Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Dviračiai  (Skaityta 311324 kartus)

Neprisijungęs Idealistic

• Įrašai: 309
    • Žiūrėti profilį
Re: Dviračiai
« Atsakymas #950: 2013 Vasario 19, 15:06:52 »
Norėčiau su keliais "sportininkais" (VooDoo ir T6m2s) prasiminti, labai jau įdomu būtų pabandyti tą jūsų sportinį važiavimą, kuriam tik hidraulikos pakanka :-] Matyt stabdžiai pas jus net užkaista nuo greičio :-] Aš sakau tik gyvą pavyzdį - profai varžybose su v brake važiuoja kai kurie... Nesakau, kad v brake geriau, t.y. efektyviau, bet esmė, kad geros sistemos kainuoja, o tos, kurios sudėtos ant dviračio už 1000lt, tai juokingai netgi atrodo.
Aš ir prieš 3sezonus buvau kategoriškai už v-brake, dėjaus kool stopo kaladėles (vienam ratui 55lt (8-)) ir sakiau ne jokiai hidraulikai. Technologijos keičiasi, rėmų gamintojai net nebedaro v-brakam tvirtinimų,šarvai integruojami į rėmą, ką kalbėt apie šakių gamintojus ir t.t.. ;) ratlankių gamintojai gali gaminti lengvesnius ir konkurencingesnius rinkai ratus, nereikalingos papildomos sienelės, ir taip pat nesiplečiam toliau.. Pirmas pliusas didelis keliauja hidraulikai už efektyvumą, kitas dalykas, prisiminkite kokiuose dviračiuose jie naudojami? Su kuriais skirta važiuoti miške, įveikiant smėlį, upelį.. Tad ar kam teko gerai su dviračiu panirti į upeliuką ir poto išlipus per smėliuotą pakrantę sustabdyti, na tai kad ir su koolstopu, v-brakus galima prilyginti bulkos be abs stojimą šios dienos orų sąlygom. Diskai ne taip pasiekiami tokiem dalykam, kuo jie ir yra efektyvesni, diskai įvairiai išraižyti, šiek tiek pravažiavus kaladėlės apsivalys, v-brake kaladėlės greit užsikiš padarytuose tarpuose ir dar 5km po upelio važiuosi visas girgždantis, kas važiavęs bent megėjiškai vilniaus, anykščių maratonuose, turėtų žinot apie ką kalbama ;) V-brake vs diskinė sistema mano akim tas pats kas kasetinis magnetofonas vs cd grotuvas mašinoj ;) aišku, kalbu iš savo varpinės, sėdau iškart ant rimtos hidraulikos su gerom kaladėlėm. O dėl tų "sistemų" kurios sumontuotos ant naujų dviračių už 800lt, tai net nebandau Evkai prieštaraut.
P.S. peržvelgiau praėjusių metų XC čempionato foto kiek galėjau, na kaip ir tikėjausi, v-brake neradau.. :D