Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Elektro ir hibrido mobiliai  (Skaityta 38338 kartus)

Neprisijungęs Vilius c

• Įrašai: 636
    • Žiūrėti profilį
Re: Elektro ir hibrido mobiliai
« Topic Start: 2017 Rugpjūčio 03, 15:40:16 »
Truputi nesupratau prie ko čia tavo litanija, mano du litrai yra paminėti yra benzino bakas, realiai 7.5 bet suvartoti galį tik 2ltr ir tai tik emergency režimu, tad ilgom distancijom netinka ir dujos nebetenka prasmės ir kalbu apie i3 kuris niekaip netelpa į tai ką rašai...

aš niekur ir nerašiau apie i3, tai prie ko čia ta tavo litanija? :)
Bet supratau, kad turi būtent jį raumeny, todėl ir rašiau, kad man toks netinka.

Plius toks elektromobilis dar nesukurtas pagal tavo išvardintus poreikius :D volt net tokio greičio nepasiekia, o i8 net sunku tikru elektromobiliu pavadinti :D

Na, tuomet man lieka svajonė ir troškimas, o duotu laikotarpiu teks tenkintis kuo nors, kas labiausiai priartėjo. Kad ir ta pačia Ampera ar pan. Kokie dar tiktų?
Dėl "tikras - netikras" - man labai nusišvilpt. Žinau ko noriu ir mažiausiai jaudina kaip kas nors tai vadina.
Anw, benzo suvartojimą parašiau jau esančių kasdienėje apyvartoje aparatų. Norėčiau pakeist sistemą į all year LPG. Tas techninis sprendimas man yra labai įdomus ir noriu jį įgyvendint kada nors.

P.s. Jei nežinojai, tai volt ir i3 su extenderiu neberegistruojami kaip elektromobiliai, nebegali gauti EV numeriu ir naudotis elektromobilių privilegijomis...

Šiaip jau numeriai ir privilegijos man tikrai yra ne pirmaeilis dalykas. Subjektyviai. Niekada net nesu pagalvojęs apie tai anksčiau.