Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Akvariumai/terariumai ir ju gyventojai  (Skaityta 55599 kartus)

Neprisijungęs gede

• Įrašai: 356
    • Žiūrėti profilį
Tevai sugauti nelaisveje Taganiykos ezere Afrikoj t.y F0, ju vaikai bus F1,
O tu pats tuom tiki(ką čia parašei)? Pats jas pagavai tame ežere? "F0" papasakok plačiau

Neprisijungęs Brutas

• Įrašai: 8627
    • Žiūrėti profilį
Uoj gede, nepradek dar cia savo isvedziojimu.. o Tu tiki savo pilietybe/tautybe? Irodymu is gimdymo turi? :D ar pats save pagimdei?...
Zinau is ko perku, ka perku, ir is kur jie parkeliave.. o placiau Tau visada www.google.lt sugelbes..

Neprisijungęs gede

• Žiūrėti profilį
o Tu tiki savo pilietybe/tautybe?
101 nuošimčiu, anuomet(1972) nebuvo mados pasibarškinti su belekuo-belekur, moterys buvo padoresnės... Abu mano tėvai LT(tiksliau LTSR)piliečiai. Ir visdėlto, turėtum primesti, kad aqua žuvų versle, kilmingi tėvai -utopija... Na ir kaip tu supranti "kilmingi tėvai-vokietija" gi ten nėra Tanganykos?

Neprisijungęs Brutas

• Žiūrėti profilį
gede, daznai depresija apima nuo spekticizmo? :goodboy:

p.s nene, istikro mano auginami frontai yra isveisti sklepe. Kaimynas is kates atskyre zuvies gena ir isveise frontoza, uzaugino po balkonu besikaupiancioj baloj po lietaus, o maitino tai kas lieka nuo stalo po pietu/vakarienes  :smoke: :smoke: :smoke:

p.p.s vertetu Tau apie flowerhorn pasidomet, jei akvamanija taip domina.. Neretai pasitaiko kad ir po puse lemono prasoma uz zuvi. Vat ten jiems gali smegenis paplaut pamegint  (+) :D
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Kovo 24, 17:26:26 sukūrė Brutas »

Neprisijungęs Tomaziux

• Įrašai: 1516
    • Žiūrėti profilį
Brutai, tai ar zinai kaip atskirti frontosu patina nuo pateles :think:

Neprisijungęs Brutas

• Žiūrėti profilį
kol mazi nelabai ten ka is atskirsi.. o augant, faktas kad is grupes didziausias bus patinas :) pas dominanta daznai ir spalvos ryskesnes... gumbas ant kaktos pas patinus didesnis (bet tikrai ne visada).. Vat zemesnio rango patinus sunkiau manau atskirt, gailma lengvai su patele supainiot :) nes jie vistiek uzguiti buna, tai neissikiria is kitu...

seip ir rekomenduojama laikant didesne grupe frontu, su ta mintim kad narsinti ateityje, tai augant grupei, pardavinet didziausias zuvis, t.y patinus.. tol kol liks vienas :)

Neprisijungęs gede

• Žiūrėti profilį
gede, daznai depresija apima nuo spekticizmo?
Atsakyčiau, bet man šis žodis(spekticizmo)nežinomas... Na kas liečia "puse lemono" už žuvį(gėlavandenio aqua), būtų įdomu pamatyti, kas ji tokia, tikrai nežinau, jei nesunku- mestelk nuorodą...

p.s. neesu, nei akvafanas,nei akvamanas, tiesiog turiu pora bliūdelių...

Neprisijungęs Brutas

• Žiūrėti profilį
FLOWER HORN.. auksciausios klases zuveliokai sie parsiduoda ir po 1M+ lietuvisku tugriku... aisku ne Lt..

www.google.lt

Neprisijungęs valukonis

• Įrašai: 4111
    • Žiūrėti profilį
Re: Akvariumai/terariumai ir ju gyventojai
« Atsakymas #283: 2014 Balandžio 29, 22:23:11 »
prazydo gele, po triju metu :D

Neprisijungęs romas

• Įrašai: 1323
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #284: 2014 Gegužės 18, 18:42:23 »
turim dvi zuveles, auksines-teleskopines (tos su issprogusiom akim) ir viena jau savaite laiko stumia dura :think:  pjaukioja sonu vandens pavirsiu, kartais isvis aukstyn pilvu... uodega pasiuro, ir ant sono toks guziukas atsirado ir uodega uzsiriete (tarsi trauma butu gavusi) a yra da vaistu ja pagydit kaip ar jau  (h)  kad skriaustu ta kita "(nes yra biski didesne) neesu mates. anksciau dar bakstelejus suraguodavo, bandydavo nert i dugna, bet jau siandien sunkiai jai visai sekasi...
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Gegužės 18, 18:44:44 sukūrė romas »

Neprisijungęs Brutas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #285: 2014 Gegužės 18, 18:47:14 »
kas per guziukas? baltais taskeliais nera psidengusi/nuseta?

Neprisijungęs romas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #286: 2014 Gegužės 18, 19:06:02 »

zaliai- padriskusi uodega
raudonai- toks kaip guziukas, ir nuo tos vietos ji kaip lauzta (toks vaizdas kad zuvele  neissitiesina)

manu kruopelem baltom nera aplipusi.

Neprisijungęs romas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #287: 2014 Gegužės 18, 19:44:51 »
blin su pirstu pajudinau, lyg ir issitiesina zuvis, kazkiek paplaukia, gal ir ner to gumbiuko, nebesuprantu, bet uodega visad i ta puse uzlinkusi...

Neprisijungęs Brutas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #288: 2014 Gegužės 18, 19:58:33 »
arba kazkas su vidum pas ja nutike, arba gavo 'kruopu' per stubura nuo naparniko :)
jei jau plaukioja "dvesinedama", nebekankink gal jos.. i tulika nuleisk, saltas vanduo greitai jai nutrauks kancias..

Neprisijungęs romas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #289: 2014 Gegužės 18, 20:14:30 »
sunkiai tikeciau ka ta didesnioji butu ja primususi   :V  nes per kiek cia menesiu nei kart nemates kad betn i sona pagintu, visad dazniausia kruvoi kimarina draugiskai...  nu tegu papluduriuoja dar, gal stebuklas koks ivyks....  :H

Neprisijungęs Brutas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #290: 2014 Gegužės 18, 20:18:24 »
na bandyk, nes kazkokios ypatingos man zinomos ligos nelabai randu..

o vanduo keiciamas normaliai? koks akvas? ltr? iltracija? maitinimas?

Neprisijungęs romas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #291: 2014 Gegužės 18, 20:25:04 »
dvi auksines.20 litru, 1 plasmasinis augaliukas, akmenukai, burbuliatorius su filtru, maitinu beveik kas dien.... keiciu kas 2-3 savaites (i tarous kartais pora litru nupilu-dapilu sviezio) maitinu beveik kasdien... ziuriu ka per pora min viska suvalgytu.... ta didzioji greita aprydavo viska, mazajai maziau belikdavo, tai kelis kart didziaja iskeldavau tuo momentu, ka mazoji normaliai pavalgytu, bet nieks nuo to nepasikeite  :think:

Neprisijungęs Brutas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #292: 2014 Gegužės 18, 20:29:20 »
labai retai keiti vandeni :V maitinimas kasdien, isivaizduok kaip prisikakina jos ten, ir uzrugsta vistiek.. seip daliniai keitimai kas savaite daromi... drasiai is krano gali leist vandenuka.. o karta i menesiuka ir dugna prasiurbliuot nuo brudo reiktu.. litrazas mazas, tai daliniai keitimai tarp 5-10ltr pats tas, priklausomai kaip apsidergusios jos ten buna po savaites

Neprisijungęs romas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #293: 2014 Gegužės 18, 20:33:28 »
turejau omeny sakydamas kas 2-3 sav keiciu vandeni t.y. ir viso akvariumo valymas, plovimas, akmenuku ir t.t...  filtriuka kas kokias 3 dienas praplaunu.

Neprisijungęs romas

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Brutas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #295: 2014 Gegužės 18, 20:38:19 »
aaa... seip filtriuka plaut reikai tik tada, kada sumazeja pratekejimas :) plaudamas filtra isplauni ir bakterijas, kurios "virskina" zuvu kakius, skaidrina vandeni ir t.t o ilgiau neplaunant filtro kempinese atsiranda kolonijos bakteriju, o tia tik i gera...

nors cia galima sakyt tik plonybes su tokiu litrazu :) kad ir kasdien ji plaut.. juolab auksines ne tokios jau ir lepios kad sunegaluotu del to...

geras akvukas kaip suprantu virtuves interjerui.. is tokio gan grazus krevetynas iseitu auksinems isdevesus :D (8-) https://www.google.lt/search?q=nano+shrimp+tank&client=firefox-a&hs=tPR&rls=org.mozilla:en-US:official&channel=fflb&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=0u94U5zlL-yO4gSPiYHQDw&ved=0CC8QsAQ&biw=1366&bih=619

Neprisijungęs deiras

• Įrašai: 1098
    • Žiūrėti profilį
gal kam reikia?

Neprisijungęs Brutas

• Žiūrėti profilį
Uuu clarusas (j) ryja viska kas i burna telpa :D nepaauginsi su betkuo

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Valiau akvariuma ir pastebėjau ant sienelių kokį tai purvą, gumuliukus, toliau viskas foto  :bedantis:

Įdomu kaip atsirado, nes nesenai valyta ir jų nebuvo. Vanduo vandentekio, maistas - jaučio širdis  :bedantis:

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Va dar ko radau akvariume dugne - Hirdų, jos gal 0,5-1mm dydžio

Hidra pagauta mūsų akvariume su akselotliais