Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Dviračiai  (Skaityta 311335 kartus)

Neprisijungęs Audi110kw

• Įrašai: 2367
    • Žiūrėti profilį
Re: Dviračiai
« Atsakymas #975: 2013 Vasario 19, 21:55:20 »
na jei ispuls kokia proga reikes nulekt savaitgali paziuret  :D
scottas... bet visa shimano acera vieni is zemiausiu ju 790litu..
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Vasario 19, 22:07:54 sukūrė Audi110kw »

Neprisijungęs Meskinas

• Įrašai: 51
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #976: 2013 Vasario 19, 23:08:38 »
Kur kaune būtų galima rasti nebrangiai dviračiui dalių? žiūrinėjau vasare.lt , bet kad brangoka pas juos, gal dar kokių geresnių vietų žinot? :)

Neprisijungęs moochinazz

• Įrašai: 2571
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #977: 2013 Vasario 19, 23:17:28 »
meskinas pas mus kartais ne reklama varo? nes keista, prisiregistravo i adi foruma, tam, kad apie dviracius paklaustu? :D

Neprisijungęs Audi110kw

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #978: 2013 Vasario 19, 23:18:44 »
meskinas pas mus kartais ne reklama varo? nes keista, prisiregistravo i adi foruma, tam, kad apie dviracius paklaustu? :D
tai kad nemanau kad vasare.lt reikia reklamuoti, kas domisi dviraciais, manau yra mates sia parduotuve :)

Neprisijungęs T6m2s

• Įrašai: 618
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #979: 2013 Vasario 20, 00:24:17 »
Evka pasikeles ant sakiu kaip pats zinai kas. Toks jausmas, kas sausi iteike metu sportininko nominacija? Nusipirkai savo vbrake tai ir dziaukis tom sport kaladelem su savo stebuklingu stabdymu ir maziau cia zmonems pudrink smegenis. Miske man matai reikia tavo vbrake,o siaip tai as noreciau prideti tavo pirsta prie disko po gero nusileidimo,gal ateitu mintis iki galvos pagaliau.Nors diskutuoti su tavim tikrai beprasmiska.Realiai matosi,kad mama daugiau 30km/h neleidzia vaziuoti.Sneki vejus tai konkreciai su savo tais profais, viena pamatei tai jau viskas? darysi viska kaip jis? Siulyciau paimti duomenis procentaliai tada gal  normalesni vaizda susidarytum. Ne visu dviraciai uz 1000lt,o siaip ir ne uz 2k ir ne uz 3k, tad man turbut reiktu skambinti i vokietija kad atsiustu vbrake komplekta? Pas mane si sezona buvo formula rx, ne stebuklas bet ir nepiguva.

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #980: 2013 Vasario 20, 07:27:08 »
Evka pasikeles ant sakiu kaip pats zinai kas. Toks jausmas, kas sausi iteike metu sportininko nominacija? Nusipirkai savo vbrake tai ir dziaukis tom sport kaladelem su savo stebuklingu stabdymu ir maziau cia zmonems pudrink smegenis. Miske man matai reikia tavo vbrake,o siaip tai as noreciau prideti tavo pirsta prie disko po gero nusileidimo,gal ateitu mintis iki galvos pagaliau.Nors diskutuoti su tavim tikrai beprasmiska.Realiai matosi,kad mama daugiau 30km/h neleidzia vaziuoti.Sneki vejus tai konkreciai su savo tais profais, viena pamatei tai jau viskas? darysi viska kaip jis? Siulyciau paimti duomenis procentaliai tada gal  normalesni vaizda susidarytum. Ne visu dviraciai uz 1000lt,o siaip ir ne uz 2k ir ne uz 3k, tad man turbut reiktu skambinti i vokietija kad atsiustu vbrake komplekta? Pas mane si sezona buvo formula rx, ne stebuklas bet ir nepiguva.

Tau jau ryškiai vaidenasi. Aš tik klausiau, kuris čia iš mūsų tiek sportuoja, kad vos užtenka tik diskinių stabdžių. Dabar matau, kad visi lakstot kalnais 60-70km/h vidutiniu :)
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Vasario 20, 07:32:25 sukūrė Evka »

Neprisijungęs Zaudi

• Įrašai: 4774
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #981: 2013 Vasario 20, 08:25:29 »
3.Rėmas :Aliuminis M Dydis.
4.Ratai: 26.
Na man jis neatrodo mazas  M remas ir 26 ratai skaitosi mazi ? o tas raudonas cube tai mano draugei, tik nezinau ar verta, jis toks "nutrankytas| atrodo bet idejus kazkiek darbo gal eitu pagyvinti..
tau jis neatrodo bet faktas kad jie mazi abu kur idejai,na scotas dar gal tau labiau.blyn tusi rema apzergti ir atsistojas ant zemes nuo karies iki kiasiuku ne maziau 5cm.ten tuos kur du idejai tai tas zmogus turi ir daugiau dviraciu tik gal neviska sudejas buna arba viska ispardaves tik likusiai like ;)
Tau jau ryškiai vaidenasi. Aš tik klausiau, kuris čia iš mūsų tiek sportuoja, kad vos užtenka tik diskinių stabdžių. Dabar matau, kad visi lakstot kalnais 60-70km/h vidutiniu :)
ne bet tu tikrai neprakalbamas esi.nereik greicio kai nuo kalno leides tai tau aiskiai paaiskino.kiekvienas savaip vaziuoja kas po miskus ardos kas plentuku vaziuoja,kam dviratis tik pramoga laisvadieni pralesiti,tad tas ir renkasi ta ko nori.

Neprisijungęs Tom4s

• Įrašai: 6846
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #982: 2013 Vasario 20, 08:35:46 »
mano kalnų dviratis su diskiniais, tai nusileidus nuo Šilainių "kalno" tiesiu plentu dūmais apsipila stabdžiai :-]

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #983: 2013 Vasario 20, 09:08:10 »
Zaudi - viskas ok, tik šiaip pokalbį palaikau :-] O kodėl niekas nekalba apie diskinių stabdžių aptarnavimus, labai "patogiai" įsistatantį ratą, nuoronimus, skysčius ir tt.? :)

Neprisijungęs Vitalis

• Įrašai: 4553
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #984: 2013 Vasario 20, 09:16:05 »
kad nieko nera su tuo aptarnavimu,viena kart surinkai ir pamirsai,teko biski.

Neprisijungęs Meskinas

• Įrašai: 51
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #985: 2013 Vasario 20, 09:48:17 »
Tai kad užsireginau jau senokai, o dabar tik post'ą parašiau (galėjau juk iš kart užsiregistravęs tai padaryti).
Reklama? Labiau sakyčiau anti-reklama, nes parašiau kas pas juos brangu.
Skaitinėdamas kitas temas užmačiau šitą, tai ir pamaniau parašysiu, nes pavasaris artėja ir reikės remontuoti saviškį draugą :)

Neprisijungęs Audi110kw

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #986: 2013 Vasario 20, 11:42:05 »
mna patinka dviraciu forumai, pradejau dometis siek tiek ir skaitau skaitau bet jauciuosi vis durnesnis :D
cia citata paimta is vieno forumo :-]

plentinis ratlankis su bet kokiais stipinais ir trekine flip flop (vienoj pusej trekiniam cogui uzsukti kitoj pusej freewheelui) stebule butu patogiausias ir maziausiai problemu sukeliantis variantas, tuo labiau pre cursa galo dropautai 120mm

Neprisijungęs T6m2s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #987: 2013 Vasario 20, 12:38:04 »
Pagal Evka gaunasi,kad reikia pastoviai nusileidineti tokiu greiciu, kitaip nevertas esi diskiniu stabdziu. Ponas, o jeigu viena karta nusileidus 45km/h greiciu del stabdziu piltum kur i medi ar nepakaktu argumentu, kad diskiniai hidrauliniai reikalingi? Man asmeniskai daug ramiau kai yra greitas nusileidimas,mane ir dvirati krato tikrai nemenkai ir as paspaudes abi  stabdziu rankeneles zinau, kad dviratis tikrai pristos tiek kiek reikia ar daugiau. O del aptarnavimo tai pasakas skiedziat.Toks jausmas kad po kiekvieno pavazinejimo  puolat keisti kaladeles,nuorinti sistema ar dar bala zino ka daryti.Gerai cia kolega minejo,susidejai arba jau susipirkai susideta ir pamirsai ilgam.

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #988: 2013 Vasario 20, 12:41:38 »
Taigi jau išsiaiškinom, ko tu dar čia maikes plėšai? Geriau pasakykit, ką įdomaus nupirkti šiam sezonui iš plentinių padangų 28'

Neprisijungęs T6m2s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #989: 2013 Vasario 20, 12:42:55 »
Geriau padovanokit si sezona kas karbonini naineri :D :-]

Neprisijungęs Audi110kw

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #990: 2013 Vasario 20, 13:59:38 »
cia kazkas panasaus i sita man atrodo :D kai kalba dviratistu zargonu kazkokiu...
https://www.youtube.com/watch?v=HUmE7-mFtjs

Neprisijungęs Zaudi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #991: 2013 Vasario 20, 17:35:08 »
cia kazkas panasaus i sita man atrodo :D kai kalba dviratistu zargonu kazkokiu...
https://www.youtube.com/watch?v=HUmE7-mFtjs
nuvaziuok tu dar i vladimex ar kaip ten priesais regitra beveik atsidare ten yra dviratuku devetu gal rasi ka

Neprisijungęs Audi110kw

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #992: 2013 Vasario 20, 18:39:12 »
kita savaite pradesiu sukti ratus, jeigu pavys si savaitgali gal i rietava nuleksiu paziuret  :D

Neprisijungęs VooDoo

• Įrašai: 3802
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #993: 2013 Vasario 20, 20:21:21 »
kai sau ieskojau, buvau ir vladimpekse kainos ten didokos uz prastos klases dviracius, be 1000 nera i ka ziureti su acerom ir altus :D
o rietave tai nubalnoti buvo, nuleistom padangom ir panasiai. buvo keleta geru bet kainos kaip parduotuveje uzdetos. gal man toks nevykes turgus buvo. ir sako jog rietave dauguma vogtu, nors internete skelbimuose taippat.
tai skelbiu puslapi pastoviai sekiau ir nutaikiau viena gera varijanta.
zodziu nori nevogto pirk is parduotuves, arba is rimto pardavejo, kuris i namus atsiveza tave, o ne mieste susitinkat.

Neprisijungęs Audi110kw

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #994: 2013 Vasario 20, 20:32:22 »
kai sau ieskojau, buvau ir vladimpekse kainos ten didokos uz prastos klases dviracius, be 1000 nera i ka ziureti su acerom ir altus :D
o rietave tai nubalnoti buvo, nuleistom padangom ir panasiai. buvo keleta geru bet kainos kaip parduotuveje uzdetos. gal man toks nevykes turgus buvo. ir sako jog rietave dauguma vogtu, nors internete skelbimuose taippat.
tai skelbiu puslapi pastoviai sekiau ir nutaikiau viena gera varijanta.
zodziu nori nevogto pirk is parduotuves, arba is rimto pardavejo, kuris i namus atsiveza tave, o ne mieste susitinkat.
tokie rimti pardavejai retai turi dvirati uz 1000litu :) o ir siaip nesu koks ralistas, tik noriu kad dviratis nepabirtu vos tik parsivezus :A dar suksiu ratus po interneta :D

Neprisijungęs Zaudi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #995: 2013 Vasario 21, 10:47:01 »
tokie rimti pardavejai retai turi dvirati uz 1000litu :) o ir siaip nesu koks ralistas, tik noriu kad dviratis nepabirtu vos tik parsivezus :A dar suksiu ratus po interneta :D
sek skelbiu ir tikrai rasi kazka

Neprisijungęs Audi110kw

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #996: 2013 Vasario 21, 10:52:50 »
E o kai pirkot dvirati kiek realiai numuset kaina ? nes yra prekes ant kuriu galima numusti simtine kitao nuo kitu vos 20-50. kiek mazdaug jums nuleido, jei leido kaina ? :D

Neprisijungęs Zaudi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #997: 2013 Vasario 21, 10:55:35 »
E o kai pirkot dvirati kiek realiai numuset kaina ? nes yra prekes ant kuriu galima numusti simtine kitao nuo kitu vos 20-50. kiek mazdaug jums nuleido, jei leido kaina ? :D
taip ir isejo

Neprisijungęs Audi110kw

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #998: 2013 Vasario 21, 10:59:04 »
O ka manot apie sita aparata ??? dalys lyg ir vidutinio lygio, deore, tik matau pora minusu, amortiko nera priekyje kuris manau yra gerai, bent ant mano paskutio jos buvo ir ratu gumos man kazko nepatinka  :D

http://www.skelbiu.lt/skelbimai/trek-lengvas-10-8kg-15300309.html
Beje gal kas zinote ka reiskia tie trek dviraciu skaiciai ??? 4400 7400 6400 ir panasus ? Dydi ? klase? Modeli ar ka ?
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Vasario 21, 11:03:48 sukūrė Audi110kw »

Neprisijungęs Vitalis

• Įrašai: 4553
    • Žiūrėti profilį