kažkaip čia praleidau eilę atsakymų.
atsakau į klausimus:
Norėčiau sužinoti kokia šio forumo lankytojų patirtis perkant dėvėtą, ar naudojant (naują/dėvėtą) vieną ar kitą modelį. nes profų nuomonė yra profų nuomonė,su jais gerai apie komponentus kalbėti, man įdomų yra user'ių nuomonė
Kiek skaitau Velomanus, tai visi arba siūlo arba ieško hibridų (paaiškinu nežinantiems: iš esmės ant MTB rėmo, su didesnio skersmens, siauresniais ratais, ne tokiu agresyviu protektoriumi).
O aš sau noriu MTB. nes mėgstu ir parko keliukais paminti, ar kitur kur nusukti nuo kelio
aišku, gyvenu sostinėj, tai teks ir asfalto, bet tai manau nebus problema, nebent didesnis padangų dylimas riedant asfaltu.
Man Cube labai žavingi, tuo pačiu dažnai komplektuojami su kokybiškomis detalėmis ir pan.
Modelis, nzn, dar gal neįsigilinau. Sudominę buvo ir Cube Acid, ir Cube Analog, ir Cube Attention. Daugiau žiūriu komplektaciją, kokie simpleksai, šakė, ir pan.
Full-suspension nepirksiu, nes specai šneka, jog pigesniuose dviračiuose jis daugiau problema, nei privalumas, nes netarnauja ilgai
(Full suspension TREK dviračiai mačiau UMARUOSE kabojo... ir kainos kabojo, 10kLT ir 16kLT
)
Dėl CUBE rėmo dydžio jau žinau. Esu 180cm, tai man M dydis (berods 45-46). Tik kitų gamintojų dydžių lentelių neradau.
Dairausi skelbimuose, nes įsigyti naują geresnės kokybės - tik pasvajot. Draugas turi FOCUS SUPER BUD, tai pavarvinu seilę, kad tokio norėčiau
JR:
Kaip turbūt pameni, sujudinti liaudies "kitokio protesto" temoje nepavyko, pajudinti reikia čia
kai pradėsim į meet'us dviem ratais atvažiuoti, tada gal naujų gerų minčių ošiantis vėjas įpūs