Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Dviračiai  (Skaityta 329792 kartus)

Neprisijungęs VooDoo

• Įrašai: 3802
    • Žiūrėti profilį
Re: Dviračiai
« Atsakymas #1700: 2014 Vasario 16, 13:27:37 »
naudotas ir lieka naudotu, o kas nori naujo uz 800lt naujo nieko geriau nerasi :)
kai paziuri lietuvoje parduotuveje kainas tai is viso uz 1000lt nieko neina paimti

Neprisijungęs T-max

• Įrašai: 1714
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1701: 2014 Vasario 16, 13:39:29 »
tai ir sitas kur imetei ne LT parduodamas...
o kai kas nors atvez,tai kaina bus 2x kaip minimum

Neprisijungęs VooDoo

• Įrašai: 3802
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1702: 2014 Vasario 16, 13:54:33 »
jeigu domintu kuri is senu forumieciu, siuntimas uk nemokamas, o is uk i lt as ideciau i mikriuka uz 20£. ir jis uz savaites lietuvoje.

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 13014
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1703: 2014 Vasario 16, 18:20:28 »
o as isvi sne su vienu is jusu nesutiksiu :) eilinaim palakstymam su dviraciu manau visiskai jokio skirtumo kokie tie stabdziai... cia tas pats kas ant auto turet carbon stabdziu diskus, nesveiksu suportus su dvidesimt cilindriuku ir trisdsimt kaladeliu, o vazinet po miesta laikantis saugaus 50km.h :) labiau man tai atrodo lyg noras turet kazka mandro ir tiek, kad draugui pasakyt, "va pas mane diskiniai!!!"..

aisku visai kas kita jei dviratis naudojamas gal sportui, ar intensyviai ekstremaliai pramogia kur reiklainga greitai ir efektyviai sustot ir t.t

bent jau aš neplanuoju su kalnų dviračiu miesto gatvėmis važinėti :) ieškosiu ekstremalesnių trasų kur nors už miesto. todėl ir svarstau ar būtini man diskiniai stabdžiai, o gal tikrai pakaktų ir vbrakes su normaliom kaladėlėm kaip Evka sako :V tik va dar įdomu ar ant šlapio ratlankio tie vbrakes nepraranda savo efektyvumo stipriai (H-)
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs Zaudi

• Įrašai: 4774
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1704: 2014 Vasario 16, 18:24:44 »
pakakt pakaktu ant slapio viskas ok buna.

Neprisijungęs sparco

• Įrašai: 107
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1705: 2014 Vasario 17, 11:29:07 »
bent jau aš neplanuoju su kalnų dviračiu miesto gatvėmis važinėti :) ieškosiu ekstremalesnių trasų kur nors už miesto. todėl ir svarstau ar būtini man diskiniai stabdžiai, o gal tikrai pakaktų ir vbrakes su normaliom kaladėlėm kaip Evka sako :V tik va dar įdomu ar ant šlapio ratlankio tie vbrakes nepraranda savo efektyvumo stipriai (H-)

Aplink mus nėra nieko ekstremaliau už 33 ar 50 trasas bubiuose, o jeigu jau sugalvosi įlyst į kroso trasą, tai tau ir diskiniai stabdžiai negelbės, nes neįsižeisk, bet važiavimo technikos pritrūks ir tikrai neperdedu... Neįsižeisk tik :) Dėkis rimtesnes V-Brakes kaladėles, stabdys kurkas geriau už pigiausius diskinius stabdžius. Plius, jeigu stipriau kliudysi diską į kelmą ar aukštesnę šaknį, diskui kapiukai. Pas mane sudėta Full Deore V-Brake stabdžių sistema, tai nėra skirtumo ar ratlankis purvinas, ar šlapias - stabdo, o važinėju irgi ne mieste.
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Vasario 17, 11:31:18 sukūrė sparco »

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1706: 2014 Vasario 17, 13:01:27 »
Aplink mus nėra nieko ekstremaliau už 33 ar 50 trasas bubiuose, o jeigu jau sugalvosi įlyst į kroso trasą, tai tau ir diskiniai stabdžiai negelbės, nes neįsižeisk, bet važiavimo technikos pritrūks ir tikrai neperdedu... Neįsižeisk tik :) Dėkis rimtesnes V-Brakes kaladėles, stabdys kurkas geriau už pigiausius diskinius stabdžius. Plius, jeigu stipriau kliudysi diską į kelmą ar aukštesnę šaknį, diskui kapiukai. Pas mane sudėta Full Deore V-Brake stabdžių sistema, tai nėra skirtumo ar ratlankis purvinas, ar šlapias - stabdo, o važinėju irgi ne mieste.
dėkui už patarimą.
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs moochinazz

• Įrašai: 2571
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1707: 2014 Vasario 17, 13:27:53 »
dekit kool stop salmon kaladeles ir stabdysit issisiepe :D

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1708: 2014 Vasario 17, 15:17:09 »
Pas mane šitos. Liuks

Neprisijungęs sparco

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1709: 2014 Vasario 17, 20:17:22 »
Tiesa, jeigu nori investuot į stabdžius, tai pasistenk, kad visi komponentai būtų vieno gamintojo ir serijos. Ilgiau tarnaus ir geriau veiks. Kad ir tą pačią deore stabdžių sistemą gali susidėt, nekainuoja kosmoso.

Neprisijungęs Vitalis

• Įrašai: 4553
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1710: 2014 Vasario 21, 12:16:18 »

Manau daugiau sansu po ekstrymu visokiu gryzt su ratu "astunke" nei su suluzusiu stabdziu disku .Bent mums taip budavo gilioje jaunysteje bmx trasose su ne bmx dviraciais, nors ir dvigubais ratais  :D   Todel su astunke ir diskiniais grysi su stabdziais, o su astunke ir V -brake grysi su koja stabdydamas :D As nezinau, isbandziau pirmuosius dabartinio dviracio diskinius, tai labiau patenkintas dviracio stabdziais nebuvau :G nei dazno kaladziu keitimo, nei reguliavimo prie ratlankio, nei kokiu bruzinimu jei ratas bent per plauka palinkes :smoke: , nei pablogejimu per lietu, aisku nebandziau tu v-brake kur vien stabdziai ~ 300-400 lt, bet manau ir nebebandysiu as ju gyvenime (8-) Bet reziume kai pagalvoji , koki ~ 10 metu mokyklos laikais minimum atvazineta su v brake kur komplektas iki 30 litu ir visada pavykdavo sustot, niekad su nosim nereikejo i stulpa stabdyt  :D dar jei rata kokai kanifolija patepi tai ir su belekokiu truksmu stodavai  :D   
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Vasario 21, 12:21:38 sukūrė Vitalis »

Neprisijungęs sparco

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1711: 2014 Vasario 21, 12:53:54 »
Savi privalumai, savi trūkumai :) Teko ir man gryžt su sulankstytu priekiniu ratu, tai tiesiog priekinius stabdžius visai atjungiau, greit nevažiavau ir stabdžiau vien galiniais, dar smagiau iš tikro buvo :D Jeigu ratus patepi kanifolija, stoji su belekokiu triukšmu, o jeigu dar prie šakės su segtuku primontuoji taksofono kortelę, tai per mišką su čioperiu važiuoji :D Ech, nebebus jau tokių laikų...

Neprisijungęs Vitalis

• Įrašai: 4553
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1712: 2014 Vasario 21, 12:56:16 »
Jeigu ratus patepi kanifolija, stoji su belekokiu triukšmu, o jeigu dar prie šakės su segtuku primontuoji taksofono kortelę, tai per mišką su čioperiu važiuoji :D Ech, nebebus jau tokių laikų...

:D :D Dar spikius varine viela apvynioji :G :D jo smagu budavo (o)
Nei v brake, nei disku, nei gertuviu, nei sedyniu su amortikais, nei amortizatoriu ir visi laimingi buvo  :-]

« Paskutinį kartą keitė: 2014 Vasario 21, 13:00:11 sukūrė Vitalis »

Neprisijungęs sparco

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1713: 2014 Vasario 21, 13:04:16 »
Koją į šakę ir stoji, dar žiūrėk akrobatikos paduodi prieš paneles. Visiems linksma, panelėms patinka :)

Neprisijungęs vabalaz

• Įrašai: 2839
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1714: 2014 Vasario 22, 16:13:39 »
Koją į šakę ir stoji, dar žiūrėk akrobatikos paduodi prieš paneles. Visiems linksma, panelėms patinka :)

nuo gero kalno su stipriai karbuotom padangom, batą mygom suėda, jei stabdai įkišęs į šakę :D vaikystėj pamenu stabdžiau nuo didelio kalno lėkdamas, tai tik pajutau, kad jau karšta padui. Sustojęs pasižiūriu, kad  kojinė jau irgi pradrožta :D

Neprisijungęs Zaudi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1715: 2014 Vasario 22, 16:40:27 »
nu bet priminet senus laikus  (y)

Neprisijungęs nikolas

• Įrašai: 955
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1716: 2014 Vasario 26, 21:34:59 »
http://www.skelbiu.lt/skelbimai/firminis-reebok-kalnu-dviratis-16074438.html
http://www.skelbiu.lt/18551586.html
nu dviratininkai pasakykit kuris geresnis. suma kuria galiu skirti 600-700lt. vaziavimas tj tiek miestas tiek miskas, parkas, zvyrkelis.
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Vasario 26, 22:09:27 sukūrė nikolas »

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1717: 2014 Vasario 27, 08:09:31 »
http://www.skelbiu.lt/skelbimai/firminis-reebok-kalnu-dviratis-16074438.html
http://www.skelbiu.lt/18551586.html
nu dviratininkai pasakykit kuris geresnis. suma kuria galiu skirti 600-700lt. vaziavimas tj tiek miestas tiek miskas, parkas, zvyrkelis.
tai žinoma, kad su kėdute geresnis (y)(+):D
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs Zaudi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1718: 2014 Kovo 04, 11:05:27 »
vakar ir as atsidariau sezona,praminta 30km be 221metro :)  na gal kiek ankstokai bet visai smagiai.kas patiko kad mano lempike kuri ji man labai gerai sviecia buvo krauta velu rudeni ir vakar atlaike apie1.5 val pilnai ijungta ir dar turi energijos  (y)

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1719: 2014 Kovo 04, 11:16:55 »
Aš irgi vakar atidariau. Nuploviau, sutepiau, bet nedaug tepramyniau. Visur baterijos mirusios :D

Neprisijungęs Zaudi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1720: 2014 Kovo 04, 11:18:49 »
spidyke net pats juokiuos du sezonai dar nekeista ir si dar vaziuos :)  tik kazin ar visa ar mirs kazkada  :think:  siaip pirkom su draugu kartu tai jam jau vakar mire

Neprisijungęs surkuC

• Секс и виски, кокс Карибский
  • Klubo garbės narys
  • *
  • Įrašai: 4332
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1721: 2014 Kovo 04, 11:39:24 »
Nu bet jūs ir ankstyvi (wow) aš tai dar luktelėsiu šiltesnių orų, kad po to snarglių neryt :bedantis:
Vakar buvo per anksti, rytoj bus per vėlu, o šiandien nėra laiko.
A3 1.9 TDI 81kW
Visos silkės - žuvys, bet ne visos žuvys - silkės! -Ramzis3 ©

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1722: 2014 Kovo 04, 11:41:52 »
Nu bet jūs ir ankstyvi (wow) aš tai dar luktelėsiu šiltesnių orų, kad po to snarglių neryt :bedantis:
:-]

Neprisijungęs Zaudi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1723: 2014 Kovo 04, 11:45:15 »
na kad nelebai ju yra greit prasivalo viskas ir judi pirmyn :)  siaip ir man cia jau per anksti,bet ikalbejo vakar mane.plius sustoje biski  :G  ir toliau

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1724: 2014 Kovo 04, 14:32:21 »
Man svarbu šlapias kelias nebūtų, o šilta ar šalta tai čia jau nuo aprangos priklauso.