Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Fotografija  (Skaityta 396169 kartus)

Neprisijungęs juoda_plunksna

• Įrašai: 61
    • Žiūrėti profilį
Re: Fotografija
« Atsakymas #1100: 2011 Lapkričio 18, 11:17:10 »
Turbut viskuo :) Vis dazniau ir dazniau profesionalus fotografai (ypac vestuviu ir mados) i pamaina saviem 7d, 5d mk2 ir net ne canonistai dedasi ir G12. Todel kad jis lengvas, mazas, patogus, graziai piesia ir atsargai yra super! Tuo turbut viskas ir pasakyta :) Besirinkdamas kazka uz tokia suma nematau kitos perspektyvos. 400d+ kit ar 50mm 1.8 ar nikonas D60 ar dar velniai zino kuris brandas? :D atsakymas: G12! Bet kam ko reikia. Kur yra senas nusistatymas, kad DSLR yra vieninteliai fotikai, o kur yra logiskas sprendimas imt tai ko tau reikia uz tai kiek gali. Nesurinksi jokio geriau piesiancio DSLR komplekto uz G12 isleisdamas ta pacia suma $.

Aš labiau bučiau už Fujifilm X10. Taip, jis kiek brangesnis, bet jo objektyvas kur kas šviesesnis ir vaizdo kokybė geresnė. Plius, zoom'inimas vyksta rankytėmis  (aa) Dizainas aišku, skonio reikalas, bet X10 man kur kas mielesnis. Tad jei šiandien imčiau muilinyčią, tai rinkčiausi šitą :D
Dar galima pasižiūrėti į sisteminius neveidrodinius. Nežinau aš tų kainų, bet lygtais už porą tūkstančių galimą kažką neblogo pasiimti. Nors, šis variantas tai kažkas tarp veidrodinio ir muilinukės.