Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Dviračiai  (Skaityta 328190 kartus)

Neprisijungęs T6m2s

• Įrašai: 618
    • Žiūrėti profilį
Re: Dviračiai
« Atsakymas #225: 2012 Sausio 30, 14:59:22 »
Ne nauja, na bet nebuvo vaziaves ne 400km tai praktiskai kaip naujas buvo :)

Neprisijungęs ::: Marius :::

• Aš ne pikta menantis - aš pikta užsirašantis.
  • Įrašai: 4449
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #226: 2012 Sausio 30, 14:59:46 »
daug teko atseikėti?

aš vis dar ieškau dėvėto. nusistačiau ribą, iki 1kLT... porą geresnių variantų nesenai pramazinau...  :-{

Neprisijungęs T6m2s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #227: 2012 Sausio 30, 15:11:26 »
Na tokiu atveju reik sedeti nuolat ant skelbimu nes atsiranda ir po walandos jau gali nebebuti  ;)

As uz saviski mokejau 3k lt :)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #228: 2012 Sausio 30, 16:07:10 »
Na tokiu atveju reik sedeti nuolat ant skelbimu nes atsiranda ir po walandos jau gali nebebuti  ;)

As uz saviski mokejau 3k lt :)

nežinau kiek teisybės, draugelis pagal komplektuojamas dalis pasiėmė už panašią kainą Focus SuperBud (berods).
sakė tai buvo geriausias kainos/kokybės santykis tame kainų diapazone (3-4kLT)

blyn... o man dar nekyla ranka atsegti už dviratį 3k :D bijau bėškė nudvės supratusi jog ji verta tik dviejų dviračių :-] :-]
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Sausio 30, 16:09:06 sukūrė ::: Marius ::: »

Neprisijungęs T6m2s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #229: 2012 Sausio 30, 16:17:00 »
Na SUperBud berods fullas yra,o cia hardtailas :) atrodo pardavime maciau ji pardavineja uz 2800lt :) Siaip jeigu perkant dviratuka viska dalimis ir uz normaliai kaina tai kosmosas gaunasi,daug brangiau:) Reik sedeti,ziureti kada akcija kokiai daliai , na ilgas darbelis :) Na tai cia tik dviratis tiek,o kur dar spec pedalai,spec batai,apranga ilga,apranga trumpa,akiniai,pirstines,salmas =D Nebesinori skaiciuoti :D

Neprisijungęs Kimukas

• Įrašai: 741
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #230: 2012 Sausio 30, 19:44:00 »
Na SUperBud berods fullas yra,o cia hardtailas :) atrodo pardavime maciau ji pardavineja uz 2800lt :) Siaip jeigu perkant dviratuka viska dalimis ir uz normaliai kaina tai kosmosas gaunasi,daug brangiau:) Reik sedeti,ziureti kada akcija kokiai daliai , na ilgas darbelis :) Na tai cia tik dviratis tiek,o kur dar spec pedalai,spec batai,apranga ilga,apranga trumpa,akiniai,pirstines,salmas =D Nebesinori skaiciuoti :D

varzybose dalyvauji?  :)

Neprisijungęs T6m2s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #231: 2012 Sausio 30, 21:59:40 »
Dar nedalyvavau,nes tik praeita sezona pasikeiciau i nauja dvirati :) si sezona zadu megeju klasej vaziuoti :)

Neprisijungęs Idealistic

• Įrašai: 309
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #232: 2012 Sausio 30, 23:35:33 »
yra dalyvaujančių daugiau varžybose ?  :)

Neprisijungęs Kimukas

• Įrašai: 741
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #233: 2012 Sausio 31, 09:36:12 »
yra dalyvaujančių daugiau varžybose ?  :)

As anais metais buvau perejes ant plento, tai del saves forma palaikiau, nedalyvavau, siemet kolkas be dviratuko, jej ka pavasary isigyt planuoju ir galbut su megejais pasukinet km plente :)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Ats: Dviračiai
« Atsakymas #234: 2012 Birželio 04, 21:28:27 »
Na ką, kol forumJukas buvo palūžęs, pasiėmiau šiokį tokį dviratuką. :) Tiksliau šiandien paėmiau. Įkalbėjo tik, kad neimčiau su hidrauliniais diskiniais stabdžiais. Ale naudos jokios, lepnūs ir t.t. Tai paėmiau su įprastiniais stabdžiais + raudonomis performance kaladėlėmis :D
O dviratis toks, baltas kaip gulbė leader fox paint pro, 28' ratai ir t.t. Šiaip smagiai rieda, bet minti pasirodo visgi irgi reikia, pats nevažiuoja :D

Neprisijungęs y4m4d4

• Įrašai: 776
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #235: 2012 Birželio 04, 22:53:59 »
Na ką, kol forumJukas buvo palūžęs, pasiėmiau šiokį tokį dviratuką. :) Tiksliau šiandien paėmiau. Įkalbėjo tik, kad neimčiau su hidrauliniais diskiniais stabdžiais. Ale naudos jokios, lepnūs ir t.t. Tai paėmiau su įprastiniais stabdžiais + raudonomis performance kaladėlėmis :D
O dviratis toks, baltas kaip gulbė leader fox paint pro, 28' ratai ir t.t. Šiaip smagiai rieda, bet minti pasirodo visgi irgi reikia, pats nevažiuoja :D
gerai kad 29" neemei, ten biski jau yra ka veik del mynimo, o seip galiu elektrini pasiulyt :D
P.S. užlek kada, duosi pamint ta foxa :)

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #236: 2012 Birželio 05, 07:38:18 »
Užlėksiu būtinai, reikia dar lempukus nusipirkti, nes naktį važinėju :D O ir šiaip ką dar pasiūlytum uždėti, ko man reiktų? :)
P.S. Nupirkau tokią neblogą spyną su laikikliuku ant rėmo. Bet jaučiu jas visas kerpa ar ne?

Neprisijungęs y4m4d4

• Įrašai: 776
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #237: 2012 Birželio 05, 09:58:37 »
Užlėksiu būtinai, reikia dar lempukus nusipirkti, nes naktį važinėju :D O ir šiaip ką dar pasiūlytum uždėti, ko man reiktų? :)
P.S. Nupirkau tokią neblogą spyną su laikikliuku ant rėmo. Bet jaučiu jas visas kerpa ar ne?
jei trosas tai kerpa, turiu nekarpomu ;) na toliau ka komplektuosi tai ce jau tavo fantazija :D atmink parinksim

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #238: 2012 Birželio 05, 10:10:03 »
gerai kad 29" neemei, ten biski jau yra ka veik del mynimo, o seip galiu elektrini pasiulyt :D

O kas su 29 blogai? Nulipus nuo 26 kaip tik maziau minti teko :D Gal kas gali placiau apie diskinius hindraulinius stabdzius paaiskinti, minusai, pliusai?

Neprisijungęs Donatello

• Įrašai: 988
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #239: 2012 Birželio 05, 10:34:56 »
O kas su 29 blogai? Nulipus nuo 26 kaip tik maziau minti teko :D Gal kas gali placiau apie diskinius hindraulinius stabdzius paaiskinti, minusai, pliusai?

Pats naudoju tokius. Galiu pasakyt, tik tiek, kai jie buvo įdėti į tą dviratį, stabdymas pasikeitė kardinaliai į gerąją pusę, nors prieš tai buvo sudėti irgi tikrai neprasti V-brake tipo stabdžiai.

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #240: 2012 Birželio 05, 12:25:42 »
Kuom pasikeitė? Kad stabdymas tapo sunkiau dozuojamas, t.y. arba nestabdo, arba stabdo per daug? :D Išbandžiau daug dviračių su hidraulika, tai tikrai keistai jie stoja, tiksliau jei užmini, tai net per daug gerai stabdo tada. O šiaip diskeliai jautrūs gan, neduok dieve transportuojant trinktelėsi, pati sistema kiek teko girdėti, irgi ne tokia jau patvari. O kaip iš tikro, tai neteko susidurti. Žinau tik vieną atvejį, kai žmogus per perką mynė ir netyčia su rankena šaką užkliuvo, tai po to dvi savaites ligoninėje vartėsi, nes stabžius hidraulinius šaka užspaudė :D

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #241: 2012 Birželio 05, 12:27:43 »
jei trosas tai kerpa, turiu nekarpomu ;) na toliau ka komplektuosi tai ce jau tavo fantazija :D atmink parinksim

Atrodo trosas ten. Nekarpomas mačiau, tokios metalinės, bet tai kur jas tokias ant dviračio užsidėti? :V O ką sukomplektuoti ant tų dviračių dar galima? Spidometras yra, gertuvė irgi, spyna taipogi vietoje jau :) Reikia dar kokių gražesnių lempų ir vaiko kėdutės nuimamos. O kas dar? Nesu dar apsišvietęs, kokių ten aksesuarų būna. Gal kas kokį linką turit, kur akis paganyti ta tematika?

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #242: 2012 Birželio 05, 13:03:50 »
Kam dviračiui tie hidrauliniai ? Greitis gal 100km/h mieste būna ? :D Svoris nerealus ? Suprasčiau dar kokiam plentiniam dar ten šioks toks greitis,įkočioja 50, o šiaip laisvalaikiui manau tik papildomas svoris, tos visos įrangos,nors gal ir nesunku, bet visvien logiškai mastant,kai ta sistema diskiniu stabdziu dviraciui tiek kainuoja,ar verta ? Koks tolkas is jos ? Kai paprastus tuos stabdzius ir pigu tvarkyt ir normaliai stoja...

Neprisijungęs Donatello

• Įrašai: 988
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #243: 2012 Birželio 05, 14:09:58 »
Kuom pasikeitė? Kad stabdymas tapo sunkiau dozuojamas, t.y. arba nestabdo, arba stabdo per daug? :D Išbandžiau daug dviračių su hidraulika, tai tikrai keistai jie stoja, tiksliau jei užmini, tai net per daug gerai stabdo tada. O šiaip diskeliai jautrūs gan, neduok dieve transportuojant trinktelėsi, pati sistema kiek teko girdėti, irgi ne tokia jau patvari. O kaip iš tikro, tai neteko susidurti. Žinau tik vieną atvejį, kai žmogus per perką mynė ir netyčia su rankena šaką užkliuvo, tai po to dvi savaites ligoninėje vartėsi, nes stabžius hidraulinius šaka užspaudė :D

Stabdymas efektyvesnis. Sureguliavus man viskas ok, stabdo tolygiai, kaip priklauso. Nėra taip, kad arba stabdo arba ne.  :) Su tais stabdžiais pravažiuota jau virš 4000KM įvairiom dangom : per žvyrą, asfaltą, purvą ir t.t., tai gyvenimo jie matė ir jokio nepatvarumo nepajutau. Vienintelis minusas, kaip ir minėjai, tai diskeliai. Nors ir sunku juos sulankstyt transportuojant, bet po to būna vargo..

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16828
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #244: 2012 Birželio 05, 18:00:43 »
Koki elektrini turi?
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #245: 2012 Birželio 05, 18:22:12 »
po miestą ramiai važinėjantis nėra skirtumo, tačiau leidomės žemyn tryse nuo gan stataus akmenuoto šlaito žemyn (du hidraulika ir vienas V-brake), tai su paprastais stabdžiais sakė jog iš pradžių gerai, vėliau lyg perkaitę, nebestabdo gerai.

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #246: 2012 Birželio 05, 21:14:00 »
po miestą ramiai važinėjantis nėra skirtumo, tačiau leidomės žemyn tryse nuo gan stataus akmenuoto šlaito žemyn (du hidraulika ir vienas V-brake), tai su paprastais stabdžiais sakė jog iš pradžių gerai, vėliau lyg perkaitę, nebestabdo gerai.

Tam ir skirtos performance kaladės. Aš iškart jomis standartines pakeičiau, tai stoja puikiai, skirtumas net ir taip jaučiamas. Komplektas virš 30lt.

Neprisijungęs MantasJM

• Įrašai: 406
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #247: 2012 Birželio 05, 23:39:46 »
Nu nzn tamsta. As pas save isimeciau paprastas performace kalades uz 80lt. Tai leidomes nuo skardzio, man perkaito. Antra kart leidaus su draugo hidraulika, tai skirtumas kaip diena ir naktis. Taupau hidraulikai.

Neprisijungęs diesel_power

• Įrašai: 3129
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #248: 2012 Birželio 06, 00:03:31 »
hidraulika geriau neausina, bet pats principas stabdziu jau gerina stabdymo kokybe.

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #249: 2012 Birželio 06, 07:20:00 »
Kalbėjau su žmogumi, kuris dalyvauja varžybose po Norvegijos ir t.t. kalnus, tai pas jį paprasti ne diskiniai stabdžiai su tokiomis kaip mano kaladėmis :) Nežinau, kur jūs užkaitinat tiek, jei jam nuo n% nuokalnės leidžiantis net nekaista :) ( nu tiksliau ne kad nekaista, bet stabdo pakankamai normaliai). Jis čia mane ir apšvietė stipriai apie tuos stabdžius, rodė su pirštu, kas ten kur ir kaip. Dėl jo kvalifikacijos neabejoju, jau nuo 1995m užsiima remontais dviračių ir pats dalyvauja stipriai visur.
P.S. Argi niekas nemokino, kad stabdyti pakalnėje reikia pavara? :-]
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Birželio 06, 07:21:35 sukūrė Evaldas »