Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: CB radio stotelės  (Skaityta 102957 kartus)

Neprisijungęs -Auris-

• Įrašai: 1245
    • Žiūrėti profilį
Re: CB radio stotelės
« Atsakymas #575: 2011 Liepos 03, 18:30:36 »
Stai mano meskerykotis  :D

« Paskutinį kartą keitė: 2011 Liepos 03, 18:34:40 sukūrė -Auris- »

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #576: 2011 Liepos 23, 21:04:10 »
Toks klausimėlis gerai nusimanantiems apie CB ryšį,tai kuo ilgesnė antena,tuo geriau trauks ? Nes yra du pasirinkimai vienas su trumpu stiebu ir spirale tokia per vidurį,kitas vien tik ilgas 1,50m stiebas... Taigi,kas geriau ? :)
Va tarkim tokia : http://www.radioiranga.lt/product/343 ir yra tokia pat tik su spirale ta per vidurį,daug trumpesnis stiebas. KAs geriau jūsų manymų ?
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Liepos 23, 21:08:55 sukūrė Houmeris »

Neprisijungęs -Auris-

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #577: 2011 Liepos 25, 00:16:02 »
Toks klausimėlis gerai nusimanantiems apie CB ryšį,tai kuo ilgesnė antena,tuo geriau trauks ? Nes yra du pasirinkimai vienas su trumpu stiebu ir spirale tokia per vidurį,kitas vien tik ilgas 1,50m stiebas... Taigi,kas geriau ? :)
Va tarkim tokia : http://www.radioiranga.lt/product/343 ir yra tokia pat tik su spirale ta per vidurį,daug trumpesnis stiebas. KAs geriau jūsų manymų ?

Pas mane sita, patikek nesigailiu ja isigijes  :D  http://www.radioiranga.lt/product/310

Neprisijungęs lialius

• Įrašai: 1378
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #578: 2011 Liepos 26, 11:28:21 »
CB galioja poshlumo desnis - KUO ILGESNE TUO GERIAU :D
Palaksciau cia pora savaiciu su sirio 100cm...
Tai gryzti man ant savo 145cm dakotos - super jausmas :)

-Auris- Pas tave kaip ir pas mane :) Tokia pati :D

Beja nepamirskite - DERINIMAS ISTIES DAUG DUODA :)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #579: 2011 Liepos 26, 11:31:03 »
Galiu pasakyti, kad yra daug antenų kur derinimas duos labai mažai, tuo pačiu galiu imdamas kitas antenas pasakyti kad derinimas tikrai labai daug duoda... :)

Visokiu situaciju yra, visokiu antenu yra... ;)

Neprisijungęs lialius

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #580: 2011 Liepos 26, 14:23:31 »
Galiu pasakyti, kad yra daug antenų kur derinimas duos labai mažai, tuo pačiu galiu imdamas kitas antenas pasakyti kad derinimas tikrai labai daug duoda... :)

Visokiu situaciju yra, visokiu antenu yra... ;)
Man kai derino (na Gintaras vilniuje - turi bene geriausia aparaciuka) - kaina puse mano auto gal :D
Tai siap praktiskai derint nereikejo - pora mm istrauke ja (ilgint reikejo) ir reikejo det kitoj vietoj ant stogo, siek tiek toliau nuo masinos galo :) Taigi jei geras aparatas tai derinima tlieka pagal kanala kuriam dazniausiai sedi, ar 12AM ar 19FM ar biski to biski ano - ir pasakys dar kur geriau ant auto deti, pvz civikui naujausiam geriausia praktiskai ant bagazines stiklo, mano sedanui - kuo labiau per stogo centra...

Neprisijungęs juniors

• Įrašai: 5199
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #581: 2011 Liepos 26, 15:36:45 »
pas mane yra tokia antena. http://www.radioiranga.lt/product/304

ant jos yra toks sudelis kuri galima slankiot per pacia antena. ar ji reguliuojama, kazka galima sureguliuot? ar cia su situo kur stumdosi ir reguliuojasi?
Audi A4 B5 1,8T sedanas 110kw+    FOO232

#garaže  www.garaze.lt

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #582: 2011 Liepos 26, 15:41:15 »
Tėvo fūrai reguliavo kusačkių pagalba. Pasijungė priborą, cakt kokius 30cm ir sako laisvas. :D

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #583: 2011 Liepos 26, 15:45:07 »
juniors > jo pagalba kalibruojasi.

Evaldas > rimtų gamintojų antenos kalibruojant milimetrais reguliuojasi, esant žiauriai prastai antenai, arba iš ne iš tos operos - gal ir kerpasi ~1/3 metro ilgio... bet taip buti neturi (-) :D

Lialius > rimta iranga ir kainuoja, normalu, bet cia labiau sveikintinos ligos islaida, nei tiek daug poreikio... kalibracija kartais procentaliai labai mazai skirtumo atnesa, prie lievu  antenu daugiau ;) Pigesni SWR ir padeda, taciau ju paklaida didesne, o Ginto itin tikslus ;)

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #584: 2011 Liepos 26, 15:56:47 »

Evaldas > rimtų gamintojų antenos kalibruojant milimetrais reguliuojasi, esant žiauriai prastai antenai, arba iš ne iš tos operos - gal ir kerpasi ~1/3 metro ilgio... bet taip buti neturi (-) :D

Lialius > rimta iranga ir kainuoja, normalu, bet cia labiau sveikintinos ligos islaida, nei tiek daug poreikio... kalibracija kartais procentaliai labai mazai skirtumo atnesa, prie lievu  antenu daugiau ;) Pigesni SWR ir padeda, taciau ju paklaida didesne, o Ginto itin tikslus ;)

Na įrangą Altas montavo, manau žino jie, ką daro. Turbūt :D Gal dėl to tiek kerpasi, kad visgi ir sunkiasvorio aukštis visai kitas. :V Esmė tame, kad naują anteną sukarlė ir likau apšąlęs :-]

Neprisijungęs juniors

• Įrašai: 5199
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #585: 2011 Liepos 26, 18:56:29 »

jungiasi tas prietaisas kazkoks? nes kiek atsimenu man lyg ir buvai reguliaves kazka.. dabar kazko prastai girdisi ir pabai daug trikdziu..
Audi A4 B5 1,8T sedanas 110kw+    FOO232

#garaže  www.garaze.lt

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #586: 2011 Liepos 26, 20:01:35 »
Na nežinau tas kirpimas tai daug nurėžti daug kas sako,kad negalima, vieną pigią sunkerį kurią kur turiu ir tos net nekirpo, o kitą kur pasiėmiau 1,50cm ,derinant reikejo prikirpt siaip apie 1 cm kazkur,bet ir tai baxuras sako nekarpau as ju,nepatinka man toks metodas,tai sustume iki galo ir pamatavom ,kad gale masinos geriausia ja det... O kaip cia mineta kirpt 20cm ar kiek ten,tai kazin kaip cia toks budas....

Neprisijungęs lialius

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #587: 2011 Liepos 27, 11:58:38 »
Priklauso nuo antenos. Vienos reguliuojamos kusackemis. Kitos ileidziant ar istraukiant virba - priklauso nuo antenos viskas.
O furistam lengviausia reguliuot - pati fura kaip antena dar veikia :) Net stiprintuvo nereikia

Neprisijungęs Germany

• Įrašai: 133
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #588: 2011 Rugpjūčio 05, 14:44:57 »
Įsigijau Midland alan 102 stotelę. Antenos modelio nepamenu, bet taipogi midland'inė. Ką daryti kad stotelė nešnypštų kai nieks nekalba? Žalias dar, nebauskit labai  ff

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #589: 2011 Rugpjūčio 06, 18:43:37 »
Reguliatorių, po kuriuo parašyta squelch suki į dešinę pusę,kol nebešnypčia ;) Bet jei norėsi girdėti kitus,tai visad ir turėsi ant šnypštimo šiaip... Tokie jau tie midlandai,mėgsta triukšmą

Neprisijungęs Dariuxxxassss

• Lietuvių kalbos darkytojas
  • Klubo garbės narys
  • *
  • Įrašai: 3773
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #590: 2011 Rugpjūčio 06, 18:56:19 »
pas mane midlandas ir laikau ant automatinio tai nera taip , kad pastoviai cirsketu , bet buna kad ir pacirske biskuti

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #591: 2011 Rugpjūčio 06, 20:51:22 »
Tai pas tave gal koks mandresnis :? Pas mane tai viskas mechaniškai :D

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #592: 2011 Rugpjūčio 06, 22:47:35 »
Vienas kas turi tikra automatika, tai presidentas.
Midlando 1** modeliu filtrai, kaip ir "butaforiniai" tad jei nesnypstu jis - vadinasi sugedes :)

Neprisijungęs -Auris-

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #593: 2011 Rugpjūčio 07, 10:45:19 »
Ti kad pas mane ir prezidentas, bet buna dienu kad ir jis nesamoniu paleidzia i eteri  :D

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #594: 2011 Rugpjūčio 08, 11:29:35 »
Buna dienu kai trigdziu ir prajomu daug buna... Tokia ta fizika... niekas nepades...
 Su masinos antenele nesunkiai ir Ukraina, Baltarusija girdisi... Kazkurios 'rusijos' dalies taxi iskvietimai...
Buna visko :D

Neprisijungęs -Auris-

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #595: 2011 Rugpjūčio 08, 13:18:03 »
Buna dienu kai trigdziu ir prajomu daug buna... Tokia ta fizika... niekas nepades...
 Su masinos antenele nesunkiai ir Ukraina, Baltarusija girdisi... Kazkurios 'rusijos' dalies taxi iskvietimai...
Buna visko :D

jo rusu taxi baze viena diena girdejos kaip per radio stoti muzika, taip aiskiai, (vos ne per visus kanalus) kad norejos viska isirasyt  :D

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #596: 2011 Lapkričio 02, 15:30:01 »
Pagaliau kone metus laukę šios ekonomiškos President stotelės, jau turime ir Lietuvoje.
http://radioiranga.lt/product/500

Tad kas domisi ir nori pigiai ir gerai prasisukti - puiki galimybė.
Kol kas jos duodamos į rinką pigiau, kad "prigytu" po naujų metų girdėjau kalbas kad kaina šiek tiek kils.

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #597: 2011 Lapkričio 02, 15:47:42 »
Kaip tik Ryčiardai dabar tėvui ieškau. Gavo naują auto, o ten nėra. Jei galima, į pm, už kiek ir ką prie jos sukomplektuotum. (kalba eina apie vilkikus)

Neprisijungęs Backlazhanas

• Įrašai: 622
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #598: 2011 Lapkričio 02, 15:49:01 »
Jau atvaziavo pagaliau? :) woghooo :)
Gal jau isbandei?

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #599: 2011 Lapkričio 02, 15:59:33 »
Ryt turėsiu parduotuvėj, kol kas mačiau ir čiupinėjau bandomaji modeli. Teko bandyti tik svetimu rysiu, nieko nei stebuklingo, nei blogo. Ekonomiskas modeliukas, turi visko ko reikia, lengvas, paprastas, bet apie prabanga kalbeti neverta - ne tokiai rinkai skirtas ;)
Kitavertus uz nepilnus 300lt gauti racija su 5 metu garantija yra didelis pliusas...