Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Bekelė  (Skaityta 65217 kartus)

Neprisijungęs Biesas

• Įrašai: 4369
    • Žiūrėti profilį
Re: Bekelė
« Atsakymas #275: 2009 Lapkričio 12, 14:39:39 »
nu forikai tada pagal si vertinima beverciai, ale gyvai ziurint buvau patenkintas tuom ka su jais galima padaryti :D

Neprisijungęs Andrejka

• Įrašai: 1419
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #276: 2009 Lapkričio 12, 15:26:36 »
nu forikai tada pagal si vertinima beverciai, ale gyvai ziurint buvau patenkintas tuom ka su jais galima padaryti :D

Aš visada maniau, kad pasjuos yra priverstinai sublokuojami difai, bet pasirodo kitaip, manau bent senieji tikrai turėjo, beje žiūrint filmuotą medžiaga viskas atrodo daug gražiau ir švelniau nei ištikro važiuojant.

Neprisijungęs Biesas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #277: 2009 Lapkričio 12, 15:40:21 »
tuo ateis Jaroslovas ir pasakys visa teisybe apie ju transmisija (butu malonu). Vienas absoliutus privalumas tai paletintojas (velgi, jei neklystu, forikuose jis yra). bo zylo sankaba kentejo, kai tuose smelynuose reikedavo startuoti, buksuoti ir t.t.

Neprisijungęs jaroslavas

• Įrašai: 254
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #278: 2009 Lapkričio 12, 15:56:18 »

[/quote]
Zinoma butu idomu i ta vieta ikisti  alrouda ir paziureti kaip jis atrodo :D
[/quote]
Ir mums butu įdomu, bet nėra, nieks nevažiuoja. Tik šneka ir džiaugesi

Neprisijungęs jaroslavas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #279: 2009 Lapkričio 12, 15:59:55 »
tai čia tu buvai su mumis, tai malonu

Neprisijungęs psychadelic

• Įrašai: 4834
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #280: 2009 Lapkričio 12, 16:04:19 »
Vargšai subarikai, įtariu po kelių tokių kelionių taip viskas pradeda barškėt kaip kokiam golfe antram  :D

Neprisijungęs Biesas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #281: 2009 Lapkričio 12, 16:07:30 »
jaroslovai, gal gali placiau apie transmisija? zinau kad googlei viska galima susirast :D na bet....

Neprisijungęs jaroslavas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #282: 2009 Lapkričio 12, 16:16:39 »
tuo ateis Jaroslovas ir pasakys visa teisybe apie ju transmisija (butu malonu). Vienas absoliutus privalumas tai paletintojas (velgi, jei neklystu, forikuose jis yra). bo zylo sankaba kentejo, kai tuose smelynuose reikedavo startuoti, buksuoti ir t.t.
Gerai. Reiškia visi Forikai su mechanika ir atmo varikliu turi palėtintoja. Aš su jo per smelynus ir važinėju, ir dar nei karto nedegė sankaba. Ir man pačiam gaila tu Subariku kurie neturi palėtintojo - geriau nelisti i bekelė. Visi turbo Forikai neturi paletintojo, ir aišku automatia neturi. Automatas važiuoja gerai, bet ateiti manau turės problemu, nes jam apkrovos tokios negerai. Tas palėtintojas ir sudaro sumaišti - dėl jo negali priskirti Forika prie SUV, prei parketniku. Bet be blokiruočiu (jo rimtu blokiruočiu, išskirus viskozinė mova su silikonu, nėra)ir vientiso rėmo negali jo pavadinti tikru džipu. Aš seniai sakiau kad tai visiškai atskira klasė -Forester.
Taigi priverstiniu blokiruočio joks Forikas neturi. Tik viskomova ir VCD (automatika tipo stabdžiai pristabdo ratą, po to kita ir tt.). Viskomova dirba taip. Jei vians ratas prasisuka, silikonas nuo apsuku suketėja ir perduoda jėga kitam ratui. Ir manau aišku kad jis nesuketėjai iki betono, dėl to per sunkia bekelė jis neturės visus varomus. Dėl to mes kai varom per bala tai su greičiu, nes manau važiuodami kaip džipai vos vos toli nepravažiuosi :-]
Tai viskas buvo pasakyta apie Forikus kurie parduodami Lietuvoje. Nes yra toks Forester STi, jo, jo, tas pats kaip Impreza STi. ten ir blokiruotės ir t.t.

Neprisijungęs Biesas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #283: 2009 Lapkričio 12, 16:22:49 »
bijau kad suklydai - "silikonas" viskomovoje nesukieteja nuo apsuku..... jo klampumas yra visada toks pats. Cia kaip kremas - jeigu eisi, pereisi jo pavirsiumi. Sustosi ir paskesi kaip vandenyje :D . jis (silikonas) visada vienodo klampumo yra, taciau didejant sukiu skaiciaus skirtumui jis daro sdidesni pasipriesinima, ko pasekoje sukimo momentas perduodamas tolygiau ratams arba asims. dar palyginimas butu - i vandeni galima ir panerti sokant nuo tramplyno, bet i ji (vandeni) atsimusus tam tikru greiciu, jis (vanduo) bus kaip betono siena. Juk vanduo nekieteja priklausomai nuo tavo nerimo greicio ? :D

Siaip dekui uz informacija. akiratis prasiplete (+)

Neprisijungęs Obščiako Vadovas

• Banned!
  • Įrašai: 7131
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #284: 2009 Lapkričio 12, 16:35:49 »
bet kiek susidures, tai subaru nepaszymi gerom  sankabom  :V

Neprisijungęs Biesas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #285: 2009 Lapkričio 12, 17:01:10 »
na mano zylo sankaba tenais irgi nei karto nedege, taciau jautesi, kad dirbo labai sunkiai. Na o jei paletintuvas yra, tai sankaba dirba poilsio rezime :D

Neprisijungęs Andrejka

• Įrašai: 1419
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #286: 2009 Lapkričio 12, 17:58:58 »
Gerai. Reiškia visi Forikai su mechanika ir atmo varikliu turi palėtintoja. Aš su jo per smelynus ir važinėju, ir dar nei karto nedegė sankaba. Ir man pačiam gaila tu Subariku kurie neturi palėtintojo - geriau nelisti i bekelė. Visi turbo Forikai neturi paletintojo, ir aišku automatia neturi. Automatas važiuoja gerai, bet ateiti manau turės problemu, nes jam apkrovos tokios negerai. Tas palėtintojas ir sudaro sumaišti - dėl jo negali priskirti Forika prie SUV, prei parketniku. Bet be blokiruočiu (jo rimtu blokiruočiu, išskirus viskozinė mova su silikonu, nėra)ir vientiso rėmo negali jo pavadinti tikru džipu. Aš seniai sakiau kad tai visiškai atskira klasė -Forester.
Taigi priverstiniu blokiruočio joks Forikas neturi. Tik viskomova ir VCD (automatika tipo stabdžiai pristabdo ratą, po to kita ir tt.). Viskomova dirba taip. Jei vians ratas prasisuka, silikonas nuo apsuku suketėja ir perduoda jėga kitam ratui. Ir manau aišku kad jis nesuketėjai iki betono, dėl to per sunkia bekelė jis neturės visus varomus. Dėl to mes kai varom per bala tai su greičiu, nes manau važiuodami kaip džipai vos vos toli nepravažiuosi :-]
Tai viskas buvo pasakyta apie Forikus kurie parduodami Lietuvoje. Nes yra toks Forester STi, jo, jo, tas pats kaip Impreza STi. ten ir blokiruotės ir t.t.

Ištikro visai neblogai kad jie turi ta Q kur su stabdžiais blokuoja EDL vadinasi lygtais, nes mes testavom Mitshibishi L200 2009m. tai mano Q su edl pravažiavo, o L200 susikreipė ir kabodami du ratai sukosi ore ir jokios minties apie likusių idarbinima kad ir kiek gazo duotum.

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16828
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #287: 2009 Lapkričio 12, 19:13:04 »
na mano zylo sankaba tenais irgi nei karto nedege, taciau jautesi, kad dirbo labai sunkiai. Na o jei paletintuvas yra, tai sankaba dirba poilsio rezime :D
Nu kokio zylo, ten geriausiu atveju zyliaranke dusimtine :V
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #288: 2009 Lapkričio 12, 19:13:52 »
Kad jis SUV tai 100%... Nuo kada jau del paletintojo negali skaitytis suv. Yra svarbesniu faktoriu kaip prosvaisa, tiltu eiga ir t.t
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs jaroslavas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #289: 2009 Lapkričio 13, 07:13:39 »
tai ne tik mano nuomonė...

Neprisijungęs Biesas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #290: 2009 Lapkričio 16, 08:54:38 »
kalba ejo apie pabrade zinok :D

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #291: 2009 Lapkričio 16, 11:46:17 »
tai ne tik mano nuomonė...
Sutinku, kad jus tarp subaristu taip galit manyt ar vadint, taciau objektyviai ziurint foresteris juk ir nebuvo kurtas visiskai bekelei :)
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs jaroslavas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #292: 2009 Lapkričio 16, 18:14:25 »
irgi tiesa...

Prisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18280
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #294: 2009 Gruodžio 15, 17:20:38 »
Va tokioj trasoj ramiai su savo silke norėčiau pasivažinėti (h) Nes kažkaip mane labai jau nuo to kelio traukia, offroadint tai nelabai tinkama auto :D

Neprisijungęs efkaturboquattro

• Įrašai: 915
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #297: 2010 Sausio 14, 23:40:47 »
dasidriftino?

Neprisijungęs global_mt

• Įrašai: 88
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #298: 2010 Sausio 15, 00:30:04 »
skaudziai cia