Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Bekelė  (Skaityta 65245 kartus)

Neprisijungęs Andrejka

• Įrašai: 1419
    • Žiūrėti profilį
Re: Bekelė
« Atsakymas #275: 2009 Lapkričio 12, 17:58:58 »
tuo ateis Jaroslovas ir pasakys visa teisybe apie ju transmisija (butu malonu). Vienas absoliutus privalumas tai paletintojas (velgi, jei neklystu, forikuose jis yra). bo zylo sankaba kentejo, kai tuose smelynuose reikedavo startuoti, buksuoti ir t.t.
Gerai. Reiškia visi Forikai su mechanika ir atmo varikliu turi palėtintoja. Aš su jo per smelynus ir važinėju, ir dar nei karto nedegė sankaba. Ir man pačiam gaila tu Subariku kurie neturi palėtintojo - geriau nelisti i bekelė. Visi turbo Forikai neturi paletintojo, ir aišku automatia neturi. Automatas važiuoja gerai, bet ateiti manau turės problemu, nes jam apkrovos tokios negerai. Tas palėtintojas ir sudaro sumaišti - dėl jo negali priskirti Forika prie SUV, prei parketniku. Bet be blokiruočiu (jo rimtu blokiruočiu, išskirus viskozinė mova su silikonu, nėra)ir vientiso rėmo negali jo pavadinti tikru džipu. Aš seniai sakiau kad tai visiškai atskira klasė -Forester.
Taigi priverstiniu blokiruočio joks Forikas neturi. Tik viskomova ir VCD (automatika tipo stabdžiai pristabdo ratą, po to kita ir tt.). Viskomova dirba taip. Jei vians ratas prasisuka, silikonas nuo apsuku suketėja ir perduoda jėga kitam ratui. Ir manau aišku kad jis nesuketėjai iki betono, dėl to per sunkia bekelė jis neturės visus varomus. Dėl to mes kai varom per bala tai su greičiu, nes manau važiuodami kaip džipai vos vos toli nepravažiuosi :-]
Tai viskas buvo pasakyta apie Forikus kurie parduodami Lietuvoje. Nes yra toks Forester STi, jo, jo, tas pats kaip Impreza STi. ten ir blokiruotės ir t.t.

Ištikro visai neblogai kad jie turi ta Q kur su stabdžiais blokuoja EDL vadinasi lygtais, nes mes testavom Mitshibishi L200 2009m. tai mano Q su edl pravažiavo, o L200 susikreipė ir kabodami du ratai sukosi ore ir jokios minties apie likusių idarbinima kad ir kiek gazo duotum.