Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Elektro ir hibrido mobiliai  (Skaityta 38087 kartus)

Neprisijungęs Vilius c

• Įrašai: 636
    • Žiūrėti profilį
Re: Elektro ir hibrido mobiliai
« Atsakymas #25: 2017 Rugpjūčio 05, 17:59:47 »
Na kiek gali leisti automobiliui finansų pagal išvardintus kriterijus? Nes tavo atveju tik p100d jau į tą pusę trauktų :) nes tokia diskusija apie nieką, aš Pvz irgi noriu super patogaus ofiso ant ratų, bet sau leisti to negaliu, tai net nediskutuoju ta tema :D

tprsme, čia yra draudžiama diskutuoti apie tai, ko sau negali leisti? Kodėl?

Aš pasidalinau savo vizija/noru. Ieškau minčių ir tariuosi kaip galima būtų tai geriau, greičiau realizuoti.
Galiu investuoti iki 10ke su visais perdarymais - tuo atveju, jei matysiu, kad tą automobilį noriu naudoti ateinančius 10 metų. 2005 m. iš DE atsivariau A6 ir ja važiuoju ikišiol. Taigi ilga projekto trukmė man yra vienas iš parametrų.
Pažiūrėjau autopliuso kainas - Volt prasideda nuo 10ke. Reiks palaukti dar, arba gal pasidairyt kažko tokio USA rinkoje, plukdytis į EU.

Kitas variantas - grynai eksperimentinis, jamt betkokį labai seną puvėką ir jį perdarinėt. A la oramo video. Tada jo dydis nesvarbu, kad tik tilptų visa įranga kurią noriu sugrūst (baterija 50km, el.variklis, 20-50kW LPG REx), greičio reiktų kad vyniotų bent iki 130kmh. Tam skirčiau iki 2ke.
« Paskutinį kartą keitė: 2017 Rugpjūčio 05, 18:03:26 sukūrė Vilius c »