Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Kietas, skystas ir kitoks kuras nuosavame name  (Skaityta 177218 kartus)

Neprisijungęs Biesas

• Įrašai: 4369
    • Žiūrėti profilį
Taip, boileri irgi reikia vertint. O jeigu akumuliacine talpa dar? :D tai va pas mane irgi ~160 kv.m. sildausi nama , baileri ir dar 500 litru akumuliacine talpa. Taigi jau stovi visi 32 kw. ;)

Pries renkantis peciasu galinguma, siulai issirinkti jo rusi, tipa (kaip kaskas sake ar dvieju kameru su turbinom :) (duju generacinis), apatinio degimo, zvake, ar paprastas , kur viskas dega kaip lauze). Pasirinkima irgi lemia tai ar turi vietos malkoms sandeliuoti (jei duju generacini galvoji), kokia mediena naudoji kurenimui, ar nori pasilikti kaip alternatyva kartais ir anglim pasikurenti ir t.t.

As bent jau staciausi elementariusia Viadrus katila ale va toki http://www.viadrus.visikatilai.lt/viadrus_u22_6 plius akumuliacine talpa. Mano pasirinkima leme tai, kad nenoriu ant kiemo sandeliuoti ir dziovintis malku. taip pat norejau tureti galimybe ir anglim kurenti. Tai va esu labai patenkintas, kadangi katilo konstrukcija leidzia ji kurenti bet kuom - sausom malkom, slapiom malkom, anglim, bet kokios rusies briketais, katinais ar benamiu lavonais...., o akumulaicine talpa man leidzia ramiai nakti miegoti nebunant sportininku, kuriam reikia keltis vidurnakti ar paryciais kurt krosnies....