Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: CB radio stotelės  (Skaityta 101033 kartus)

Neprisijungęs Vitalis

• Įrašai: 4553
    • Žiūrėti profilį
Re: CB radio stotelės
« Atsakymas #700: 2013 Vasario 19, 11:01:59 »
kokie 4 apsnige 100metu,paklausus salimais gal eitu kontaktus gaut,gal nuomotu,jei rimtai reiktu galetume bandyt =)

Neprisijungęs zu

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 5336
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #701: 2013 Vasario 19, 13:23:45 »
kai manaji ginkunuose esanti nupirks, tada ieskosim mazeikiuos (y)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #702: 2013 Vasario 21, 20:06:50 »
Už daugiau nei mėnesio bus loterija, kurios metu bus padovanota CB radio stotelė - President Johnson II kurios kaina net 800lt.
Stotelė atiteks vienam iš pirkusių parodos metu CB komplektą.

Plačiau apie viską: http://president-cb.lt/lt/news/ir-tu-gali-laimeti-savo-president-johnson-ii-asc-cb-radijo-rysio-stotele

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #703: 2013 Vasario 22, 10:54:55 »
Pardavimuose yra rimta stotelė, kas ieško aukščiausio lygio ;)

http://cbforumas.lt/viewtopic.php?f=3&t=3678

Neprisijungęs zu

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #704: 2013 Vasario 25, 08:28:18 »
yra tokis reikalas audi c5 avantui. ar būna antenos prailginimų kokiam pusmetriui? turiu tokią viziją dėt grežiamą CB anteną į radio antenos skylę, o radio anteną mest nafig, bet tam reikalui trūksta gero pusmetrio kabelio, tai laikinai yra uždėta klijuojama president ML 145 stogo vidury. noris ją stumt atgal iki tos radio antenos ir leist į skylę.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #705: 2013 Vasario 25, 09:50:56 »
Antenos prailginimu nebuna, o kabelio buna, tiksliau jie yra padaromi. Perki kabelio kiek reikia tau, du antgalius+jungis, susilituoji ir vualia ;)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #706: 2013 Vasario 25, 13:07:42 »
Jeigu racija naudoti tik primimo rezime, antenos ilgis turi reiksmes?

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #707: 2013 Vasario 25, 13:11:12 »
Labai, bet ne tik ilgis viską pasako. Viena ilga gali būti tiek pat gera, kiek trumpa.

Žvelgiant į antenų aprašymus yra svarbūs du dalykai labiausiai:
Bangos ilgis, kuris žymimas 1/4 kas yra 0,25
1/2 kas yra 0,5
7/8 pvz 0,875
Tad kuo arčiau vieneto - tuo antena geresnė, tuo pačiu svarbus antenos jautrumas kuris nurodomas pvz +1dBi arba +3dBi jau bus geresnė, o +6dBi iš vis pasaka.

Tiesa, prasti gamintojai šiek tiek svajodami rašo savo antenų tech aprašymus :D

Neprisijungęs zu

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #708: 2013 Vasario 25, 13:30:54 »
Antenos prailginimu nebuna, o kabelio buna, tiksliau jie yra padaromi. Perki kabelio kiek reikia tau, du antgalius+jungis, susilituoji ir vualia ;)
aha, kabelio reik. netaip issireiskiau, dekui reiks uzasakyt pas elektrikus kad padarytu nes pats lituoju kaip su kairia ranka.
O vietoj senosios strypines antenos ką reik sugalvot? gal yra kokia mažiukė klijuojama ir salyginai gaudanti FM bangas? jeigu CB antena yra 'šildoma' o tai mažiukei FM antenytei kokį priėmimo stipriką prijungus kaži nelips vienos per kitą bangos?

Neprisijungęs zu

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #709: 2013 Vasario 25, 13:35:41 »
Labai, bet ne tik ilgis viską pasako. Viena ilga gali būti tiek pat gera, kiek trumpa.

Žvelgiant į antenų aprašymus yra svarbūs du dalykai labiausiai:
Bangos ilgis, kuris žymimas 1/4 kas yra 0,25
1/2 kas yra 0,5
7/8 pvz 0,875
Tad kuo arčiau vieneto - tuo antena geresnė, tuo pačiu svarbus antenos jautrumas kuris nurodomas pvz +1dBi arba +3dBi jau bus geresnė, o +6dBi iš vis pasaka.

Tiesa, prasti gamintojai šiek tiek svajodami rašo savo antenų tech aprašymus :D
reiktų gal žmonėm pasakyt, kad bangos ilgis yra 11,1 metrų.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #710: 2013 Vasario 25, 13:46:19 »
reiktų gal žmonėm pasakyt, kad bangos ilgis yra 11,1 metrų.
Galima, tik ar skirtumas jiems bus nuo šios informacijos.
Kartais labiau reikia paaiškinti, kad perkant anteną mažiau reikia į Watus žiūrėti, tai nieko bendro su galingumu, o tik nurodo ką antena gali "atlaikyti" kabinant stiprintuvus :)
Visais kitais atvejais galingumas standartinis iš stotelės ~4W :) Tad ar antena 50W ar 5000W skirtumo nebus

Neprisijungęs zu

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #711: 2013 Vasario 25, 13:58:00 »
tai kam tada žmogeliui žinot kad ta antena yra 1/4 ar 7/8 bangos ilgio, jeigu nežino koks tas bangos ilgis  :D
Kū man Ričardai dėl FM antenos patartumei daryt  :V ar įsirašyt daugiau kompaktų ir nesukt galvos  :D

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #712: 2013 Vasario 25, 14:00:47 »
Aš kiek prabandęs tas klijuojamas, nei viena nepaliko įspūdžio. Sunku kažką patarti :) Bet kad antena viena šalia kitos blogai veikia - tas faktas. SWR totaliai į pievas nuvaro jei šalia yra kita antena.

Neprisijungęs zu

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #713: 2013 Vasario 25, 14:28:09 »
Aš kiek prabandęs tas klijuojamas, nei viena nepaliko įspūdžio. Sunku kažką patarti :) Bet kad antena viena šalia kitos blogai veikia - tas faktas. SWR totaliai į pievas nuvaro jei šalia yra kita antena.
nu reiks pasijungt SWR matuoklį ir žiūrėt gyvai ką rodo. o Tu ant vėškės gale pats pasijungęs buvai ar gal dar esi lygiagrečiai dvi antenas prie bagažinės, ten viena CB kita FM/AM? čia prieš kokius 5 ar 6 metus mačiau :V

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #714: 2013 Vasario 25, 15:18:29 »
Tuo metu kaip buvo, nebuvau junges SWR :D

Neprisijungęs Vitalis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #715: 2013 Vasario 26, 09:48:40 »
Kū man Ričardai dėl FM antenos patartumei daryt  :V ar įsirašyt daugiau kompaktų ir nesukt galvos  :D

turguj yra FM klijuojamu tu antenu prie stiklo, keliu rusiu buna, esu isbandes pigiausia, dejau ja ne prie stiklo nes baisiai atrodo, o dejau po panele uz bardacioko (kad visai nesimatytu) , tai 10balej sistemoj vertinciau ~ 5 , na ja pridejus prie stiklo ji trauktu 10x geriau , bet kai pakisau po kojo, irgi nieko, mieste be problemu, uzmiestyje nebent labai geras signalas, o siaip trukdziu daug ,sunkiai traukia. Bandziau FM tai pridet stiprintuveli, bet labai mazai tepagerejo. Na tiek kad tokia iseitis kad nebut visai be radijos, mieste visai ok :) , uzmiestyje gausi grajint kokis USB ar cd :)

Neprisijungęs zu

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #716: 2013 Vasario 26, 09:57:50 »
turguj yra FM klijuojamu tu antenu prie stiklo, keliu rusiu buna, esu isbandes pigiausia, dejau ja ne prie stiklo nes baisiai atrodo, o dejau po panele uz bardacioko (kad visai nesimatytu) , tai 10balej sistemoj vertinciau ~ 5 , na ja pridejus prie stiklo ji trauktu 10x geriau , bet kai pakisau po kojo, irgi nieko, mieste be problemu, uzmiestyje nebent labai geras signalas, o siaip trukdziu daug ,sunkiai traukia. Bandziau FM tai pridet stiprintuveli, bet labai mazai tepagerejo. Na tiek kad tokia iseitis kad nebut visai be radijos, mieste visai ok :) , uzmiestyje gausi grajint kokis USB ar cd :)
tai ana iš vidaus klijuojama ant stiklo? bandei stiprintuvėlį ir pagerėjo, o su stiprintuvu kag išvis pagerėtų :D kada Tu Mažeikiuosna būsi?

Neprisijungęs Vitalis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #717: 2013 Vasario 26, 10:04:37 »
tai ana iš vidaus klijuojama ant stiklo? bandei stiprintuvėlį ir pagerėjo, o su stiprintuvu kag išvis pagerėtų :D kada Tu Mažeikiuosna būsi?

Aga is vidaus , va tokia http://img.alibaba.com/photo/247847666/Car_AM_FM_Radio_Antenna_FD_LS065.jpg  , yra ir mandresniu pvz : http://i00.i.aliimg.com/wsphoto/v0/748809638_1/Free-Shipping-font-b-Car-b-font-Auto-DVD-TV-font-b-FM-b-font-Radio.jpg  , jei stiklai tamsinti, ant galinio stiklo gal ir nebesimatytu smarkiai, bet siaip pagal laido ilgi jos turetu klijuotis ant priekinio, mazdaug uz veidrodzio...  Bet kai as neprijauciu tokiem neoriginaliem dalykam, tai kisu po bardacioku :-] , jos turi vidini stipreka, nes jas reikai prijungt prie sroves, as pajungiau dar viena stiprintuva jai, gal delto nepagerejo, kad kas pjovesi, nzn, ne elktrikas, gal nerag erai tokie stirpinimai :V ... o as mazeikiuose visada , tu kazko draugus pamirsai  :fight: :fight: :fight: as tai turiu pasiteisinima, knisaus su butu  :-]

Neprisijungęs virsininkas88

• Įrašai: 2838
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #718: 2013 Vasario 26, 11:02:21 »
tų pirmų esu dėjęs virš 10. nesuprantu ar jos kartais brokuotos būna, ar kas, nes kartais vietoj antenos prijungus paprastą kabelį traukia FM geriau negu su ta antena. o kartais gerai veikia antena, ypač jeigu nauja radija ir nauja antena dedama.

Neprisijungęs Vitalis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #719: 2013 Vasario 26, 11:07:01 »
tų pirmų esu dėjęs virš 10. nesuprantu ar jos kartais brokuotos būna, ar kas, nes kartais vietoj antenos prijungus paprastą kabelį traukia FM geriau negu su ta antena. o kartais gerai veikia antena, ypač jeigu nauja radija ir nauja antena dedama.

nu nezinau, man paprastas kabelis netrauke kaip ta antena (+)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #720: 2013 Kovo 28, 14:20:27 »
Gerbiamieji, sorry kad ne vietoje, tačiau tikrai gera proga pigiai prasisukti.....

Teddy + Georgia export - tik 299Lt ir jokių daugiau paslėptų mokesčių nėra
Garantija 5 metai.
Pristatymas visoje Lietuvoje iki durų, apmokėjimas kurjeriui, arba pavedimu, arba lizingu, arba atsiskaitymas parduotuvėje grynais, arba kortele
Kaunas, Jonavos g. 204a, http://www.President-CB.lt , 8 37 208164

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #721: 2013 Kovo 28, 17:18:55 »

Neprisijungęs Backlazhanas

• Įrašai: 622
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #722: 2013 Kovo 28, 18:03:33 »
Galiu as cia pasiskelbti viena daikta?

Neprisijungęs aloha

• Įrašai: 94
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #723: 2013 Kovo 28, 19:54:16 »
toks klausimas, pas mane ant stogo antena isgrezta President Alaska. Labai nepatogu ja kas kart nusukinet i garaza vaziuojant, nes antena 1,5 metro. ar yra tokiai antenai magnetinis padas atskirai pirkt? kad nereiketu visos kitos antenos imt?

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #724: 2013 Kovo 28, 22:16:29 »
Teddy + Georgia export

Kaip šitas derinukas? Kiek toli eitų susikalbėti? Visai sudomino mane. Antena čia magnetinė ir kiek ilgio ji?