Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Dviračiai  (Skaityta 311264 kartus)

Neprisijungęs Vitalis

• Įrašai: 4553
    • Žiūrėti profilį
Re: Dviračiai
« Atsakymas #950: 2013 Vasario 19, 14:07:50 »
tau manau minimum 21 reik.ai jei esi is klp nuvaziuok i laiviniku mokykla ten padvale kur anksciau buvo (ir dar lyg yra "dviraciu sportas")ten pardavineja devetus kartais turi ir gan neblogu
geriausia vietoj lipi ir ziuri kuris patogiausias,mano manymu didesni geriau tiktu.

Neprisijungęs Tom4s

• Įrašai: 6846
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #951: 2013 Vasario 19, 14:11:10 »
tai va vitalio tau toks netinka?plentinukai tai yra dar idomesni,cia as nelabai gaudaus.kazkada kimukas gan nebloga pardavinejo cia lyg uz  2200,tai ten gal ir nieko butu
atrodo nieko (+) Kiek tokis maždaug kainuoja? :)

Neprisijungęs Zaudi

• Įrašai: 4774
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #952: 2013 Vasario 19, 14:12:38 »
atrodo nieko (+) Kiek tokis maždaug kainuoja? :)
skelbiu pavartyk pradziai susiprasi daugmaz kaip kas is devetu yra

Neprisijungęs Idealistic

• Įrašai: 309
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #953: 2013 Vasario 19, 15:06:52 »
Norėčiau su keliais "sportininkais" (VooDoo ir T6m2s) prasiminti, labai jau įdomu būtų pabandyti tą jūsų sportinį važiavimą, kuriam tik hidraulikos pakanka :-] Matyt stabdžiai pas jus net užkaista nuo greičio :-] Aš sakau tik gyvą pavyzdį - profai varžybose su v brake važiuoja kai kurie... Nesakau, kad v brake geriau, t.y. efektyviau, bet esmė, kad geros sistemos kainuoja, o tos, kurios sudėtos ant dviračio už 1000lt, tai juokingai netgi atrodo.
Aš ir prieš 3sezonus buvau kategoriškai už v-brake, dėjaus kool stopo kaladėles (vienam ratui 55lt (8-)) ir sakiau ne jokiai hidraulikai. Technologijos keičiasi, rėmų gamintojai net nebedaro v-brakam tvirtinimų,šarvai integruojami į rėmą, ką kalbėt apie šakių gamintojus ir t.t.. ;) ratlankių gamintojai gali gaminti lengvesnius ir konkurencingesnius rinkai ratus, nereikalingos papildomos sienelės, ir taip pat nesiplečiam toliau.. Pirmas pliusas didelis keliauja hidraulikai už efektyvumą, kitas dalykas, prisiminkite kokiuose dviračiuose jie naudojami? Su kuriais skirta važiuoti miške, įveikiant smėlį, upelį.. Tad ar kam teko gerai su dviračiu panirti į upeliuką ir poto išlipus per smėliuotą pakrantę sustabdyti, na tai kad ir su koolstopu, v-brakus galima prilyginti bulkos be abs stojimą šios dienos orų sąlygom. Diskai ne taip pasiekiami tokiem dalykam, kuo jie ir yra efektyvesni, diskai įvairiai išraižyti, šiek tiek pravažiavus kaladėlės apsivalys, v-brake kaladėlės greit užsikiš padarytuose tarpuose ir dar 5km po upelio važiuosi visas girgždantis, kas važiavęs bent megėjiškai vilniaus, anykščių maratonuose, turėtų žinot apie ką kalbama ;) V-brake vs diskinė sistema mano akim tas pats kas kasetinis magnetofonas vs cd grotuvas mašinoj ;) aišku, kalbu iš savo varpinės, sėdau iškart ant rimtos hidraulikos su gerom kaladėlėm. O dėl tų "sistemų" kurios sumontuotos ant naujų dviračių už 800lt, tai net nebandau Evkai prieštaraut.
P.S. peržvelgiau praėjusių metų XC čempionato foto kiek galėjau, na kaip ir tikėjausi, v-brake neradau.. :D

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #954: 2013 Vasario 19, 16:21:57 »
Niekas ir nesako kad diskiniai blogiau ;)

Neprisijungęs VooDoo

• Įrašai: 3802
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #955: 2013 Vasario 19, 16:54:49 »
o evka sake jog vazineja ir profai su v-brake.
parodyk kur as rasiau kad man v-brake neuztektu stabdymo ?
tik sakau jog hidraulika maloniau stabdyti, lengvesne rankenele ir dozuoti lengviau.
beprasmiska su tavim kaip ir visada :D
kai buvau mzk siuliau pasivazineti su dviraciais, bet tau amzinai laiko nera, kaltink tik pats save sportininke.
ir beje mano dviratis kainuoja ne 1000lt ir hidraulika ten tikrai nera prasta.

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #956: 2013 Vasario 19, 17:18:33 »
Jo, Vudu kaip visad savam stiliuje. Galiu duoti žmogaus nr, kuris tuom užsiima nuo tada, kai mes dar kiaušiniuose buvome, jis visus pliusus ir minusus gali suvardinti. Aš pats kai pirkau dviratį, gi buvau ant diskinių užsidegęs, bet kai realius pavyzdžius pamačiau, tai kažkaip nuleidau garą. Kas ką nori, tas tą renkasi, nereikia čia iškart tik putų leisti.

Neprisijungęs Zaudi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #957: 2013 Vasario 19, 17:23:08 »
Jo, Vudu kaip visad savam stiliuje. Galiu duoti žmogaus nr, kuris tuom užsiima nuo tada, kai mes dar kiaušiniuose buvome, jis visus pliusus ir minusus gali suvardinti. Aš pats kai pirkau dviratį, gi buvau ant diskinių užsidegęs, bet kai realius pavyzdžius pamačiau, tai kažkaip nuleidau garą. Kas ką nori, tas tą renkasi, nereikia čia iškart tik putų leisti.
kai paprastai vazineji tai ta hidraulika kam.jei kaip idealistic po miskus malies tai zinai tik hidraulika ir dar turi but gero gamintojo.

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #958: 2013 Vasario 19, 17:25:59 »
kai paprastai vazineji tai ta hidraulika kam.jei kaip idealistic po miskus malies tai zinai tik hidraulika ir dar turi but gero gamintojo.

Vat būtent, o gero gamintojo kainuoja kaip normalus dviratis visas. O pvz tau nepakanka v brake? Aš išvis tuos stabdžius mažai naudoju, nors pas mane vidutinis būna nuo 25km/h.

Neprisijungęs Zaudi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #959: 2013 Vasario 19, 17:32:11 »
Vat būtent, o gero gamintojo kainuoja kaip normalus dviratis visas. O pvz tau nepakanka v brake? Aš išvis tuos stabdžius mažai naudoju, nors pas mane vidutinis būna nuo 25km/h.
man pakanka bet pabandes hidraulika manau neblogai butu tureti.pirkau be hidraulikos del vieno dalyko tai pinigu.vienas dalykas kaina dviracio aukstesne buvo plius ir aptarnavimas kai reiks brangesnis.aisku ta hidraulika negenda taip jau daznai bet vis tik.

Neprisijungęs Matas

• Įrašai: 2124
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #960: 2013 Vasario 19, 17:47:01 »
Aš irgi pasigirsiu, atsišviežinau savo senuką, ~13 metų jau jam :bedantis:

lodorius

• Svečias
« Atsakymas #961: 2013 Vasario 19, 18:00:13 »
Lygiai toks pats pas mane rusy stovi  :D

Neprisijungęs Audi110kw

• Įrašai: 2367
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #962: 2013 Vasario 19, 18:24:19 »
o ka manot apie situos chebra ? cia viena panai ta mazaji :D nuperku naujas gumas, nuima tas lievas blekas, sutepu ir turetu but gerai ?
http://www.skelbiu.lt/skelbimai/cube-aim-moteriskas-kalnu-dviratis-15324229.html
o cia sau
http://www.skelbiu.lt/skelbimai/2011-metu-giant-revel-1-15438132.html
nepervertintos kainos ? :D
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Vasario 19, 18:42:43 sukūrė Audi110kw »

Neprisijungęs lloud

• Įrašai: 381
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #963: 2013 Vasario 19, 20:52:03 »
Aš irgi pasigirsiu, atsišviežinau savo senuką, ~13 metų jau jam :bedantis:

as panasu kazkada tureja, vadinau juodlige:D

Neprisijungęs Vitalis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #964: 2013 Vasario 19, 21:25:15 »
o ka manot apie situos chebra ? cia viena panai ta mazaji :D nuperku naujas gumas, nuima tas lievas blekas, sutepu ir turetu but gerai ?
http://www.skelbiu.lt/skelbimai/cube-aim-moteriskas-kalnu-dviratis-15324229.html
o cia sau
http://www.skelbiu.lt/skelbimai/2011-metu-giant-revel-1-15438132.html
nepervertintos kainos ? :D

tau tokiu vaikisku reikia ?

Neprisijungęs Audi110kw

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #965: 2013 Vasario 19, 21:35:03 »
na tai kad nemato mani akis nieko  :) uz normalia kaina

Neprisijungęs Vitalis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #966: 2013 Vasario 19, 21:39:27 »
as nezinau tavo ugio, bet sitie konkreciai maziukai ... na nebent tu neaukstas, nes jei aukstas tai ant posukiu keliais i asfalta dauzysi :D

Neprisijungęs Audi110kw

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #967: 2013 Vasario 19, 21:41:12 »
Na mano ugis prasideda ta riba kai M ir L pradzia ;)
1,8m kiek ziurejau tai 20" - 1,81m ugis M iki 1,80m :)

Neprisijungęs Vitalis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #968: 2013 Vasario 19, 21:42:36 »
mano 190 su virsum ,ir net neziurejau tu dviraciu kuriu ratlankiai mazesni nei 21'' , aisku ir remo dydis proporcingai :)  mano berods L ir yra, o gal XL ,nepamenu  :think:

Neprisijungęs Audi110kw

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #969: 2013 Vasario 19, 21:44:49 »
3.Rėmas :Aliuminis M Dydis.
4.Ratai: 26.
Na man jis neatrodo mazas  M remas ir 26 ratai skaitosi mazi ? o tas raudonas cube tai mano draugei, tik nezinau ar verta, jis toks "nutrankytas| atrodo bet idejus kazkiek darbo gal eitu pagyvinti..

Neprisijungęs zilva

• Įrašai: 264
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #970: 2013 Vasario 19, 21:45:25 »
vaziuok Audi110kw i rietava, aisku bus tie dviraciai rasti kur nors prancuzijoj :-], bet nebloga dvirati uz normalia kaina nusipirkt galesi, bent jau taip buvo pries pora metu

Neprisijungęs Audi110kw

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #971: 2013 Vasario 19, 21:47:11 »
kazin ar dabar ziema stovi su dviraciais ?  :) gal yra kas is tu galu ir zino ?  :smoke:

Neprisijungęs zilva

• Įrašai: 264
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #972: 2013 Vasario 19, 21:48:26 »
nu dar palauk bent iki kovo vidurio :D

Neprisijungęs Audi110kw

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #973: 2013 Vasario 19, 21:49:29 »
tada plesikaut pradeda isvis visi  :V nors ir dabar pasiziuri kaikuriu kainos kosmines  :)

Neprisijungęs Vitalis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #974: 2013 Vasario 19, 21:49:48 »
yra ,stovi, jei siauliuosej au maciau kelis su daug dviraciu ,tai rietave dar daugiau ....  Savo desiu uz kokius 650 :think: nepamenu tik sedynes, vairo firmu, bet stebules, permetejai tai shimano (+)