Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Aukštieji mokslai  (Skaityta 116355 kartus)

Neprisijungęs Egiux

• Įrašai: 763
    • Žiūrėti profilį
Re: Aukštieji mokslai
« Atsakymas #150: 2009 Birželio 25, 08:33:51 »
o tai kokio perkūno po antrąsias specialybes varot? Ne tas pašaukimas?

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #151: 2009 Birželio 25, 08:38:48 »
Šiaip, profilį plečiu :D

Neprisijungęs Egiux

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #152: 2009 Birželio 25, 12:30:55 »
mano manymu, jeigu patinka pirmoji specialybė, tai jau geriau į ją isigilinti, nei antrąją imti. Jeigu nepatinka tai ką darai, tai suprantama. Su 2 specialybem darbdaviam įspudžio nepadarysi (nebent kokių TSRS laikų vadovui). Na bent jeigu yra valios, tai sveikinu, nes as per 2 kartus nesugebejau magistro pradėt studijuot (nors buvau įstojęs), be to ir poreikio didelio nebuvo, nes pvz. kaip man dirbančiam kompiuterastu, tai tie diplomai neperlabiausiai reikalingi, reikalinga patirtis

Neprisijungęs siomka

• Įrašai: 2931
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #153: 2009 Birželio 25, 15:24:13 »
mano manymu, jeigu patinka pirmoji specialybė, tai jau geriau į ją isigilinti, nei antrąją imti. Jeigu nepatinka tai ką darai, tai suprantama. Su 2 specialybem darbdaviam įspudžio nepadarysi (nebent kokių TSRS laikų vadovui). Na bent jeigu yra valios, tai sveikinu, nes as per 2 kartus nesugebejau magistro pradėt studijuot (nors buvau įstojęs), be to ir poreikio didelio nebuvo, nes pvz. kaip man dirbančiam kompiuterastu, tai tie diplomai neperlabiausiai reikalingi, reikalinga patirtis
siuo metu diploms gali pasidet i spinta, nes reikalinga praktiskai tik patirtis belekiek metu, rekomendacijos, sugebejimas dirbt, o paskui tik ziuri i diploma. ieskau darbo pagal specialybe ir visiskai nieko, jei paskambini tai paklausia ar turi patirties arba isvis sako kad jau nereikia, neturiu patirties kadangi magistre mokaus  :V

Neprisijungęs kodis

• Įrašai: 1427
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #154: 2009 Birželio 25, 16:07:47 »
o as ir patirties turiu ir diploma ir antra specialybe mokinuosi, bet niekam manes nereik, arba man ju nereik su tokia alga :D

Neprisijungęs cornis

• Įrašai: 1151
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #155: 2009 Birželio 25, 16:14:17 »
ryt pasiimu diplomą, bet toliau mokytis kolkas jokio noro nėra :)

Neprisijungęs Egiux

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #156: 2009 Birželio 25, 16:18:59 »
o as ir patirties turiu ir diploma ir antra specialybe mokinuosi, bet niekam manes nereik, arba man ju nereik su tokia alga :D

tai nereikės ir tų 2 diplomų :D

Neprisijungęs kodis

• Įrašai: 1427
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #157: 2009 Birželio 25, 16:49:41 »
tai kad ner ka veikt, sakiau paskui magistra dar eisiu, o paskui lysim i seima :D

tai nereikės ir tų 2 diplomų :D

Neprisijungęs Er1kas

• Įrašai: 560
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #158: 2009 Birželio 26, 18:24:12 »
Gal kas mokosi Kauno technikos kolegijoje? planuojiu ten stot ir noreciau suzinot ar sunku ten mokytis  :)

as ir ten zadu stot siemet  :P

Neprisijungęs Gintariokas

• Įrašai: 440
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #159: 2009 Liepos 03, 22:13:36 »
Gal kas mokosi Kauno technikos kolegijoje? planuojiu ten stot ir noreciau suzinot ar sunku ten mokytis  :)

vakar buvau kaune pridaviau dokumentus del stojimo i ktk lauksiu atsakymo db  :D

Neprisijungęs Er1kas

• Įrašai: 560
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #160: 2009 Liepos 04, 17:09:21 »

vakar buvau kaune pridaviau dokumentus del stojimo i ktk lauksiu atsakymo db  :D

iki kada ten priema dokumentus?

Neprisijungęs Gintariokas

• Įrašai: 440
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #161: 2009 Liepos 04, 17:48:13 »

iki kada ten priema dokumentus?

iki liepos 9d  http://www.ktk.lt/cgi-bin/svetaine.pl?nr=279&kalba=0 cia visa info rasi apie priemima ;)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #162: 2009 Liepos 15, 22:39:29 »
Nu vo, šiandien įstojau į administravimo magistrą :) Pirmos paskaitos jau rugsėjo 21d :) Vėl Šiaulius teks lankyti :)

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #163: 2009 Liepos 16, 20:05:09 »
siaip nzn kur papostint bet kodel nera temos apie knygas ? ar yra skaitanciu tarp mus ? ?!? kaip jum pvz Paulo Coelho ?

Neprisijungęs Andrejka

• Įrašai: 1419
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #164: 2009 Liepos 16, 20:55:41 »
siaip nzn kur papostint bet kodel nera temos apie knygas ? ar yra skaitanciu tarp mus ? ?!? kaip jum pvz Paulo Coelho ?

Neskaitom, vienintele idomi knyga kurią skaičiau kelis kartus tai apie indėnus "Harka" ar kažkaip vadinosi ir tai buvo senai jau lb.

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #165: 2009 Liepos 16, 20:56:32 »

Neskaitom, vienintele idomi knyga kurią skaičiau kelis kartus tai apie indėnus "Harka" ar kažkaip vadinosi ir tai buvo senai jau lb.

o kodel daugiskaita? kalbi dar kazkieno vardu ?

Neprisijungęs Andrejka

• Įrašai: 1419
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #166: 2009 Liepos 16, 23:46:00 »

o kodel daugiskaita? kalbi dar kazkieno vardu ?

Aga savo ir dar to nematomo draugo, kuris nelinkęs knygų skaityt, manau kad tam reikalui tokiame amžiuje laiko nėra ir visai ne tas galvoje :P

Neprisijungęs Matas_

• Įrašai: 2051
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #167: 2009 Liepos 24, 21:57:58 »
Kai nori viskam laiko atsiranda. O jei ner noro gilintis i kazko sudetingesnio, tai galima rasti si bei ta itraukiancio ir pan. Mano atveju tai buvo Mario Puzo "Krikstatevis" ir eile kitu jo knygu. Dan Brown'o popsa irgi galima paskaityti.... Yra daugybe geru knygu siaip.  :V

Gal tikrai reiktu pakurti tema atskira. Skaitantiem padetu atsirinkti is to sašlavyno kuri randam knygyne....

Neprisijungęs Kambas

• Įrašai: 1597
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #168: 2009 Liepos 24, 23:13:18 »
as siaip nesu didelis skaitovas, bet neperseniausiai issitraukiau B. Sruogos Dievu miska, kadangi teko lankytis koncentracijos stovykloj, tai ta knyga labai gerai ir itraukianciai skaitesi :)

Neprisijungęs Kambas

• Įrašai: 1597
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #169: 2009 Liepos 24, 23:16:07 »
O kompe turiu Z. Stankaus Kaip tampama albinosais pdf versija, pradejau dabar skaitineti. Kazkodel man patinka biografines, apie realius faktus knygos :)

Neprisijungęs siomka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #170: 2009 Liepos 24, 23:21:43 »
O kompe turiu Z. Stankaus Kaip tampama albinosais pdf versija, pradejau dabar skaitineti. Kazkodel man patinka biografines, apie realius faktus knygos :)
sita tikrai gera knyga, naudojama tikrai daug keiksmazodziu, tikras nepagrazintas kario dienorastis  :)

Neprisijungęs siomka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #171: 2009 Liepos 24, 23:24:25 »
siulyciau perskaityti knyga "Zuvys nepazysta savo vaiku" berots Pazera autorius, tikrai gera knyga apie gyvenima sibire  :)

Neprisijungęs decibelas

• Įrašai: 1038
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #172: 2009 Liepos 25, 13:57:33 »
as siaip nesu didelis skaitovas, bet neperseniausiai issitraukiau B. Sruogos Dievu miska, kadangi teko lankytis koncentracijos stovykloj, tai ta knyga labai gerai ir itraukianciai skaitesi :)
Fimas taip pat labai geras, 2 kartus jau ziurejau net (aa)

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16827
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #173: 2009 Liepos 25, 16:00:42 »
Filmas tai ten parodija kazkokia...
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs decibelas

• Įrašai: 1038