurie iš ten granules dabar vežasi. Dar Kretingoje girdėjau neblogos, bet ten didelė eilė jų gaut, kai paskutinį kartą domėjausi, tai tik vasario mėnesį būtų  :V

Neprisijungęs provokator

• Žiūrėti profilį
o kaina Radviliskio?

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
na idomu kaip su granulemis seksis kurenti, nes jei uzteks ~4 tonu, tai nera nei taip brangu kaip atrode, be to krustis reikia zenkliai zenkliai maziau.

Neprisijungęs provokator

• Žiūrėti profilį
granuliu ir briketu kaina baigia supanaset,o su granulem sedi kaip tortas ir galvos nesuki,briketus vistiek rankytemis reikia kraut,didziausia dalimi tai ir leme mano pasirinkima. tuo labiau nelabai turiu kur sandeliuoti malku. o zinant,kad malka turi dziuti nuo 1.5 iki 2 metu,vietos reikia daug. granules galiu laikyti garaze,o ir katilineje turetu tilpti bent trims savaitems manau. nezinau,ilgai svarsciau,daug skaiciau,bet kolkas manau tai priimtiniausias variantas bent jau man.

Neprisijungęs sparco

• Žiūrėti profilį
o kaina Radviliskio?

600 - 650 Lt. Jeigu kada važiuosi pro Radviliškį, tai rasi juos pačiam Radviliškio gale, neprivažiavus tos aiškės su žemės ūkio technika (važiuojant link Šiaulių), po dešine puse matysis Radviliškio šildymo kaminai, tai ten sankryžoje pasuksi į dešinę ir važiuosi visą laiką pagrindiniu keliu, neišeis pravažiuot.

Radau ir jų numerį +370 422 60080 :)
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Spalio 25, 21:43:32 sukūrė sparco »

Neprisijungęs Arvis

• Įrašai: 4984
    • Žiūrėti profilį
jo,man si ziema tikrai nebus lengva... pirma ziema name,neturiu nei granuliu nusipirkes,nei zinau kur gera kaina nusipirkt. gerai,kad statydamas zidini ortakius isvedziojau,kolkas pakanka per akis,net per daug :) kolkas katilas tik ''aprisinejamas'',bet jau sia savaite pildysiu sitema,einu i pabaiga (+)

o kokiu tikslu naudoji du siurblius katilo apsiuvime?

Neprisijungęs provokator

• Žiūrėti profilį
keturis ;) nuotraukoje virsutinis skirtas bendrai sistemos cirkuliacijai,apatinis boileri sildys pagal temperaturos daviklio parodymus,kad nebutu pastovios cirkuliacijos per boileri siekiant isvengti didelio silumos nuemimo,trecias stovi kolektorinej dezej prie grindinio sildymo pamaisymo mazgo,ketvirtas karsto vandens ir gyvatuko cirkuliacijai :)

Neprisijungęs Arvis

• Įrašai: 4984
    • Žiūrėti profilį
supratau... as pas save darysiu kur kas paprastesne sistema... viska isstumdys vienas siurblys... kaip ne kaip, vienas siurblys tik elektra es...

Neprisijungęs virsininkas88

• Įrašai: 2838
    • Žiūrėti profilį
kaip darot siurblių maitinimą? per UPS'ą nuo kompiuterio?

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
kaip darot siurblių maitinimą? per UPS'ą nuo kompiuterio?

O, visai įdomią temą palietei. O kuom netinka iš 220V įprastai? Kodėl per upsą? Gi upsas to siurblio ilgai netemps dingus elektrai.

• Žiūrėti profilį
O, visai įdomią temą palietei. O kuom netinka iš 220V įprastai? Kodėl per upsą? Gi upsas to siurblio ilgai netemps dingus elektrai.
tinka, bet dingus elektrai siurblio cirkuliacija baigiasi. skystis gali ir užvirt..

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Tai tam yra sklendės, vožtuvai ir t.t. Sakau, ar upsas jį patemps? Kiek amperų valgo siurblys?

Neprisijungęs Audi110kw

• Įrašai: 2367
    • Žiūrėti profilį
Tai tam yra sklendės, vožtuvai ir t.t. Sakau, ar upsas jį patemps? Kiek amperų valgo siurblys?
O kiek tavo manymu upsas laiko ? Kompas edresnis uz siurbli, aisku ir i upsa reik investuoti jeigu norima geresnio.

• Žiūrėti profilį
gal 0,2A. priklausomai koks.

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Kalbėkit amperais, t.y. suvalgoma srove, nes dabar kiekvienas skirtingai pradėsit "laikymus" dėstyti ;) Tai gal pigiau bus generatorių pasistatyti, nei upsą?
P.S. 0,2A kažkaip nerealiai skamba  :think:

Neprisijungęs provokator

• Žiūrėti profilį
pas mane neaktualus elektros dingimas. tiesiog atjungiamas degiklis ir granuliu  padavimas,niekaip neuzvirs niekas. o siaip paimi paprasta upsa,israkatalini ji,pajungi furos akuma,ir turi kazkokia laikina alternatyva elektrai. siaip Evka teisus,generatorius rulezzz (y) planuoju ir sau kazkokio pasieskot uzsieny :think:

Neprisijungęs provokator

• Žiūrėti profilį
supratau... as pas save darysiu kur kas paprastesne sistema... viska isstumdys vienas siurblys... kaip ne kaip, vienas siurblys tik elektra es...
viska tai ka?nereikia gaileti siurbliui,nupirkti pvz wilo yonos pico,tai jis iki 20w tik ima,pas mane toks virsutinis. kitus irgi keisiu i tokius. arba alternatyva grundfos alfa2

• Žiūrėti profilį
Kalbėkit amperais, t.y. suvalgoma srove, nes dabar kiekvienas skirtingai pradėsit "laikymus" dėstyti ;) Tai gal pigiau bus generatorių pasistatyti, nei upsą?
P.S. 0,2A kažkaip nerealiai skamba  :think:
230V x 0,2A bus 46w. kažkas rašė apie 20w siurblius, tai ten vos 0,1A naudotų.

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Kodėl aš buvau įsitikinės, kad jie po kelis šimtus w ten stovi?  :think:

Neprisijungęs Audi110kw

• Įrašai: 2367
    • Žiūrėti profilį
Daugiabutyje gal kokiam 5 aukstu ir stovi :)

Neprisijungęs provokator

• Žiūrėti profilį
senieji iki 90w jei neklystu,o kaip minejau naujieji isvis ekonomiski,pvz pas mane mazylis kuris stovi is boilerio galo ima is vis juokingai:) :)

o cia likusiu siurbliu duomenys. pirmasis naujos kartos,like du senieji,pirmas nereguliuojamas,antras triju greiciu