neraukiu as fotikuose, bet kiek zinau tai viska apsprendzia matrica. jei bus xulijonas pixeliu bet labai maza matrica tai kakis gausis. ar ne?
Citata iš: Ramzis3 2009 Birželio 19, 12:25:28 neraukiu as fotikuose, bet kiek zinau tai viska apsprendzia matrica. jei bus xulijonas pixeliu bet labai maza matrica tai kakis gausis. ar ne?taip. zmones daznai perka ne kokybe o MPix
na isigijau ir as sioki toki veidroduka canon d20 nzn ar gera,ar tik seip,megejiska
kaip det kelias foto iskart?
Citata iš: s4power 2009 Birželio 30, 23:32:48 na isigijau ir as sioki toki veidroduka canon d20 nzn ar gera,ar tik seip,megejiska labai rimtas ir geras darbinis fotoaparatas. Pripazintas tarp zurnalistu ir megeju, profu ir asu....P.s. audine fotkinai su ISO 100 o gele jau su ISO 250, seip mazas patarimas, kad ieskant kokybes naudok visuomet kuo mazesni ISO
Citata iš: s4power 2009 Birželio 30, 23:32:48 na isigijau ir as sioki toki veidroduka canon d20 nzn ar gera,ar tik seip,megejiska Geras daiksciukas! kokia optika gavai?
Kokia optimalia optika pasiulytumet Canon'ui? Nes stockines 18-55 nelabai pakanka...
Canon 400D, mėgstu keliaut, gražius peizažus, architektūrą, nespjaunu ir į makro fotkes...
man sitas fotikas visiskai neatrastas dalykas :)net nezinau kiek iso fotkinau is ko sprendi kad 150 ir 250 iso? man atrodo ant automato variau bet negaliu but tikras :)siaip tai nera sudetinga juo naudotis.
man su optika pardave tamron. 18-200mm ir dar begale daug visko prirasyta pardej maciau berods 900lt atidave viska uz 1350lt
Maza pastabele. Ne ISO yra 100 ir 250, o islaikymas. ISO atitiktu juosteles (matricos jautruma sviesai) ir yra: audines - 100, o geles - 400. Audine fotkinta Landscape, gele - FullAuto rezime. Abiem atvejais papildomai uzdetas Sharpness+3 (patarciau nuimti, o jei truks uzdeti photoshope).