Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Aukštieji mokslai  (Skaityta 116654 kartus)

Neprisijungęs jankazas

• Įrašai: 2535
    • Žiūrėti profilį
Re: Aukštieji mokslai
« Atsakymas #325: 2010 Liepos 21, 20:43:20 »
as tai siulyciau daug kam pagalvoti apie studijas uzsienyje, nes krizes metu Lietuvoje baigt mokslus, kaip kad man nutiko, tai ziaurus reikalas, baigiau magistra praktiskai su pagyrimu, bet be patirties ir pazinciu normalu darba rast lietuvoj sansu praktiskai nera, savo pradet praktiskai savizudybe, o uzsieni su lietuvisku mokslu vel nepyragai ir isidarbint sansai sumazeja stipriai pries baigusius uzsienio univerus
aš padariau priešingai, spjoviau į mokslus ir mokiausi tik tam, kad pabaigti, bet nuo antro kurso dirbau. Aišku darbai buvo visai ne į temą su mokslais, bet baigęs univerą jau turėjau daug patirties (darbdavys supranta, kad pradžioje pradėti reikia nuo š ir vertina net tokią patirtį), kuri padėjo kilti laiptelis po laiptelio. Tai dabar turiu vos vos baigtą bakalaurą, bet tikrai gerą darbą. Beje, nė karto nėra manęs pokalbyje dėl darbo paklausę kodėl aš nestojau į magistratūrą :) Daugiau klausinėja kodėl po aukštojo į kariuomenę ėjau :-]

Kaip sako mano vienas draugas: "Kai as pagalvoju koks is manes inzinierius, bijau eiti pas gydytojus"  :D :D