Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Kietas, skystas ir kitoks kuras nuosavame name  (Skaityta 175717 kartus)

Neprisijungęs Biesas

• Įrašai: 4369
    • Žiūrėti profilį
na gal ir krastutinumus paemiau :D bet manau jie teisingi.

del brudu, jie nesikaupia, jeigu pecius yra su mazuoju ratu ir termostatu. tada gali ir rusenti ir ka nori daryti. aisku, jeigu rusensi taip, kad tik pats pecisu iki 40 laipsniu teisils - tai jo, apugs brudais... toliau savo peciui irgi uzkrovas turiu daryti kas 1 - 2.5 val (priklausomai nuos medienos rusies ir t.t.), bet man tai nera "naklatke", kadangi uzkrovas turiu padaryti gryzes is darbo vakare ir kokius tris kartus (na cia jau kalbu apie tikras zienmos salygas, kai lauke tikrai salta) ir ne geriestai pagal grafika (pecius gali buti ir pilnai isikurenes, svarbu, kad nors kiek zariju butu....), kadangi temperatura vistiek lyginuosi su akumuliacine talpa. na kai lauke buna jau minus 20 - turi ir ryte pries darba padaryt viena metima, o tai irgi man ne naklatke, nes atejus i katiline tiesiog malku reiki primesti, zarijos is vakar vakaro viska pacios iziebia....

is kitos puses suprantu ir tave, Minde, kadangi paciam teko kurent kaskada spizini KCM, kuris buvo tiesiogiai pajungtas i savitakine atvira sisldymo sistema ir plytini kamina be jokio ideklo..... jo malonumas menkas - ar diena ar naktis reikai ji serti kas 1.5 val, o kur dar visi jo suodziai, kaminu valymas arba taikymasis su silpna trauka, dumu kamuolais katilineje, kai dedi malkas ir t.t. :D

na ir pabaibai apie efektyvuma - mano spizinuko deklaruojams efektyvumas yra 80 proc  - taigi tikrai ne 15 :D na o duju generacinai dazniausiai buna 85 - 87 proc, taciau ju kaina buna 1.5 - 2 kart didesne uz spizinukus, plius isidedi isipareigojima tureti kokybiska (sausa) kura, priesingu atveju is ju naudos bus tiek pat kaip ir is paprasto spizinuko....
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Liepos 24, 09:25:32 sukūrė Biesas »