Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Fotografija  (Skaityta 395352 kartus)

Neprisijungęs arcimas

• Įrašai: 1821
    • Žiūrėti profilį
Re: Fotografija
« Atsakymas #375: 2009 Spalio 01, 14:58:22 »
na turiu paprasta sony muiline, pafotografavau patiko, dabar lakstau daug kur su tuo aparatu, o kai jo neturiu ir pamatau kazka grazaus, gailiuosi kad neturejau galimybes uzfiksuoti sios akimirkos zavingos,

patinka fotografuoti gamta, architektura, portretus, renginius... buvau cia vienu metu uzsimanes KODAK aparato (ultra zoom) 12x zoomas optinis stabilizavimas, ir dar begale funkciju, beto ir kaina labai viliojanti, bet vel man cia pradejo sneket kad kodak nerimtas aparatas, tada pradejau ieskot alternatyvu, su vienu pasneku, po to su kitu, davede mane iki tokios minties kad neverta porkt paprasto skaitmeninio aparato,  biskuti dasideti ir nupirkti veidrodini, na ir pradejau dometis apie siuos veidrodinius aparatus,

mano biudzetas fotoaparatui nera didelis, kaip ir forumuose skaitinejaus D40 yra biudzetinis fotoaparatas,
esu studentas, siektiek dirbantis, bet tikrai negaleciau skirti dideles sumos aparatui, na apie 1300 Lt skiriu, uz tokia suma iseina kaip tik D40

be to teko laikyti rankose ir siektiek fotografuoti su D40x tai tikrai patiko ir pats aparatas ir nuotrauku kokybe :)

o tos Sony muilines man nebeuztenka, kartais ja noriu sveist per langa  :)