Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Dviračiai  (Skaityta 311401 kartus)

Neprisijungęs Zaudi

• Įrašai: 4774
    • Žiūrėti profilį
Re: Dviračiai
« Atsakymas #975: 2013 Vasario 20, 08:25:29 »
3.Rėmas :Aliuminis M Dydis.
4.Ratai: 26.
Na man jis neatrodo mazas  M remas ir 26 ratai skaitosi mazi ? o tas raudonas cube tai mano draugei, tik nezinau ar verta, jis toks "nutrankytas| atrodo bet idejus kazkiek darbo gal eitu pagyvinti..
tau jis neatrodo bet faktas kad jie mazi abu kur idejai,na scotas dar gal tau labiau.blyn tusi rema apzergti ir atsistojas ant zemes nuo karies iki kiasiuku ne maziau 5cm.ten tuos kur du idejai tai tas zmogus turi ir daugiau dviraciu tik gal neviska sudejas buna arba viska ispardaves tik likusiai like ;)
Tau jau ryškiai vaidenasi. Aš tik klausiau, kuris čia iš mūsų tiek sportuoja, kad vos užtenka tik diskinių stabdžių. Dabar matau, kad visi lakstot kalnais 60-70km/h vidutiniu :)
ne bet tu tikrai neprakalbamas esi.nereik greicio kai nuo kalno leides tai tau aiskiai paaiskino.kiekvienas savaip vaziuoja kas po miskus ardos kas plentuku vaziuoja,kam dviratis tik pramoga laisvadieni pralesiti,tad tas ir renkasi ta ko nori.