ir tu neįsiskaitai į mano pasakymą,
tas kad vaziuoji ant 50km/h ir 5 pavara 1,5k rpm, nera taip baisiai kaip lekti uzmiesciu ant 100km/h ir ant kokiu 1,8-2k rpm aisku del to ant musu benzininiu varikliu ir nera tokios pavaros kad taip iseitu padaryti, nes kitu atvejuo tie seneiji varikliai neatlaikytu tokio kruvio
as pats vazineju po miesta su A80 2.0 kur galiu 5 pavara jei tiesus kelias ir greiti 50-60km/h tai dar puse velnio
tai apsukos buna nuo ir 1,6 ir 1,8, bet bandau kad maziau 1,8 nebutu, bet coupe toks variantas nepatinka tai ant jos tenka laikyti kad bent apie 2k rpm butu
Arai, supratau aš viską apie 100kmh ir apie miesto greitį, tiesiog bendrai sakau, kad jie meta pavaras prie 2000 ir jos krenta iki 1400-1500 permetus, ir tikrai jaučiasi kaip variklis vos bezda

) Suprantu kad tokios apsukos prie didesnio greičio būtų dar blogiau, bet miesto sąlygom kad ir ant apkrovos jie juos dusina. Nežinau tikrai iš techninės pusės kiek tai kenkia, bet taip nevažinėčiau. Jie juk daugiau km susuka, matyt žino kaip geriau. Aš taip nedaryčiau vistiek.
Sapalioji tikrai tu, arba nedaskaitai... Paskaityk dar kartą... Net automatas mėto pavaras jau prie 1800 ir mažesnių apsukų, jam matai pakanka tepimo ir dėžei, ir varikliui, o jau jūsų senoms bulkoms trūksta tepimo mat, tai gaunat mėtyti prie 3000 pavaras... Skiedžiat.
Pavažiuokit eko rėžimu kad ir su senu automatu - pavaras jungia tolokai iki 2000aps, tai apie kokius čia nedatepimus kalba eina? Pilkit tepalą ne iš griovio, tepalo pompas persirinkit ir nebus problemų. Artistai su savo teorijomis.
1. Čia apie benzą ar salerką šneki? Norėčiau pamatyt kaip mano audi patiktų tokios apsukos kaip kad paminėjai (pas mane slėgio gaugė yra, tai matau)

mano Golfui dyzeliniam sutinku - tacho nėra tai nežinau kiek ten jų būna, prie 80-90 jau 5 pavarą mušu kada neskubu.
2. Tepalo pompas pasikeisti ne visada užtenka, dar yra tokie dalykai kaip bendras variklio išsidėvėjimas, indėkai ar kas ten turi daug įtakos, ne specas aš. Nesakau kad pompos pakeitimas problemos nepamažintų, bet jei daryt tai daryt viską.
3. Ką laikai senu automatu? 2000m? Ar 1987 Audi 100 tribėgį?