Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Dviračiai  (Skaityta 328269 kartus)

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16828
    • Žiūrėti profilį
Re: Dviračiai
« Atsakymas #1350: 2013 Gegužės 13, 18:54:22 »
Galkas patarsit ka, zodziu paprastas dviratis is senuku, seniau viskas gerai budavo, bet dabar po kiek metu jau nebegaliu niekaip sureguliuoti kad ant visu 3 priekiniu zvaigzdziu tvarkingai metytu begius. Jei padarau, kad ant maziausios ir vidurines veiktu, tada nebemeta ant didziausios ir atvirksciai :-/ Taip pat dar toks niuansas jei gale padarau ant didziausios zvaigzdes ir prieki ant didziausios tai irgi priekyje numetineja ant vidurines zvaigzdes nes labai skarsuojasi lenciugas... Bandziau ir temt trosa ir varztus pasukinet bet jau nebesigauna nieko. Permetejas aisku ten pigiausias, tai gal verta pirkt brangesni? O gal cia reiktu ant vairo perjungeja pakeisti? Dabar stovi 3 padeciu, veikia sukant rankena (kaip motociklo gazas).
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs Zaudi

• Įrašai: 4774
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1351: 2013 Gegužės 13, 20:19:09 »
Blemba butu jega , tik reiktu sugalvot kur pacia palikt, arba jai dvirati isnuomot, nes 2 niekaip nepavezciau :think: o savaji i bagazine instaliuociau (+)
Gi nauji ne karve, pigiausi nuo 14 lt prasideda nefirminiai, ramiam vazinejimui pilnai pakanka tokiu

siaip jei rimtai sumastytume tai susrinktume prie vasaros estrados kaip tik trasa per miskeli prasideda ten yra nuomos punktas,jei kam reiktu.aisku vaziuoti su masinom ir dviraciais nevisi gali tad jauciu si ideja tik ir liks ideja.o jei kas rimciau susigunditu pasistenkciau ko daug praorganizuoti viska:think:

Neprisijungęs zilva

• Įrašai: 264
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1352: 2013 Gegužės 13, 20:48:22 »
Galkas patarsit ka, zodziu paprastas dviratis is senuku, seniau viskas gerai budavo, bet dabar po kiek metu jau nebegaliu niekaip sureguliuoti kad ant visu 3 priekiniu zvaigzdziu tvarkingai metytu begius. Jei padarau, kad ant maziausios ir vidurines veiktu, tada nebemeta ant didziausios ir atvirksciai :-/ Taip pat dar toks niuansas jei gale padarau ant didziausios zvaigzdes ir prieki ant didziausios tai irgi priekyje numetineja ant vidurines zvaigzdes nes labai skarsuojasi lenciugas... Bandziau ir temt trosa ir varztus pasukinet bet jau nebesigauna nieko. Permetejas aisku ten pigiausias, tai gal verta pirkt brangesni? O gal cia reiktu ant vairo perjungeja pakeisti? Dabar stovi 3 padeciu, veikia sukant rankena (kaip motociklo gazas).

sarvuose pavaru trosai gerai vaikscioja? neapkirmyje? pats perjungejas normaliai stovi, ne kreivai, aukstai? reguliodamas priekini perjungeja, pradek reguliuot nuo maziausios zvaigzdes, tada jungdamas ant vidurines ar didziausios patempi arba atleidi pasukdamas itempeja ta prie rankeneles, taip pavaros nenaudojamos, kad ir gale ir prieki butu ant didziausiu arba maziausiu zvaigzdziu, tada automatiskai grandindine skersuojas, nors jei tinkamai sureguliuota, nekritines nuo zvaigzdziu. lengviau paciam sureguliuot, nei pamokyt rasu :D 
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Gegužės 13, 20:50:11 sukūrė zilva »

Neprisijungęs donatukass

• Įrašai: 747
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1353: 2013 Gegužės 14, 00:15:35 »
vakar atvyko manasis ilgai lauktas ratinėlis. iškart prasukau apie 15 km. galiu pasakyt, kad kalnus mano passatas su 103kw lengviau įveikia nei aš su dviračiu :-]

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16828
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1354: 2013 Gegužės 14, 01:33:03 »
sarvuose pavaru trosai gerai vaikscioja? neapkirmyje? pats perjungejas normaliai stovi, ne kreivai, aukstai? reguliodamas priekini perjungeja, pradek reguliuot nuo maziausios zvaigzdes, tada jungdamas ant vidurines ar didziausios patempi arba atleidi pasukdamas itempeja ta prie rankeneles, taip pavaros nenaudojamos, kad ir gale ir prieki butu ant didziausiu arba maziausiu zvaigzdziu, tada automatiskai grandindine skersuojas, nors jei tinkamai sureguliuota, nekritines nuo zvaigzdziu. lengviau paciam sureguliuot, nei pamokyt rasu :D 
Viskas ka surasei lyg ir normaliai pas mane. Tik dar patikrinsiu permetejo auksti ;) Bet siaip kai nupirkau ji tai galedavai bent kuriuom begiu vaziuot, nemesdavo tikrai lenciugo ant zemesnes zvaigzdes prieky.
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs Vitalis

• Įrašai: 4553
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1355: 2013 Gegužės 14, 01:48:47 »
vakar atvyko manasis ilgai lauktas ratinėlis. iškart prasukau apie 15 km. galiu pasakyt, kad kalnus mano passatas su 103kw lengviau įveikia nei aš su dviračiu :-]

blemba grazus, ka pakainavo? :)

Neprisijungęs donatukass

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1356: 2013 Gegužės 14, 08:43:48 »
truputį mažiau nei 2k lt

Neprisijungęs Vitalis

• Įrašai: 4553
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1357: 2013 Gegužės 14, 08:46:17 »
spyna rimta nusipirk,ne trosine (+)

Neprisijungęs wytc

• Įrašai: 214
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1358: 2013 Gegužės 14, 09:56:57 »
jo spynos kaip ir  nera, tik nuo tu kas plikom rankom ateis

Neprisijungęs ::: Marius :::

• Aš ne pikta menantis - aš pikta užsirašantis.
  • Įrašai: 4449
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1359: 2013 Gegužės 14, 11:03:33 »
truputį mažiau nei 2k lt

dviraciai.lt sako kad turėtų kainuoti 1699lt
Neblogas variantas (y). Norėjau palyginimui pažiūrėti ką iš Leaderfox galima rasti už tiek, tačiau žiūriu kad topdviratis nieko nesiūlo, tik Dema.

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1360: 2013 Gegužės 14, 11:05:48 »
visiškas pritarimas (+).
Abus bordo neblogai (kompaktiška), tačiau aš už  U-LOCK tipo spynas (modelis pagal skonį ir kainą, bet aš linkęs pritarti nuomonei, jog spyna turi kainuoti bent ~10% dviračio kainos).

Neprisijungęs y4m4d4

• Įrašai: 776
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1361: 2013 Gegužės 14, 14:04:00 »
pas mane sis 1649lt

Neprisijungęs Lomberg

• Įrašai: 1557
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1362: 2013 Gegužės 14, 14:22:06 »
cia jums kolegos kad dvirati nenuvaryti, patarimas :

http://fishki.net/comment.php?id=137382

Neprisijungęs surkuC

• Секс и виски, кокс Карибский
  • Klubo garbės narys
  • *
  • Įrašai: 4332
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1363: 2013 Gegužės 14, 14:24:46 »
visiškas pritarimas (+).
Abus bordo neblogai (kompaktiška), tačiau aš už  U-LOCK tipo spynas (modelis pagal skonį ir kainą, bet aš linkęs pritarti nuomonei, jog spyna turi kainuoti bent ~10% dviračio kainos).
O aš dėl spynos linkęs manyt, kad jos reikia paprastos. Vistiek, tai yra laiko (sekundžių) klausimas... Juolab, kad ratai, sėdynė nusiima tiesiog atlenkus šūduką, nereikia nei raktų, nieko... O be priežiūros tokio dviračio palikt, tai tolygu dovanai. Tai kam dar ta spyna šimtus kainuojanti... ff   
Vakar buvo per anksti, rytoj bus per vėlu, o šiandien nėra laiko.
A3 1.9 TDI 81kW
Visos silkės - žuvys, bet ne visos žuvys - silkės! -Ramzis3 ©

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1364: 2013 Gegužės 14, 14:46:09 »
Andriau, patarimų gali būti daug, bet spyna bent rėmą išsaugos (nu tinkamo dydžio U-LOCK galima ir galinį ratą kartu įkabinti). Taip, su greito atleidimo sistemomis galima aprankioti dviratį, tačiau viso nenuneš lengvai. apskritai daugelį vagėjų atbaido u-lock, nes šansų įveikti nedaug, be to nėra nieko daug ant jų surašyta, o gerai nepažįstant galima ir neatskirti kur 9 o kur 15 level'io spyna.
FYI: kiek kalbėjau, dar neteko girdėti, jog NUIMTŲ/NUPJAUTŲ/NUMUŠTŲ ulock bent 9 lygio spyną (kalba buvo ABUS). O su Abus Bordo vienas pardavėjas sakė žinąs vieną atvejį... (H-)
Nesvarbu kokio storio trosinė - visas jas nukerpa.
Vengti statyti ten kur netoli gali privažiuoti automobilis (sklando legendos, jog yra mikriukai, su viduje sumontuota pneumatine įranga, iš kurios iššokęs vyriokas mikliai nukerpa pneumatinėmis žirklėmis trosus ir įsikelia į tą patį busą dviratį);
Jeigu važiuojate komapanijoje su keliais ir turite bent vieną rimtesnę spyną, statykite greta priešingai (priekinį ratą prie kito dviračio galinio ir t.t.) nešti tokį junginį sunku, varytis irgi neįmanoma.

IR svarbiausia, statant (net ir su rimta spyna) įsitikinti, jog pagrindas prie ko rakinsite dviratį nėra silpnoji grandis (išsiraunantys stulpais, plono/silpno metalo dviračių stovai);

Asmeniškai pats mažai palikinėju, bet jei palieku, naudojuosi pastaraisiais metodais.
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Gegužės 14, 14:54:11 sukūrė ::: Marius ::: »

Neprisijungęs donatukass

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1365: 2013 Gegužės 14, 14:48:15 »

LT gyvendamas pagalvočiau apie tai.. o šiai minutėj dviratis stovi malkinėj nerakintoj. iš salos pasišalint gali tik plaukdamas keltu, keltai plaukia kas 30 min. :goodboy:

dviraciai.lt sako kad turėtų kainuoti 1699lt

būtent iš čia ir pirkau.

Neprisijungęs Macabre

• Įrašai: 461
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1366: 2013 Gegužės 14, 14:54:25 »
Koks spidometras geriau bevielis ar su laidu? Pliusus minusus kaip ir žinau, tik niekaip nenusprendžiu ar verta mokėt daugiau už "patogesnį" bevielį, bet nuolat baterijas keitinėt :V

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1367: 2013 Gegužės 14, 14:55:33 »
cia jums kolegos kad dvirati nenuvaryti, patarimas :

http://fishki.net/comment.php?id=137382
mano darbinis netas neleidžia žiūrėti Fishki, čia gal tas kur dviratį į stulpo viršų pakelia?

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1368: 2013 Gegužės 14, 14:58:02 »
Koks spidometras geriau bevielis ar su laidu? Pliusus minusus kaip ir žinau, tik niekaip nenusprendžiu ar verta mokėt daugiau už "patogesnį" bevielį, bet nuolat baterijas keitinėt :V
pirkau bevielį prieš metus, kinišką.
išvažinėjau sezoną, o peržiem neišiminėjau, tai pavasarį imtuve buvo nudususi jau. siustuve dar nekeičiau (ten berods 12V mažylė turėtų būti).
manau čia tik estetikos klausimas, kadangi nenorėjau kabančių laidų.
nežinau ar man vienam tokia bėda, bet maždaug virš 48km/h nenori rodyti greičio (dažnai taip nelakstau, visgi MTB :D)
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Gegužės 14, 15:00:15 sukūrė ::: Marius ::: »

Neprisijungęs Macabre

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1369: 2013 Gegužės 14, 15:00:38 »
pirkau bevielį prieš metus, kinišką.
išvažinėjau sezoną, o peržiem neišiminėjau, tai pavasarį imtuve buvo nudususi jau. siustuve dar nekeičiau.
manau čia tik estetikos klausimas, kadangi nenorėjau kabančių laidų.
nežinau ar man vienam tokia bėda, bet maždaug virš 48km/h nenori rodyti greičio (dažnai taip nelakstau, visgi MTB :D)

Ir estetika, ir manau saugiau, ta prasme nėra ką užkabint/nutraukt ir t.t., tik įdomu nėra kokių bėdų, kad vėluotų rodmenys ar panašiai?(H-)

Neprisijungęs donatukass

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1370: 2013 Gegužės 14, 15:08:03 »
mano darbinis netas neleidžia žiūrėti Fishki, čia gal tas kur dviratį į stulpo viršų pakelia?

išdrožtas medinis baslys, padarytas kaip kuolas, smailiu galu, galas apdažinėtas raudonai ale kraujas ir įkištas vietoj sėdynės:-]

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1371: 2013 Gegužės 14, 15:34:42 »
Ir estetika, ir manau saugiau, ta prasme nėra ką užkabint/nutraukt ir t.t., tik įdomu nėra kokių bėdų, kad vėluotų rodmenys ar panašiai?(H-)
na dėl vėlavimo sunku pasakyti, nežinau kaip dirba SIGMA ar VDO, bet spėju jog bus panašus 'refresh-rate'.

Neprisijungęs Zaudi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1372: 2013 Gegužės 14, 15:49:16 »
na turiu su laidu tai juokios bedos man nedaro.ir krites dviratis buvo kad skaudziai ir vasara ir ziema ir va siais metais dar baterke eina  :) siaip imk koki nori pagal kisene.jei reiktu spidiko gal galeciau pagelbeti bet tik gal,jei aplink klp tada jo manau

Neprisijungęs Macabre

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1373: 2013 Gegužės 14, 16:40:04 »
Su laidu, kad normaliai batarkė laiko, tai žinau, įdomu kiek bevieliam laiko :)

Neprisijungęs Zaudi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1374: 2013 Gegužės 14, 16:42:41 »
Su laidu, kad normaliai batarkė laiko, tai žinau, įdomu kiek bevieliam laiko :)
kaip kam,vienam du men kitam sezona