Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Dviračiai  (Skaityta 311348 kartus)

Neprisijungęs Zaudi

• Įrašai: 4774
    • Žiūrėti profilį
Re: Dviračiai
« Atsakymas #1025: 2013 Vasario 26, 21:51:36 »
voodoo cia mano drauga nupasakoja.zinai vitali tikrai yra kartais taip.cia va minem i palanga is klp tai draugo yra kalnu mano hibridas dar viens sportinuka tikra turejo tai varem norejom ji ale palikti bet gavosi kad reikejo patiems vitis.aisku jis ir pats sako kad daug jegu atema ir lengviau su sportiniu vaziuoti.plius jei manai kad nesamone sneku atsiesk prie dviracio gero tako ir paziurek kaip kiti tuos kalnu pamina vidurki 30km/h palaiko kas yra gan normaliai.dar gal donatelo pprisijungtu pas ji kalnu ir ne ka prastai mina is jo nupasakojimu.

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1026: 2013 Vasario 26, 21:56:52 »
As sia vasara tokias pusiau hibridined shwable padangas uzsimontavau ant savo seno kalnu, per viduri kryptinis rastas negrubus, is sonu tik tie "blokeliai", i miesta kietai padanga uzsipuciu ir rieda tikrai akivaizdziau gerai, o i miska nuleidziu oro ir normaliai kabina, nesportuoju as profesionaliai, tai mano poreikiams kaip tik, dabar jauciu imciau 29' ratais kalnu dvirati, rieda dar geriau, sako manevringumas kencia, bet pasikartosiu, eiliniams kaip as pats tas ;)

Neprisijungęs Zaudi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1027: 2013 Vasario 26, 22:07:47 »
As sia vasara tokias pusiau hibridined shwable padangas uzsimontavau ant savo seno kalnu, per viduri kryptinis rastas negrubus, is sonu tik tie "blokeliai", i miesta kietai padanga uzsipuciu ir rieda tikrai akivaizdziau gerai, o i miska nuleidziu oro ir normaliai kabina, nesportuoju as profesionaliai, tai mano poreikiams kaip tik, dabar jauciu imciau 29' ratais kalnu dvirati, rieda dar geriau, sako manevringumas kencia, bet pasikartosiu, eiliniams kaip as pats tas ;)
(y) manau daug kas pramogai vaziuoja tad ir i miskeli uzsuka ir lengvu zvirkaliu pavaziuoja.tad rinkites dvirati pagal save 

Neprisijungęs Audi110kw

• Įrašai: 2367
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1028: 2013 Vasario 27, 09:39:48 »
O man realiai atrodo, riedes neriedes(jeigu bus tvarkingas betkoks riedes geriau uz netvarkinga prastesni dvirati), svarbu nebutu toks kad reiketu trieju vyru pakelti, nebirtu gabalais, o minti galiu. Ne lenktynese skubesiu, ar i darba. Tad jeigu tingesiu minti nevaziuosiu  :-] tam ir perku kad pajudet truputi, o jus su savo plentiniais daug kilometru nulekiant nemindami ?  :-] realiai man atrodo tokie plentiniai yra gerai tada kai turi suplanaves ilga kelione kelioms dienoms su dviraciais, kur tikrai pavargsi minti keliasdesimt kilometru.. o jegu reikes tokiai kelionei.
Tad jeigu reiks siaurom padangom ju pigiu ir atrodo neblogu nevienas :)
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Vasario 27, 09:47:15 sukūrė Audi110kw »

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1029: 2013 Vasario 27, 09:48:16 »
Per tris dienas numiniau su savo kalnu dviraciu is kauno iki nidos ;) viskas butu gerai, bet reik sedines patogesnes ar kokio pasikniuko :)
Plentinuku nepasivijau, bet hibridai liko uz borto, niekad hibrido nepirksiu, kaip sakiau, teisingos padangos ir kojos daro stebuklus :)

Neprisijungęs Audi110kw

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1030: 2013 Vasario 27, 09:53:03 »
Per tris dienas numiniau su savo kalnu dviraciu is kauno iki nidos ;) viskas butu gerai, bet reik sedines patogesnes ar kokio pasikniuko :)
Plentinuku nepasivijau, bet hibridai liko uz borto, niekad hibrido nepirksiu, kaip sakiau, teisingos padangos ir kojos daro stebuklus :)
koki turi kalnu dvirati ? :D

Na plentinuku yra geru ir gana nebrangiu bent jau man taip atrodo 900lt ir turi toki :)

Neprisijungęs Zaudi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1031: 2013 Vasario 27, 12:04:02 »
o hibridas kuom blogai :) ? juk ten visakas tas pats kaip ale kalnu tik ratai 28 ir ciut siaursni ir plius lengvesnis buna ant kokio 1kg ;)

Neprisijungęs Vitalis

• Įrašai: 4553
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1032: 2013 Vasario 27, 21:30:41 »

su ereliuku kokiu ir aplink pasauli galima apvaziuoti, tik kartais mini kad minti, o kartaisg ali minti ir megautis ;)

Neprisijungęs Audi110kw

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1033: 2013 Vasario 27, 21:45:20 »
na jeigu minti tingi yra motoroleris, manau dviratis yra labai individualus dalykas  :-)

Neprisijungęs Vitalis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1034: 2013 Vasario 28, 10:50:35 »
na jeigu minti tingi yra motoroleris, manau dviratis yra labai individualus dalykas  :-)
jei jau tokiu supermenu isiwaizduoji esas,paaukok tuos 900 vaiku namams,ir is dieduku turgelio pirk sena gera desna,ar rambyna :] vyrai,biski kartais pries rasydami pagalvokit :} renkies cia menesi dvirati,o pasirodo tau komfortas minant pofik :D

Neprisijungęs Audi110kw

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1035: 2013 Vasario 28, 12:11:34 »
na taip ir su kuriuo konfortas yra minti ? pats berods sakei kad jauti visas plyteles nelygias.  :D tu kalbi ne apie konforta, o apie greiti... Na mano akys linksta ties hibrido/kalnu...  :D kai tik bus geras variantas paimsiu  (+)

Neprisijungęs Vitalis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1036: 2013 Vasario 28, 12:21:43 »
plyteles tai jauciu,bet mano pagrindiniai keliai bent pwz praejusia vasara buwo plentas, tai palyginus su kalnu kai mindavau ir su situo, ta kalnu mesciau per stoga :) ir ne greityje esme,o kad ir pasipriesinime,minimu pries veja,i kalna,ir pan.
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Vasario 28, 12:23:49 sukūrė Vitalis »

Neprisijungęs Audi110kw

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1037: 2013 Vasario 28, 12:30:16 »
plyteles tai jauciu,bet mano pagrindiniai keliai bent pwz praejusia vasara buwo plentas, tai palyginus su kalnu kai mindavau ir su situo, ta kalnu mesciau per stoga :) ir ne greityje esme,o kad ir pasipriesinime,minimu pries veja,i kalna,ir pan.
Na tai tavo buvo pagrinde plentas, o kitu gal ne plentas ? gi tam ir yra pasirinkimai :)

Neprisijungęs zilva

• Įrašai: 264
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1038: 2013 Vasario 28, 12:47:04 »
kokio jus ypatingo komforto norit is dviracio? siaip, visu pradzioj, sioks toks komfortas prasides jei issirinksit sau tinkama rema, o paskui tiek daug dalyku, kaip jo svoris, ivores, kurios daugumoj ir lemia riedejima, kad maziau mint  :-), galu gale, kadtos pacios padangos, ir taip toliau ir taip toliau... noriu tik pasakyt kad vat, taip rinkdamasis, siam sezonui, dar kogero neissirinksi  :-), neisivaizduoju dviracio ir kazkokio super komforto :-)nenori jaust plyteliu - eini i kluba ketlerio mint :-) nenori daug mint, bet nori dviracio - perki elektrini, nori komforto - is vis i dvirati net neziuri  :-) tikrai nebus taip, kad is karto nusipirksi, super duper su viskuom ta dvirati, neitiks visvien kazkas, o kad tuos visus minusus suzinotum, reik apsizergt ta issirinkta dvirati ir pradet mint  :-)  o ratu dydis, aisku turi ytakos daug kam, bet man su mtb, asfaltu, esant nuotaikai, vasara, 100 km padaryt per 5-6 valandas, vien tik malonumas  :-) o jeigu paziuresi profesionaliau, tai ir tokiam atstumui iveikinet i dvirati su 26" ratais jau net nebeziuresi   :-] kad teigti, jog ir vb, ir diskiniai stabdziai savo gerumu lygus, paprasciausiai reikia juos tokiom pat situacijom panaudot   
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Vasario 28, 13:42:43 sukūrė zilva »

Neprisijungęs Grishman

• Įrašai: 7631
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1039: 2013 Vasario 28, 13:45:35 »
Man komfortas, kai įdėjus tam tikrą kiekį pastangų numinti kuo toliau :D + polinkio važineti miškais ir pievom nerasta:P

Neprisijungęs Vitalis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1040: 2013 Vasario 28, 14:28:44 »
kokio jus ypatingo komforto norit is dviracio? siaip, visu pradzioj, sioks toks komfortas prasides jei issirinksit sau tinkama rema, o paskui tiek daug dalyku, kaip jo svoris, ivores, kurios daugumoj ir lemia riedejima, kad maziau mint  :-), galu gale, kadtos pacios padangos, ir taip toliau ir taip toliau... noriu tik pasakyt kad vat, taip rinkdamasis, siam sezonui, dar kogero neissirinksi  :-), neisivaizduoju dviracio ir kazkokio super komforto :-)nenori jaust plyteliu - eini i kluba ketlerio mint :-) nenori daug mint, bet nori dviracio - perki elektrini, nori komforto - is vis i dvirati net neziuri  :-) tikrai nebus taip, kad is karto nusipirksi, super duper su viskuom ta dvirati, neitiks visvien kazkas, o kad tuos visus minusus suzinotum, reik apsizergt ta issirinkta dvirati ir pradet mint  :-)  o ratu dydis, aisku turi ytakos daug kam, bet man su mtb, asfaltu, esant nuotaikai, vasara, 100 km padaryt per 5-6 valandas, vien tik malonumas  :-) o jeigu paziuresi profesionaliau, tai ir tokiam atstumui iveikinet i dvirati su 26" ratais jau net nebeziuresi   :-] kad teigti, jog ir vb, ir diskiniai stabdziai savo gerumu lygus, paprasciausiai reikia juos tokiom pat situacijom panaudot   
komforta kiekwienas renkasi savaip ;) vienam patinka sedyne sulindusi i uzpakali,kitam ne :D Ir ta komforta tikrai gali rast,tereikia bandyt,keist,zodziu eksperimentuoti. Nes jei to komforto wis nera,kam tada sawe kankint su tuo dviraiu jei nepatogu? :)

Neprisijungęs Zaudi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1041: 2013 Vasario 28, 14:38:26 »
nu jus cia ir skaldot is naujo dvirati israti norit  :D audi 110kw uz kokia suma ieskai dviracio jei kazkas apie 900-1000 tai manu geriau desideju kokius 300 jau ir nauja gean gera gali paiimti

Neprisijungęs Vitalis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1042: 2013 Vasario 28, 14:40:48 »
mhm, prie to 1300 dar 300 dasidejus dar geresni gali paimt,taip keliant dasikelsi iki 3k ir tai ziuri ner ka pirkt :D geriausia nusistatai suma ir ieskai.

Neprisijungęs Zaudi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1043: 2013 Vasario 28, 14:43:14 »
nu nesakyk 1300 jau yra ka rinktis.aisku kaip ten sako apetitas kyla bevalgant  ;)

Neprisijungęs Vitalis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1044: 2013 Vasario 28, 14:47:13 »
uz tokia ~1500 naujas kinietis ale " vokiskas" ,arba baltik vairo,arba jami uz tiek deveta bet rimtesni ..nemaciau geru firmu nauju uz tiek :(

Neprisijungęs Zaudi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1045: 2013 Vasario 28, 14:51:12 »
leader fox jau cia prastas yra????jei ziuri firminius grynai tai taip jau be 2000 nier ko noreti

Neprisijungęs Audi110kw

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1046: 2013 Vasario 28, 14:54:11 »
uz 1700lt gali jau ir cube ar scott(kazkokioj el parduotuveje maciau lietuviskoje) paimt nauja, yra yra tu dviraciu ;) bet as neskubu labai turiu laiko :D

Neprisijungęs moochinazz

• Įrašai: 2571
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1047: 2013 Vasario 28, 15:11:20 »
leader fox jau cia prastas yra????jei ziuri firminius grynai tai taip jau be 2000 nier ko noreti
leader fox kiek girdejau gamina labai normalius dviracius, kuriu kaina nera labai didele, nes brandas nera garsus

Neprisijungęs Zaudi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1048: 2013 Vasario 28, 15:29:01 »
leader fox kiek girdejau gamina labai normalius dviracius, kuriu kaina nera labai didele, nes brandas nera garsus
pats turiu ir draugai keli turi.ir dar is cia yra tokiu turinciu ir kaina nebloga ir dalys neperprasciausios tad kad kaip is viskas ok.

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1049: 2013 Vasario 28, 15:56:14 »

Su tokiu važinėju, tikrai kokybiškas ir rimtas daiktas.