Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Aukštieji mokslai  (Skaityta 116212 kartus)

Neprisijungęs Audi110kw

• Įrašai: 2367
    • Žiūrėti profilį
Re: Aukštieji mokslai
« Atsakymas #325: 2010 Liepos 20, 13:39:03 »
gal kas netyčia studijuojat VGTU Telekomunikacijų vadyba magistrantūroje? :)

kaip tik sito bakalaura baigiau si pavasari, ir nematau prasmes daugiau tam fake trint suolus.
ir speju dirbi ne pagal specialybe ar ne pagal savo laipsnius... nes lietuvoje dazniausiai tokiu net nebuna darbu kokiu specialybiu

Neprisijungęs Veil

• Įrašai: 2187
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #326: 2010 Liepos 20, 13:51:07 »
gal kas netyčia studijuojat VGTU Telekomunikacijų vadyba magistrantūroje? :)

kaip tik sito bakalaura baigiau si pavasari, ir nematau prasmes daugiau tam fake trint suolus.
ir speju dirbi ne pagal specialybe ar ne pagal savo laipsnius... nes lietuvoje dazniausiai tokiu net nebuna darbu kokiu specialybiu

buvau isidarbines pagal specialybe trumpam TEO, nepatiko, nemegstu purvino darbo, atsidirbau tokiu, su telekomunikaciju technika darbo taip pat nenoriu. Turejau pasiulyma i omni verslo klientu skyriuje, taip isejo, kad dirbu SEB siuo metu. Ir nesigailiu, to fakulteto politika svelniai tariant nekokia ... Ten nei vadyba nei technologijos, vadybos pakraipoje tu vadybiniu dalyku galima sakyt nera, arba jie tokie, kad pats gali pasiskaityti is knygos ar internete, medziaga destoma ant tiek silpnam lygyje. Magistranturos todel ten ir nestudijuosiu, man vien popieriuko nereik, noriu toliau nuo inzinerines srities pasukti.

Neprisijungęs cornis

• Įrašai: 1151
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #327: 2010 Liepos 20, 13:54:34 »
netyčia ten įstojau į magistrantūrą (baigiau Kompiuterių inžinerijos bakalaurą ten pat) ir dabar galvoju, mokytis ar ne :D

Neprisijungęs Veil

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #328: 2010 Liepos 20, 13:57:29 »
netyčia ten įstojau į magistrantūrą (baigiau Kompiuterių inžinerijos bakalaurą ten pat) ir dabar galvoju, mokytis ar ne :D

mokysiesi apie tinklus, dali dalyku vos ne tu paciu, ir bus keli dalykai ala socialiniu (eko,vadyba ir tt) tas pats kas nieko. Jei nemokamam tai gal dar dar, pats buciau i nemokama istojes su savo pazymiais, bet ...

Neprisijungęs cornis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #329: 2010 Liepos 20, 14:01:26 »
į mokamą tikrai neičiau, gavau valdišką vietą :)

Neprisijungęs Veil

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #330: 2010 Liepos 20, 14:04:40 »
nesamone i mokama ten visiska butu, virs 11 000lt uz metus, jie juokus megsta  :-] (!?)

Dar esme tokia, kad gausi diploma Elektronikos bakalauro ar inzinieriaus, nepamenu kaip ten pirma psl parasyta, ir tik priede kazkur bus vadyba :D, tai busi baiges kaip ir be vadybos  :-], zdz cia graziai apipiso stojant ale, kad vadyba yra (h)
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Liepos 20, 14:11:58 sukūrė Veil »

Neprisijungęs cornis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #331: 2010 Liepos 20, 17:28:04 »
na dar iki rugsėjo turiu laiko pagalvoti :D nes jei meti arba išmeta, reikia susimokėti už tuos semestrus kuriuos mokeisi :D

Neprisijungęs EdFoX

• Įrašai: 202
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #332: 2010 Liepos 20, 20:57:05 »
Man atrodo ne už visus. Už vien atrodo ir tai nepilną. Yra kažkokia maximali suma, kurią tau gali sumokėti. Ten kažkiek MBLų atrodo...
O pats parašiau į VGTU - Informacnių technologijų paslaugų valdymą ir labai tikiuosi ten patekt :>

Neprisijungęs quattrofan

• Įrašai: 362
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #333: 2010 Liepos 20, 20:58:12 »
MGL'ais jie vadinasi  :D

Neprisijungęs EdFoX

• Įrašai: 202
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #334: 2010 Liepos 20, 21:02:35 »
 :V ?!? My mistake :D

Neprisijungęs Veil

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #335: 2010 Liepos 20, 21:26:16 »
na dar iki rugsėjo turiu laiko pagalvoti :D nes jei meti arba išmeta, reikia susimokėti už tuos semestrus kuriuos mokeisi :D

del sito gerai issiaiskink, nes ten yra, kad istoji i nemokama, ir jei atsimokai be kazkiek skolu per semestra, tai visa laika mokaisi nemokamam, kaip ir dalinai garantuotas del nemokama visa magistro laikotarpi esi. Bet jei iseini, arba su skolom, tai tada kaip ir moket reiktu, pasidomek gerai ;)

Neprisijungęs siomka

• Įrašai: 2931
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #336: 2010 Liepos 20, 23:03:31 »
as tai siulyciau daug kam pagalvoti apie studijas uzsienyje, nes krizes metu Lietuvoje baigt mokslus, kaip kad man nutiko, tai ziaurus reikalas, baigiau magistra praktiskai su pagyrimu, bet be patirties ir pazinciu normalu darba rast lietuvoj sansu praktiskai nera, savo pradet praktiskai savizudybe, o uzsieni su lietuvisku mokslu vel nepyragai ir isidarbint sansai sumazeja stipriai pries baigusius uzsienio univerus

Neprisijungęs Audi110kw

• Įrašai: 2367
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #337: 2010 Liepos 21, 09:29:42 »
as tai siulyciau daug kam pagalvoti apie studijas uzsienyje, nes krizes metu Lietuvoje baigt mokslus, kaip kad man nutiko, tai ziaurus reikalas, baigiau magistra praktiskai su pagyrimu, bet be patirties ir pazinciu normalu darba rast lietuvoj sansu praktiskai nera, savo pradet praktiskai savizudybe, o uzsieni su lietuvisku mokslu vel nepyragai ir isidarbint sansai sumazeja stipriai pries baigusius uzsienio univerus
galesi su magistru i statybas varyt uzsienyje  (+) lietuvoje praktiskai nera darbu su magistrais, tiek kiek ju parengia. tad dirbsi zemesnes kvalifikacijos darba nei kad galetum...

Neprisijungęs Tom4s

• Įrašai: 6846
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #338: 2010 Liepos 21, 10:40:38 »
aš padariau priešingai, spjoviau į mokslus ir mokiausi tik tam, kad pabaigti, bet nuo antro kurso dirbau. Aišku darbai buvo visai ne į temą su mokslais, bet baigęs univerą jau turėjau daug patirties (darbdavys supranta, kad pradžioje pradėti reikia nuo š ir vertina net tokią patirtį), kuri padėjo kilti laiptelis po laiptelio. Tai dabar turiu vos vos baigtą bakalaurą, bet tikrai gerą darbą. Beje, nė karto nėra manęs pokalbyje dėl darbo paklausę kodėl aš nestojau į magistratūrą :) Daugiau klausinėja kodėl po aukštojo į kariuomenę ėjau :-]

Neprisijungęs jankazas

• Įrašai: 2535
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #339: 2010 Liepos 21, 16:57:59 »
galesi su magistru i statybas varyt uzsienyje  (+) lietuvoje praktiskai nera darbu su magistrais, tiek kiek ju parengia. tad dirbsi zemesnes kvalifikacijos darba nei kad galetum...

Kokie magistrai toks jiems ir darbas  :-]

Neprisijungęs siomka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #340: 2010 Liepos 21, 20:04:51 »
aš padariau priešingai, spjoviau į mokslus ir mokiausi tik tam, kad pabaigti, bet nuo antro kurso dirbau. Aišku darbai buvo visai ne į temą su mokslais, bet baigęs univerą jau turėjau daug patirties (darbdavys supranta, kad pradžioje pradėti reikia nuo š ir vertina net tokią patirtį), kuri padėjo kilti laiptelis po laiptelio. Tai dabar turiu vos vos baigtą bakalaurą, bet tikrai gerą darbą. Beje, nė karto nėra manęs pokalbyje dėl darbo paklausę kodėl aš nestojau į magistratūrą :) Daugiau klausinėja kodėl po aukštojo į kariuomenę ėjau :-]
esme tame, kad as nuo 4 kurso dirbu, magistra mokiaus dirbdamas, jau daugiau du metai patirties, aisku ne pilnu etatu, pries 2-3 metus buciau darbinesis i normalia firma buciau gaves ta darba nesunkiai gera, grupiokai, kursiokai, kurie tuo metu isidarbino normaliose firmose, po siai dienai dirba gamybos vadovais ir pan. dabar pasiima 3500lt i rankas ir galvos nesuka, bet tos firmos dabar nesiplecia ir nauju zmoniu nereik, uzsieni stroikese nesiruosiu dirbt geriau baigsiu uzsieni antra magistra ir bus tada kitas reikalas

Neprisijungęs jankazas

• Įrašai: 2535
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #341: 2010 Liepos 21, 20:43:20 »

Kaip sako mano vienas draugas: "Kai as pagalvoju koks is manes inzinierius, bijau eiti pas gydytojus"  :D :D

Neprisijungęs igoriokas

• Įrašai: 829
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #342: 2010 Liepos 21, 20:45:03 »
Kaip sako mano vienas draugas: "Kai as pagalvoju koks is manes inzinierius, bijau eiti pas gydytojus"  :D :D
jo jo man irgi sitas posakis tinka  :-] :-]

Neprisijungęs siomka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #343: 2010 Liepos 21, 21:01:00 »
kaip vienas protingas zmogus pasake "anksciau pasodindavo zmogu i kalejima, atimdavo viska, bet zmogus neprazudavo, dabar atimk skaiciavimo masinele ir viskas, ner zmogaus"  :D

Neprisijungęs igoriokas

• Įrašai: 829
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #344: 2010 Liepos 21, 21:04:45 »
kaip vienas protingas zmogus pasake "anksciau pasodindavo zmogu i kalejima, atimdavo viska, bet zmogus neprazudavo, dabar atimk skaiciavimo masinele ir viskas, ner zmogaus"  :D
ne skaiciavimo masinele o interneta  ;)

Neprisijungęs siomka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #345: 2010 Liepos 21, 21:07:16 »
ne skaiciavimo masinele o interneta  ;)
cia jau praktiskai nuzudymas, uztenka ir skaiciofke atimt  :D

Neprisijungęs Tom4s

• Įrašai: 6846
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #346: 2010 Liepos 21, 21:39:25 »
dar besimokydamas universitete prajuokindavau žmones pasakydamas: "duokite man kad ir geriausią duomenų bazę, vistiek rasiu ką joje sugadinti" :-] :-] :-] Mokėjau pats pasilazdavoti iš to, kad mokausi tik dėl diplomo ir viskas, tikrai žinojau, kad ne mano sritis ir joje dirbti neteks, dėl to taip ir žiūrėjau į mokslus :)

Neprisijungęs quattrofan

• Įrašai: 362
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #347: 2010 Liepos 21, 22:41:42 »
galiu sakyti kad einu Tom4s keliu, niekada nesistengiau del geru pazymiu, jau 2 metus atvoliojau unike, aisku ne visa laika, kas buvo idomu papasakot galiu, va db kaip ir isitryniau pagal specialybe, tai vistiek viskas man ten zalia ir nauja, tai mokaisi nuo nulio. pabaigus i pazymius jau nelabai ir ziures manau, nes turesiu jau ptirties tam darbe, jei viskas iseis  :)

Neprisijungęs siomka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #348: 2010 Liepos 21, 23:50:56 »
galiu sakyti kad einu Tom4s keliu, niekada nesistengiau del geru pazymiu, jau 2 metus atvoliojau unike, aisku ne visa laika, kas buvo idomu papasakot galiu, va db kaip ir isitryniau pagal specialybe, tai vistiek viskas man ten zalia ir nauja, tai mokaisi nuo nulio. pabaigus i pazymius jau nelabai ir ziures manau, nes turesiu jau ptirties tam darbe, jei viskas iseis  :)
uzsienyje normaliam darbui gauti ziuri ir i vidurines baigimo balus, ne tik patirtis svarbi

Neprisijungęs Kimukas

• Įrašai: 741
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #349: 2010 Liepos 22, 00:05:37 »
Verziausi ir as i mokslus savo spec. labai stipriai. Bet va kazkaip po 1 kurso pradejo atsokt noras ta dalyka mokytis, bet tj db 2 kursus baigus reikia uzsibaigti :D