Turiu Rancilio Silvia V3, tikrai puikus aparatas, gal neisvaizdus, bet man tai nesvarbu pagal aprasymus pries metus (kai pirkau ) buvo vienas geriausiu pagal kaina ir kokybe, skirtu namu rinkai. Nusiskundimu jokiu kolkas. Jei finansai leistu pirkciau dabar (nes jie kurkas brangesni) kazka kas turi du boilerius, viena kavai, kita pienui plakti, nes dabar negali daryt to vienu metu, o geriausia, kad pasigaminus kavai, beveik iskart piltum ir piena
Romai, ne sveciams aparatus tokius perka zmones, o sau, tam kad galetu pasimegauti kava kitavertus per kazkur 10 min galiu padaryt 6 puodelius kavos, aisku aparatas turi but uzkaites jau pries tai
Kas del kavos, tai pupeles gali kiek nori laikyt nemaltas, o sumalus reikia pagaminti kava per greiciau nei 15-20 min jei nori islaikyt visas savybes, todel ir malama kiekviena karta tik reikiamas kiekis kavos. Laikyt kava patartina stiklinime inde ir kiek zinau kaip tik saldytuve jos laikyti nereikia.
O kokia kaina pirkai? As ir i sita aki uzmetes buvau O jei ziureti i dviboilerinius Tai manau tokio namie tikrai nereikia Ilgai kaista daug elektros... Na nors jei toks poreikis yra kodel gi ne? Va sita kur as esu nuziurejes, Ascaso dream, tai paskutines laidos modeliuose is vis boileri panaikino. Bet i dejo labai rimta termo bloka Va pacio gamintojo isvados
Thermal stability test of new thermoblock group Tad manau surizukuosiu imti sita Nors uz tuos pacius pinigus galima paimti ir kazka is Ascaso steel su boileriu O cia termo bloko sandara
New thermoblock groupKa jus manote apie toki pasirinkima????