Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Dviračiai  (Skaityta 329287 kartus)

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16828
    • Žiūrėti profilį
Ats: Dviračiai
« Atsakymas #500: 2012 Liepos 03, 14:25:54 »
Dirbtu musu policija savo darba, nereiktu tokius ypatingu spynu ir drebeti net i maxima uzejus, kad nepavogtu...

Vien skelbiu.lt pavarcius 80% vogtu, dokumentu nera, galetu reiduka padaryti, tiek dviraciu prikonfiskuotu, kad galetu velo policijos padalini atidaryti :D
O kokie dokumentai prie dviracio turi but?
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs ::: Marius :::

• Aš ne pikta menantis - aš pikta užsirašantis.
  • Įrašai: 4449
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #501: 2012 Liepos 03, 14:41:17 »
Dirbtu musu policija savo darba, nereiktu tokius ypatingu spynu ir drebeti net i maxima uzejus, kad nepavogtu...

Vien skelbiu.lt pavarcius 80% vogtu, dokumentu nera, galetu reiduka padaryti, tiek dviraciu prikonfiskuotu, kad galetu velo policijos padalini atidaryti :D

pėstieji ir dviračius minantys mentai įrašyti į raudonąją knygą :D jiems automobilis, arba bent motociklas, žirgas ar segway'us :D

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #502: 2012 Liepos 03, 15:11:15 »
O kokie dokumentai prie dviracio turi but?

Dviračio pasas. Gauni jį visada, kai naują perki.Yra ten rėmo numeris nurodytas ir kita info.

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16828
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #503: 2012 Liepos 03, 15:13:32 »
Dviračio pasas. Gauni jį visada, kai naują perki.Yra ten rėmo numeris nurodytas ir kita info.
Tai turbut juos issaugo tik brangesniu dviraciu pirkejai, nes as kiek pamenu pirkau Senukuose tai net nzn ar dave toki :D
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #504: 2012 Liepos 03, 15:18:28 »
Tai turbut juos issaugo tik brangesniu dviraciu pirkejai, nes as kiek pamenu pirkau Senukuose tai net nzn ar dave toki :D

Duoda kartu su garantija ;)

Neprisijungęs Vitalis

• Įrašai: 4553
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #505: 2012 Liepos 03, 15:47:46 »
Dirbtu musu policija savo darba, nereiketu tokiu ypatingu spynu ir drebeti net i maxima uzejus, kad nepavogtu...

kas is to reiduko, jei nera pareiskimo apie dingusi dvirati, didele dalis is uzsienio parvezti, likusi lietuvos vagiuku, numeriai visi su bulgarke nubruzinti, ale eksplotavimo taisykliu pazeidimas ir numeris nusitryne, ir tu eik kad ir su inspektoriumi gadzetu - nepades ... nebent savininko pareiskimas ir dokumentai, bet vel, jei nubruzinti numeriai, sunku ir tai bus irodyt,kad tai butent tas dviratis.  Siaip perkant reikia pasirasyt pirkimo-pardavimo sutartele (jei dviratis be dokumentu) , ir jei kokios bedos su policija, kad butu galima buvusi savininka kabint kad grazintu pinigus , savaime aisku jei tas savininkas dvirati nukosejo, tai sutari rasyt bijos :) ... arba jei nori vogta dvirati padaryt savu, nutrini senaji, ir nusiperki i metala imusti skirtus simbolius, i aliumin irema labai lengvai isimus skaiciai ,ar raides, tai ten kad ir visa teksta gali isimust, savo varda pavarde issikalt  :-]  Efektyviausia butu yra, ar nera dokumentu, kazkur tik paciam zinomoje vietoje palikt kazkokia zyme, pagal kuria butu lengva atpazint savo dvirati  :-)
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Liepos 03, 15:50:53 sukūrė Vitalis »

Neprisijungęs arcimas

• Įrašai: 1821
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #506: 2012 Liepos 03, 16:09:24 »
Ka daryt, gerai uzmynus su dviraciu persimina  (persokineja grandine) praktiskai ant visu pavaru, pakeiciau galine zvaigzde, pakeiciau grandine, vistiek taspat, kas dar gali but ? simpleksas ?

Neprisijungęs slashas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #507: 2012 Liepos 03, 16:17:32 »
kas is to reiduko, jei nera pareiskimo apie dingusi dvirati, didele dalis is uzsienio parvezti, likusi lietuvos vagiuku, numeriai visi su bulgarke nubruzinti, ale eksplotavimo taisykliu pazeidimas ir numeris nusitryne, ir tu eik kad ir su inspektoriumi gadzetu - nepades ... nebent savininko pareiskimas ir dokumentai, bet vel, jei nubruzinti numeriai, sunku ir tai bus irodyt,kad tai butent tas dviratis.  Siaip perkant reikia pasirasyt pirkimo-pardavimo sutartele (jei dviratis be dokumentu) , ir jei kokios bedos su policija, kad butu galima buvusi savininka kabint kad grazintu pinigus , savaime aisku jei tas savininkas dvirati nukosejo, tai sutari rasyt bijos :) ... arba jei nori vogta dvirati padaryt savu, nutrini senaji, ir nusiperki i metala imusti skirtus simbolius, i aliumin irema labai lengvai isimus skaiciai ,ar raides, tai ten kad ir visa teksta gali isimust, savo varda pavarde issikalt  :-]  Efektyviausia butu yra, ar nera dokumentu, kazkur tik paciam zinomoje vietoje palikt kazkokia zyme, pagal kuria butu lengva atpazint savo dvirati  :-)

Na geriau tada isvis nieko nedaryti pagal tave? Palikti palaida bala? Manau vien prevencija galima uzsiimti, konfiskuoti laikinai tuos dviracius su nubruzintais numeriais, kad kuri laika tokiu prekyba sustotu, ypac sezono metu ;)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #508: 2012 Liepos 03, 16:32:34 »
Na geriau tada isvis nieko nedaryti pagal tave? Palikti palaida bala? Manau vien prevencija galima uzsiimti, konfiskuoti laikinai tuos dviracius su nubruzintais numeriais, kad kuri laika tokiu prekyba sustotu, ypac sezono metu ;)

būtent... juk visi dviračiai turi rėmo nr. tai kaip ir automobilį be kėbulo numerio galėtų konfiskuoti, iki išsiaiškinimo. Bet čia žinoma nauji įstatymai jau reikalingi ;)

Neprisijungęs zilva

• Įrašai: 264
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #509: 2012 Liepos 03, 17:08:42 »
Ka daryt, gerai uzmynus su dviraciu persimina  (persokineja grandine) praktiskai ant visu pavaru, pakeiciau galine zvaigzde, pakeiciau grandine, vistiek taspat, kas dar gali but ? simpleksas ?

simpleksas ne priciom, liko keist priekine zvaigzde  :)
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Liepos 03, 17:32:27 sukūrė zilva »

Neprisijungęs Vitalis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #510: 2012 Liepos 03, 17:45:41 »

kiek metu vyksta prekyba vogtais automobiliais ? kiek istatymu pririnka ? Padeda ? Nelabai, ir tu vogtu automobiliu vis daugeja, o kiek dar ju nesurasta vazineja, policija su jais tirkai nesusitvarko,o cia dar pradetu vazinet pagal skelbimsu ir dviracius surinkinet, kiek lesu tai reikalauja,.. ... Pagal mane tai kazka zinoma reikia daryti, tik neisivaizudoju ka :) nes lietuviai visada susigundys gera dvirati nusipirkt pigiau ,kad ir zinos jog ji vogtas, rizikuos vistiek pirkt... Zodziu visos bedos atsiremia i vieninteli dalyka, Lietuvos ekonomika ir altyginimu dydi, jei altyginimai butu normalus, visos visos bedos butu issprestos :)

Neprisijungęs arcimas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #511: 2012 Liepos 03, 21:42:44 »
simpleksas ne priciom, liko keist priekine zvaigzde  :)

priekine dar tokia nebloga atrodo, bet ta grandine ir man itartina kazko, turgui pirkta visi ziedeliai tokie biski klibantys, nu bet gal tokios mados ji

Neprisijungęs Vitalis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #512: 2012 Liepos 03, 22:25:54 »
pasitrumpink grandine, gal per ilga

Neprisijungęs arcimas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #513: 2012 Liepos 03, 23:03:07 »
o ka tas gali duoti ? kad simpleksas ja bus labiau iverzes ?

Neprisijungęs Vitalis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #514: 2012 Liepos 03, 23:32:28 »
Taip, savo senam dviraciui pamenu trumpinau, nes nauja buvo gerokai per ilga...  taciau pries tai isitikink ar tikrai prasokineja ne priekyje, nes tikrai gali but sudilusios zvaigzdes priekyje
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Liepos 03, 23:34:19 sukūrė Vitalis »

Neprisijungęs Grishman

• Įrašai: 7631
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #515: 2012 Liepos 04, 01:03:23 »
Įsigytas Cube LTD cls Pro (aa) su 28" ratais ir didžiausiu rėmu, tinkančiu mano ūgiui (aa) ir dabar intensyviai mąstau kokio tipo spyną naudoti, šitas varijantas iš titano man atrodo gan stiprus
http://tigrlock.com/
Metalo žirklės net ir didžiausios jo neima, bulgarkei anas neiškart bet pasiduoda, bet kita vertus, jei ir bus sugalvotas toks užraktas, kurio nepaima net bulgarkė, ką bekainuos nupjauti stulpą ar kitą konstrukciją prie kurio prirakintas dviratis :goodboy:

Neprisijungęs Gabriel

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2755
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #516: 2012 Liepos 04, 01:16:11 »
Sveiki, :) ieskau dviracio. Noriu kad butu lengvas plonas remas. Padangos siauros, toks pusiau plentinis, kad lengvas butu ir greitai vaziuotu :) bet nebutu visai trekinis :) toks pusiau. Kur tokio ieskoti ? :)

Neprisijungęs Vytkė

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1741
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #517: 2012 Liepos 04, 13:18:30 »
Nu va, užsidėjom bevielį spidometrą, lyg ir panašiai rodo į relybę. Su GPS'u dar nepatikrinau kiek grybauja.  :D

Neprisijungęs Buba

• Įrašai: 1002
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #518: 2012 Liepos 04, 13:28:14 »
Vakar Kaune nuo milikoniu kalno 53km/h inmyniau :D

Neprisijungęs Zaudi

• Įrašai: 4774
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #519: 2012 Liepos 04, 13:30:16 »
Vakar Kaune nuo milikoniu kalno 53km/h inmyniau :D
nuo kalno  :)

Neprisijungęs Buba

• Įrašai: 1002
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #520: 2012 Liepos 04, 13:33:00 »
Ant lygaus kelio daugiausiai esu imynes 43.Kalnu dviratis, 26 ratai.
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Liepos 04, 22:19:33 sukūrė Buba »

Neprisijungęs Vitalis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #521: 2012 Liepos 04, 16:16:00 »
As su savo 35km/h lygiame kelyje visai proto ribose dar minu, reieks kada isbandyt DUGNA  (8-) tik jau sunku ziuret i telefona kiek vaziuoju kai tokie greiciai  :D

Neprisijungęs slashas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #522: 2012 Liepos 04, 16:39:57 »
As su savo 35km/h lygiame kelyje visai proto ribose dar minu, reieks kada isbandyt DUGNA  (8-) tik jau sunku ziuret i telefona kiek vaziuoju kai tokie greiciai  :D

Jei "protingas" telefonas atsisiusk programele endomondo ji parodys kur vaziavai, vidutini greiti, maksimalu greiti, kiek kaloriju sudeginai ir dar visko papildomai ;)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #523: 2012 Liepos 04, 17:11:52 »
savo spidometro montavimo instrukcijoje neradau nurodymo, kokiu atstumu nuo ratlankio ar stebulės ant stipino turi būti pritvirtintas daviklis. Ar tikrai tai nesvarbu?

Neprisijungęs VooDoo

• Įrašai: 3802
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #524: 2012 Liepos 04, 17:27:09 »
tai nesvarbu, svarbu kiek ivedi rato apsisukima, tas daviklis tik pasako spidometrui kad ratas apsisuko aplinkui
as tiesiojoje 45 imyniau bet manau ant gero plento iseitu daugiau :D

gabriel, ziurekis is plentinuku arba is hibridu pas juos padangos plonos
lengi ir rieda gerai, keleta psl atgal yra mano plentinukas, paziurek, o ieskok skelbimuose
arba parduotuveje jei leidzia kisene :)