Jei kas pardavineja is musu, ar jusu pazystami objektyva Canon 24-70 uz draugiska kaina - duokime man zinoti, arba perduokite mano kontakta ***********Tinka naujas su s/f arba geros bukles naudotos.
viskas. meciausi tarp abieju,pasirinkau 600. nera tikslo permoketi uz vieno nulio nubraukima. imk mano 600d. as turbut gryztu i nikon stovykla...
Jei ir sutartume, man tik body reikalingas.O seip kazkaip keista, gal matrica pati is saves yra kitokia, nes cia buvo technologinis suolis pas canon, tik nezinau nuo kuriu ir I kuriuos fotikus pradejo deti naujos kartos matricas...Kas 5D2 ja turi, ta zinau
tai teksk man i pm pasiulyma kurio negaleciau atsisakyt
patarkit kur pigiau fototechnikos ieskot isigyt? Konkreciai ieskau Nikkor 50mm f/1.4G AF-S
kiek tas pigiau? cia pas mane stumde pora naudotu po ~200gbp karts nuo karto tokie islenda, jei kaina tinka paderinsim siuntimo procesa
Vaizdo kamerų neišlenda gera kaina?
Dekui, bet naudoti nedomina. Uzsieny kur pigiau rasti as ir pats zinau Bet man reikejo, kad obejktyvas butu LT. Jau nupirkta
kuom cia LT objektyvai ypatingi?
jei pasakysi kokiu ieskai ir kokia mazdaug kaina, tai galiu dirstelt karts nuo karto, pats tokiu dalyku neieskau tai ir nezinau nes visko buna, cia nesenai Nikon D700 su usb defektu parsidavinejo uz ~2800 lt, puiki kaina jei uzb nereik
Jau maniau kad dabar taip Lietuvoje
tai kad priekine padanga atgal vaziuoja